ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεργάτης του βουλευτή της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη προσλήφθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη - Αφού πάνω από κόμματα και χρώματα προέχει το "καλό" της πόλης !

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Συνεργάτης του βουλευτή της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη προσλήφθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη - Αφού πάνω από κόμματα και χρώματα προέχει το "καλό" της πόλης !



ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

Προσλαμβάνουμε τον ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΦΩΤΙΟ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ως Επιστημονικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ο ανωτέρω υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης και σε πολιτικές για την απασχόληση και την κοινωνική προστασία αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα δημόσιας διοίκησης, που μπορεί να αναφέρονται στη διενέργεια ερευνών, εκπόνηση μελετών, σύνταξη εκθέσεων, υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, ή σε κάθε άλλη εργασία που του ανατίθεται από τον οικείο Δήμαρχο.

 Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. 

Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 14.351,00 € και θα βαρύνει τους KA 00.6031.0001 και KA 00.6053.0001 του προϋπολογισμού έτους 2023 του Δήμου Ηλιούπολης. Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ



Ο κος Φώτης  Βασιλαράς με τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή από κοπή πίτας της παράταξης " Η πόλη που θέλω" με  υποψηφίους της να έχουν εκφράσει ακραίες ρατσιστικές αντιλήψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά είδε ο κος Βασιλαράς και πήγε ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη μπας και σωθεί και αυτός από του νοσταλγούς της "Εθνοσωτηρίου" . Μπράβο στον δήμαρχο για την επιλογή του κ. Βασιλαρά στη λογική πάνω από κόμματα και χρώματα θα δούμε και άλλες τέτοιες επιλογές που θα οδηγήσουν εκατοντάδες κεντροδεξιές ψήφους στην παράταξη του κ. Χατζηδάκη. 

Τι κάνουν οι κεντροδεξιές παρατάξεις για όλα αυτά και εάν διαμαρτύρονται στον βουλευτή κ. Θεοχάρη και ίσως αύριο και υπουργό για τους συνεργάτες του που συνδράμουν την διοίκηση Χατζηδάκη μην ρωτάτε εμάς ρωτήστε τους ίδιους. Εμείς άλλωστε τα γράφουμε ακαταλαβίστικα επειδή δεν αποκαλούμε τις πουτ@ν@ς κυρίες και δεν βλέπουμε επιχειρηματίες όσους αποδεδειγμένα έχουν απασχολήσει τα συστημικά ΜΜΕ για την εμπλοκή τους σε συμμορίες εκβιαστών. 

Και μια και παίξαμε και τον κ. Αραμπατζή , ας τον καλέσουμε για ακόμη μια φορά να ενώσει δυνάμεις με την έτερη κεντροδεξιά δημοτική παράταξη και να συμμετάσχει στο διάλογο που θα ξεκινήσει και πάλι το κόμμα της ΝΔ  ώστε ο δήμος αυτός να κερδηθεί αυτή την φορά και να μην έχουμε την ανάγκη στάμπας "προοδευτικού" για να γίνουμε μέλη μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που καταρρέει. 

Μάθαμε τελικά πως δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο συνδημότης μας που συμμετείχε σε εκδήλωση του κόμματος Κασιδιάρη αλλά σε κάθε περίπτωση τέλη Αυγούστου που θα κατατεθούν οι συνδυασμοί των δημοτικών παρατάξεων θα γνωρίζουμε. 

Έως τότε υπομονή , πάρτε πασατέμπο και διάφορα ξηροκάρπια και ετοιμαστείτε για "τσόντες" !

Πάντως η πραγματική ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας δεν "μάσησε" αλλά ούτε πανηγύρισε με τα εκλογικά αποτελέσματα , εξακολουθεί και ΑΠΕΧΕΙ από εκλογικές διαδικασίες και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Θα απέχουν και από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου (σχετική ανάρτηση θα έχουμε όταν ετοιμάσουν το σχετικό βίντεο), και τους ευχόμαστε ολόψυχα αίσια έκβαση στην δικαστική τους περιπέτεια στις 30 Μαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: