ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μιμείται τον κ. Ευαγγέλου ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης και μοιράζει μετάλλια σε αθλητικά σωματεία που αποδεδειγμένα του έχουν γυρίσει την πλάτη εξαιτίας της αδιαφορίας του για την στήριξή τους

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Μιμείται τον κ. Ευαγγέλου ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης και μοιράζει μετάλλια σε αθλητικά σωματεία που αποδεδειγμένα του έχουν γυρίσει την πλάτη εξαιτίας της αδιαφορίας του για την στήριξή τους

Ωραία φωτογραφία.  Συγχαρητήρια και στον ΓΣΗ , και τον  κ. Παπαχρήστο,  για το μετάλλιο που του απονεμήθηκε για  τις προσπάθειες που καταβάλει ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΓΣΗ.

Θα προτιμούσαμε βέβαια να πέσει και το ανάλογο  χρήμα,  γιατί τα μετάλλια και οι τιμές δεν γεμίζουν στομάχια και στις πλάτες αυτών πολλοί έχτισαν και θα συνεχίσουν να χτίζουν πολιτικές καριέρες.

Ο ΓΣΗ  έχει βγάλει πολλούς δημοτικούς συμβούλους που είχαν στο βιογραφικό τους το πέρασμα από τμήματα  του συλλόγου ως αθλητές , παράγοντες , προπονητές κ.ο.κ. 


Επειδή λοιπόν ο κος Χατζηδάκης φοβήθηκε τις "βουλές" του ιστορικότερου σωματείου της πόλης,  είπε να μιμηθεί τον κ. Δημήτρη  Ευαγγέλου και να αρχίζει να μοιράζει μετάλλια και κύπελλα αναμνηστικά μπας και τους γλυκάνει!

Δεν το βλέπουμε να συμβεί αυτό,  αφού θα προτιμήσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να στηρίξουν τον δικό τους άνθρωπο , τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου για δήμαρχο. 


Εάν θα τα καταφέρει θα κριθεί εν πολλοίς , και από το πόσο ιστορικός και αγαπητός είναι ο ΓΣΗ στην πόλη μας που εμείς πλέον τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Γιατί τον είχαμε για πολύ "ΔΕΞΙΟ" αθλητικό σωματείο , αφού η συγχώνευση του Π.Α.Ο Ηλιούπολης και της Φλόγας από τα οποία προήλθε έγιναν το 1967. 

Λάθος κάναμε , το σωματείο είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και οι διοικήσεις του δεν "εμπλέκονται" με την πολιτική. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αθλητικό σωματείο με πρόεδρο Μαρινάκη , Μελισσανίδη ή Αλαφούζο , και έτσι όσοι θεωρούν πως μπορεί να παίξει ρόλο στα τοπικά δρώμενα ας θυμηθούν προηγούμενους δημάρχους της πόλης μας και τις προτιμήσεις τους ανάμεσα στα αθλητικά σωματεία της πόλης. 

Θα ανακαλύψουν πως όλοι ήταν με τον ΓΣΗ στα λόγια , γιατί το αθλητικό σωματείο αυτό δεν βοηθήθηκε ποτέ και από κανέναν , όταν βρέθηκε στο στόχαστρο , όταν υποβιβάστηκε όταν διασύρθηκε και κυρίως όταν βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο. 

Το ίδιο θα συμβεί και πάλι , ας μην ματαιοπονούν κάποιοι πως τα βάσανά του τελείωσαν το μακρινό 2011. 

ΥΓ: Ο κος Ευαγγέλου είναι σαφέστατα πιο "αθλητικός" τύπος, - τα εισαγωγικά για να μην μας πουν ρατσιστές ή της νυν διοίκησης- , μοιράζει καλύτερα κύπελλα και σε τελική ανάλυση μαγκιά του ΓΣΗ που στηρίζει έναν δικό του άνθρωπο,  αφού γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματά τους. 

Εμείς είμαστε απλώς "οπαδοί" και στέλνουμε χαιρετίσματα σε κάθε εξουσία τους αγαπάμε το γνωρίζουν αλλά δεν τους "παντρευόμαστε". Είμαστε φανατικοί "εργένηδες" αλλά δεν θα στεναχωρηθούμε και εάν πετύχουν τους στόχους τους που εν μέρει είναι κοινοί με τους δικούς μας. Να φύγει αυτή η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση και μετά βλέπουμε! 

Τον Γιώργο Μπενά δεν τον σχολιάσαμε καθόλου , τον αναμένουμε να βρεθεί στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ , και να συνεχίσει να προσφέρει στο σωματείο μέσω του οποίου έκανε πολλούς φίλους και εχθρούς! 

Γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς σκιές έχουν όλα τα ιστορικά σωματεία που ποντάρουν κυρίως στο συναίσθημα και στον φανατισμό για να επιβιώσουν ακόμα και στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού που εμάς προσωπικά δεν μας ενθουσιάζει. 

Αναζητούμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παντού. Από ερασιτεχνισμούς και τάχα "αγάπες" μπουχτίσαμε. Σε κάθε περίπτωση ΘΕΤΙΚΟ να τιμά η πόλη όσους παλεύουν για το αύριο της και βγάζουν αθλητές που θα φέρουν διακρίσεις που δεν θα μας κάνουν γνωστούς για τους λάθος λόγους. 

Αυτό είναι για τον κ. Παπαχρήστο που δημιουργεί ένα αύριο για την πόλη από αθλητές που θα μάχονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς. 

Βέβαια οι μάχες δίνονται και εκτός και εμείς οι Ηλιουπολίτες δεν είμαστε τίποτα αφελείς να μην γνωρίζουμε πως λειτουργεί το σύστημα φροντίζουμε πάντα να προστατεύουμε την ομάδα από όσους αποδεδειγμένα δεν μας πάνε τις περισσότερες φορές φορτώνοντάς μας με αμαρτήματα που ουδέποτε διαπράξαμε.

Θυμηθείτε μόνο πως μόνο η Ηλιούπολη πλήρωσε το μάρμαρο για τα "στημένα",  και στηρίξτε την προσπάθεια που γίνεται και έχει φέρει έως τώρα θετικά αποτελέσματα. 

Αυτά γιατί κάποιοι συστηματικά παρερμηνεύουν όσα γράφουμε θεωρώντας λογικό να μας δημιουργούν προβλήματα με ανθρώπους που εκτιμάμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: