ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (7/5/2023)

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (7/5/2023)



  • Δεν βάλαμε τυχαία την ΑΠΟΨΗ της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" για τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Το βάλαμε τιμώντας και όσους δεν γουστάρουν την Αστική μας Δημοκρατία την οποία θεωρούν κακό και όχι καλό όπως εμείς οι υπόλοιποι. Και δεν είναι βέβαια οι αναρχικοί που έχουν αυτή την άποψη αλλά και πολλοί άλλοι που κρύβονται πίσω από σύμβολα που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα. Όσοι λοιπόν επιθυμούν την ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας θα έπρεπε να έχουν έτοιμο το ενναλακτικό τους σχέδιο. Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και δεν θα ζήσουμε και ΠΟΤΕ για να ευελπιστούμε πως θα μπορούμε να διαχειριστούμε μόνοι μας τα προβλήματα μας . Και αυτό γιατί οι στόχοι μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ. Ούτε βέβαια έχουμε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορούν να διαχειριστούν τις ζωές μας όσοι στα λόγια καλά τα πάνε στις πράξεις όμως προσπαθούν να συγκεράσουν  αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα. Από τους περισσότερους που ασχολούνται την τέταρτη , πέμπτη ή και έκτη δεκαετία της ζωής του με τον λεγόμενο κατά ευφημισμό πατριωτικό χώρο έχουμε σίγουρα περισσότερα ένσημα. Διώξεις ανάλογες  με τα στημένα κατηγορητήρια κατά μελών της Αναρχικής Συλλογικότητας αγώνες προς άλλη κατεύθυνση αλλά σίγουρα το ίδιο πάθος για να αλλάξουμε τον κόσμο προς την σωστή για εμάς κατεύθυνση. Μισό αιώνα μετά δεν ξέρουμε εάν έχουμε καταφέρει και τίποτα αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι πως πέρα από την Αστική μας Δημοκρατία δεν υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει για να αγωνιστούμε. Για εμάς πάντα έχουν αξία τα πρόσωπα και βλέπουμε πως σε αυτή την συλλογικότητα συναντάς μυαλά που θα πάνε χαμένα πιστεύοντας σε μια αυταπάτη που δεν θα οδηγήσει σε καλυτέρευση αυτού που χονδρικά αποκαλούμε κοινωνία. Για όσους ΛΟΙΠΟΝ δεν θέλουν να κάνουν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και να μας οδηγήσουν σε κάτι που για αυτούς είναι άγνωστο για εμάς το αναρχικό κίνημα έχει ήδη κριθεί η ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες της Αστικής Δημοκρατίας είναι η ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ. Για όλους εμάς η συμμετοχή και η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να μην μπουν στη Βουλή όσοι την πλήγωσαν είναι ύψιστο καθήκον. Γνωρίζουμε και εμείς πως οι ΘΕΣΜΟΙ της Αστικής Δημοκρατίας βρίσκονται σε ΠΑΡΑΚΜΗ. Βλέπουμε το ίδιο με τους "συντρόφους" πως ο λογαριασμός ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ και κυρίως  γνωρίζουμε ποιοι πολεμούν αυτή την στιγμή στο πλευρό μας στην ματωμένη Ουκρανία. Δεν ξέρουμε εάν οι "σύντροφοι" κατανοούν πως μόνο μέσα σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας μπορούν να δράσουν εάν δεν το γνωρίζουν ας διαβάσουν και πάλι Μιχαήλ  Μπακούνιν! 

  • Σαχλαμάρες διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης αλλά σε εμάς δεν κάνει καμία εντύπωση το γεγονός. Έχουμε και φρέσκα δημοσκόπηση για τα Νότια Προάστια με πολλούς βουλευτές να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός από την πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής και να προσδοκούν σε δεύτερες κάλπες! Κάλπες που θα στηθούν εκτός και το ΠΑ.ΣΟ.Κ αποφασίσει να συνεργαστεί με ΣΥΡΙΖΑ , Βαρουφάκη και Κυριάκο Βελόπουλο! Δεν το βλέπουμε αλλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά αφού εάν πάμε σε δεύτερες εκλογές το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη! 



  • Ευαγγέλου ή Ευσταθίου θα περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου πίσω από την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. Σας το γράφουμε από τώρα και δεν σας καλούμε όπως δεν κάναμε και ποτέ να απέχετε από τις κάλπες. Άλλωστε για ό,τι στραβό ή και καλό συμβαίνει στο δήμο μας ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αποκλειστικά είσαστε εσείς ως πλειοψηφία! 

  • Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και άλλη υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας. Πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου συνδυασμού η 5η Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: