ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καταδίκη για τον προπηλακισμό του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη δεν είδαμε από τους "αλληλέγγυους"

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Καταδίκη για τον προπηλακισμό του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη δεν είδαμε από τους "αλληλέγγυους"

Κάτι δεν πάει καλά με την φύλαξη των υπουργών της κυβέρνησης και εν γένει των πολιτικών αρχηγών. Μετά την επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη είχαμε χθες γιαούρτωμα στον υπουργό υγείας κ. Θάνο Πλεύρη και δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει έως τις εθνικές εκλογές που είναι σε 20 μέρες. 

Αυτοί που καταδικάζουν κάθε μορφή ΒΙΑΣ και είναι γνωστοί βγήκαν και καταδίκασαν. Οι υπόλοιποι που δεν είναι και λίγοι άρχισαν τα δικά τους. Θυμήθηκαν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και την στάση της κυβέρνησης , κάποιες απαράδεκτες ομολογουμένως δηλώσεις του κ. Θάνου Πλεύρη για τους μετανάστες και γενικά η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ήταν ναι μεν αλλά στην ουσία δηλαδή δεν μιλάμε για καταδίκη της επίθεσης αλλά μια σειρά "επιχειρημάτων" που δίνουν "άλλοθι" στους δράστες. 

Χθες είχαμε και τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ της πόλης μας όπου και εκεί διαβάσαμε απαράδεκτα σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης. 

Όλα αυτά τα τονίζουμε γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ΝΟΗΜΑ η απαγόρεψει ή μη του ναζιστικού μορφώματος του Ηλία Κασιδιάρη εάν η χώρα έχει γεμίσει κόκκινους και μαύρους φασίστες. 

Δεν περιμέναμε βέβαια πως μια χώρα που πολλοί γέμισαν τις πλατείες της "αγανάκτησης" πως θα μπορούσε να μπει στα στενά καλούπια μιας Αστικής Δημοκρατίας που δίνει "όπλα" στους εχθρούς της και που ο κάθε "ψεκασμένος" θεωρεί "πληροφόρηση" το άκρατο ΜΙΣΟΣ και την ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ που δημιουργεί τους επόμενους "Κασιδιάρηδες" με την ΑΝΟΧΗ ενός πολιτικού συστήματος που όχι μόνο δεν συμφωνεί στα αυτονόητα αλλά ψάχνει τρόπους να οδηγήσει την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία κάτι που αξίζει σε όλους όσους βρήκαν φυσιολογική την χθεσινή αποτρόπαια πράξη και που αύριο μεθαύριο θα βγουν και θα καταδικάσουν μια άλλη επίθεση που θα αφορά αγαπημένο για αυτούς πολιτικό πρόσωπο. 

Είναι αυτονόητο πως εμείς καταδικάζουμε και θεωρούμε ανούσιες όλες αυτές τις επιθέσεις και παράλληλα εκπλησσόμαστε για την ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ να συλλάβει τους δράστες τέτοιων επιθέσεων. 

Εάν δεν μπορούν να προστατέψουν ή έστω να συλλάβουν όσους γιαούρτωσαν και προπηλάκισαν έναν υπουργό φανταζόμαστε πως ο ξυλοδαρμός και η δολοφονία ενός δημοσιογράφου θα είναι κάτι που δεν θα προβληματίζει και πολλούς. 

Άλλωστε η στοχοποίηση των δήθεν συστημικών ΜΜΕ από μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας καταδεικνύει το πασιφανές πως γεμίσαμε κόκκινους και μαύρους φασίστες!

Έτσι καλώς ο χαβαλές με τους "ψεκασμένους" αλλά η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ μπορεί να τους οδηγήσει σε πραγματικά εγκλήματα αφού η ΗΤΤΑ στις κάλπες που έρχονται θεωρείται δεδομένη από όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης που κάνουν επαγγελματίες δημοσκόποι. 

Οι πολίτες πρέπει να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν βάζοντας οριστικά στο περιθώριο όσους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Για εμάς ο κος Πλεύρης δεν είναι ένας καλός υπουργός αλλά αυτό θα πρέπει να τον δουν αυτοί που τον επέλεξαν για αυτή την θέση και ο λαός θα πρέπει να τιμωρήσει πολιτικούς οι οποίοι πληγώνουν με ενέργειες και δηλώσεις τους την χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: