ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανάρτηση του κ. Βαμβίνη (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) για τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Η ανάρτηση του κ. Βαμβίνη (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) για τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ

 


Την παραπάνω ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ κος Αθανάσιος Βαμβίνης σχετικά με τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ. 

Μέσα από εδώ πληροφορηθήκατε πρώτη για τον βανδαλισμό αυτό και ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί αφού η προεκλογική περίοδος μόλις ξεκίνησε και επίσημα. 

Ο κος Βαμβίνης έχει δημιουργήσει το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και οι δικές μας πληροφορίες λένε πως μέσα στον Ιούνιο θα ανακοινώσει την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής νέας κεντροδεξιάς παράταξης. 

Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός με τα κοινά της πόλης μας και το φόρουμ έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο εκδηλώσεις ενώ σύντομα ετοιμάζει ακόμα μία. 

Μάλλον δεν μας διαβάζουν οι επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων ή απλώς δεν θεώρησαν σημαντικό τον βανδαλισμό του περιπτέρου του κόμματός μας για να ασχοληθούν. 

Σε κάθε περίπτωση εμάς μας άρεσε η ανάρτηση του κ. Βαμβίνη που ήταν στη σωστή κατεύθυνση ώστε να μην δημιουργήσει εχθρότητα αλλά όχι και να "θάψει" ένα γεγονός που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. 

Μπράβο λοιπόν στο κ. Θανάση Βαμβίνη που σκέφτηκε πως το θέμα δεν θα έπρεπε να περάσει στα χαμηλά ενώ εκτός από εμάς το είδαμε να φιλοξενείται και στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ που όσο παραμένουν να χαϊδεύουν τον φασισμό θα φιλοξενούν τέτοιες ειδήσεις. 

Μας κάνει εντύπωση εκεί που γυρίζουν όλη την πόλη για να φωτογραφίσουν σκουπίδια και ογκώδη πως δεν "ανακάλυψαν" τα φασιστικά σύμβολα σε ΚΑΦΑΟ αλλά εδώ είμαστε εμείς. 

Δεν έχουμε βγάλει ακόμα το θέμα για να διευκολύνουμε τις αρχές που είναι κοντά στη σύλληψή των δραστών αφού η χθεσινή τους καταδίωξη από την ομάδα ΔΙΑΣ δεν έχει αποβεί άκαρπη όπως οι ίδιοι θα επιθυμούσαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: