ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον "έριξε" στα βαθιά και δεν πήγε ούτε στα εγκαίνια του γραφείου της παράταξης που του "παρέδωσε"!

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Τον "έριξε" στα βαθιά και δεν πήγε ούτε στα εγκαίνια του γραφείου της παράταξης που του "παρέδωσε"!

Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο που δεν παρέστη για λόγους που εμείς προσωπικά αγνοούμε στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που ο ίδιος ίδρυσε. 

Ο νέος επικεφαλής κος Στάθης Ψυρρόπουλος που δεν αναμετρήθηκε με κανέναν αφού οι άλλοι συνυποψήφιοί του πρόλαβαν και έφυγαν για αλλού μίλησε χθες και εξήγησε έτσι όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνετε το διακύβευμα των προσεχών δημοτικών εκλογών. 

Δεν πήγαμε στη χθεσινή συγκέντρωση άλλωστε εμείς δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε σε συγκεντρώσεις υποψηφίων δημάρχων που δεν ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ,  όπως κάνουν δεκάδες συνδημότες μας στην προσπάθειά τους να τα έχουν καλά με ΟΛΟΥΣ. 

Κάτι που φυσικά έχει αντίκτυπο στα όσα καθημερινά βιώνουμε σε αυτή την πόλη γιατί είναι ΕΜΦΑΝΕΣ πως με ΜΙΣΕΣ αλήθειες και ΨΕΜΑΤΑ η πόλη δεν θα πάει μπροστά , και θα παραμένει ο παρίας των Νοτίων Προαστίων έτσι όπως την είχε αποκαλέσει μέσα σε δημοτικό συμβούλιο και ο κος Ψυρρόπουλος. 

Δεν γνωρίζουμε γιατί απέτυχε η χθεσινή συγκέντρωση,  αλλά φυσικά για αυτό δεν φταίει ο επικεφαλής κος Ψυρρόπουλος που έχει όλα όσα χρειάζονται για να προσελκύσει κόσμο. 

Νέος θα ήταν και άφθαρτος εάν δεν συμμετείχε στη διοίκηση Βαλασόπουλου,  με ωραίες θηλυκές  παρουσίες να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του,  και καβαλώντας εδώ και καιρό το κύμα του λαϊκισμού που δείχνει πως ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ. 

Έτσι σε μερικές μέρες η χώρα θα κληθεί να καταδικάσει για ακόμα μια φορά όσους τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και οι εδώ ΠΑΣΟΚΟΙ θα αντιληφθούν πως κάπου εδώ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την χώρα μας και οδήγησε κατά πολύ την πόλη μας στα σημερινά της χάλια έλαβε ΤΕΛΟΣ! 

Δεν είμαστε αισιόδοξοι πως τελικά θα ηττηθεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης αλλά μετά την χθεσινή συγκέντρωση είμαστε πεπεισμένοι πως αυτός που θα τον διαδεχθεί εάν αυτό συμβεί θα είναι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ. 

Το θέμα για εμάς είναι εάν οι περισσότεροι δημοτικοί του σύμβουλοι θα είναι στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας και όχι στην λάθος, και φυσικά εμείς με βάση αυτό το κριτήριο θα επιλέξουμε τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας , και με κανένα άλλο. 

Καλό παιδί είναι για εμάς όποιος έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις για όλα και κυρίως όποιος δεν συγχρωτίζεται με όσους θεωρούν λογικό πως μπορούν να απαξιώσουν το πιο δυναμικό τοπικό ΜΜΕ που έχει την δυνατότητα να στείλει πρόωρα εκτός όποιον θεωρεί πως μπορεί να πουλάει ηθική ντύνοντας "παρκαδόρους" αυτούς που αύριο σας καλεί να ψηφίσετε για να σας "σώσουν". 

Τραγική η ΠΑΡΟΥΣΙΑ κεντροδεξιών στην χθεσινή εκδήλωση. Δεν είναι λογικό να ψηφίζεις στις βουλευτικές εκλογές Μητσοτάκη και ΝΔ και στις δημοτικές να επιλέγεις όσους ανήκουν στο κόμμα της Καϊλή, του Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη και του χειρότερου από όλους Ευάγγελου Βενιζέλου! 

Αυτά και σίγουρα ο κος Ψυρρόπουλος δεν θα είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,  καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει μετά την ήττα του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! 

Σε κάθε περίπτωση με αυτούς που είδαμε χθες εκεί , και βαριόμαστε και να σχολιάσουμε ο μόνος συνδυασμός που θα μας οδηγούσε να στηρίξουμε στον δεύτερο γύρο την νυν διοίκηση θα ήταν να πέρναγε ως εκ θαύματος στο δεύτερο γύρο ο κος Ψυρρόπουλος! 

Αλλά "θαύματα" στην πολιτική δεν γίνονται , και σίγουρα δεν μπορούν να τα πετύχουν όσοι βγάζουν ανακοινώσεις κατά του μεγαλύτερου ΜΜΕ στα Νότια Προάστια,  και μιλάμε για το Notia.gr το οποίο όσοι έπιασαν στο στόμα τους για τους λάθος λόγους,  θα το βρουν μπροστά τους! 

Φωτογραφίες από την χθεσινή αποτυχημένη εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα δείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης. Όσοι εξέθεσαν τον κ. Ψυρρόπουλο και τον οδήγησαν σε αυτή την αποτυχημένη εκδήλωση  θα έπρεπε λογικά να ντρέπονται, και όχι να του το παίζουν και φίλοι! 

Του μάζεψαν την σαβούρα δίπλα του και αύριο θα είναι οι πρώτοι που θα του ρίξουν τις ευθύνες για την ΗΤΤΑ! 

ΥΓ: Ελπίζουμε να είχε σοβαρό λόγο που δεν πήγε στην εκδήλωση ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος , και μας έκανε τρομερή εντύπωση και η παντελής έλλειψη βουλευτών έστω του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ενός  κόμματος που σε 15 μέρες από σήμερα θα συντριβεί στις κάλπες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: