ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεικτική ανάρτηση του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Δεικτική ανάρτηση του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές

 


Αφού οι δημοτικές παρατάξεις για τους πολλούς πρέπει να είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ο νυν δήμαρχος πέτυχε όσα θα επιθυμούσαν και οι συνυποψήφιοί του. 

Καλά τα περιγράφει ο συνδημότης μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εμείς κεντροαριστερό δήμαρχο δεν ψηφίσαμε ΠΟΤΕ για όσους κεντροδεξιούς το πράξουν όπως το έπραξαν πολλάκις φορές και στο παρελθόν ο κος Χατζηδάκης είναι μια "ιδανική" επιλογή. 

Άλλωστε σε μια πόλη που θεωρείται ΑΡΙΣΤΕΡΗ ελάχιστη αξία έχουν οι κεντροδεξιές ψήφοι παρόλο που ξεπερνούν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το 40% όσων πάνε και ψηφίζουν. 

Αυτά και εμείς σε 11 μέρες από σήμερα θα σας πούμε ποια κεντροδεξιά παράταξη από τις υπάρχουσες θα στηρίξουμε και κυρίως για ποιο λόγο. 

Στον δεύτερο θα σας πούμε και πάλι αφού εμείς δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους τάζοντας στους πάντες πως θα τους ψηφίσουμε. 

Όσον αφορά υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα θέλαμε να δούμε μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα σας γράψουμε αλλά για εμάς οι παρατάξεις είναι κυρίως ο επικεφαλής τους και έτσι δεν έχουμε πλέον ΚΑΜΙΑ αυταπάτη πως θα κάνει την διαφορά ένας δημοτικός σύμβουλος εκτός και ανεξαρτητοποιηθεί αμέσως μόλις μπει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: