ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευτυχώς που καταδίκασαν την επίθεση με αυγά σε σπίτι δημοτικού συμβούλου αυτοί που εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού στην πόλη μας

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ευτυχώς που καταδίκασαν την επίθεση με αυγά σε σπίτι δημοτικού συμβούλου αυτοί που εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού στην πόλη μας

 


Στην ομάδα τους στο facebook οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αφήνουν τον κάθε "ψεκασμένο" να αποκαλεί σκουπίδι τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια αλλά σήμερα φόρεσαν το "κουστούμι" του δημοκράτη και βγήκαν να καταδικάσουν την επίθεση στην οικία του κ. Κωνσταντίνου Μπώκου με αυγά από αγνώστους. 


Σίγουρα η προεκλογική περίοδος δεν μπήκε καλά αφού πριν την επίθεση αυτή με αυγά που αυτονόητα καταδικάζουμε "άγνωστοι" έσπασαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ ενώ σε ΚΑΦΑΟ της πόλης συναντάς ως γκράφιτι το Ναζιστικό σύμβολο της Χρυσής Αυγής ενώ σφυροδρέπανα και "πουλιά της Χούντας" ανεβαίνουν σε ομάδες της πόλης μας και φιλοξενούνται μάλιστα αυτά τα άρθρα με τα σφυροδρέπανα στο ιστολόγιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ! 

Σήμερα έχουμε και την εκδήλωση της ΚΝΕ στην πλατεία Ηλιούπολης και ευελπιστούμε το άλλο άκρο που ιδεολογικά εκκολάπτεται από συγκεκριμένες ομάδες του facebook να μην δημιουργήσει θέματα όχι βέβαια πως τα σφυροδρέπανα δεν ζέχνουν έναν φασισμό που μάλλον ήρθε ο καιρός να καταδικαστεί και ποινικά και στη χώρα μας. 

Αυτά και ευχόμαστε να πιαστούν όσοι θεωρούν λογικό να πετάνε αυγά σε σπίτια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για λόγους που θα κληθούν να εξηγήσουν στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον το τοπικό αστυνομικό τμήμα συλλάβει ποτέ τους δράστες . 

Στην πόλη μας εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει στους αρμοδίους ανησυχητικά περιστατικά και θεωρούμε πως τα ΟΠΚΕ που κυκλοφορούν πιο συχνά πλέον στην πόλη μας θα συλλάβουν σίγουρα πριν τις εκλογές όσους βανδαλίζουν δημόσιους χώρους. 

Βέβαια εάν υπήρχαν κάμερες παντού οι δράστες θα είχαν ήδη συλληφθεί κάτι για το οποίο δεν βλέπουμε και καμία ιδιαίτερη ζέση από ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις που εάν δεν πιέσουν την διοίκηση δεν θα προβεί σε αυτό το κόστος που θα λύσει πολλά "μυστήρια". 

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δολιοφθορές σε κεντρικά σημεία της πόλης, κάπου πρέπει όλες οι δημοτικές παρατάξεις μαζί να ομονοήσουν σε ένα κονδύλι για τοποθέτηση καμερών σε σημεία που υπάρχει κίνδυνος να χρεωθούμε μερικές χιλιάδες ευρώ επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους!

Για τα θέματα βαριάς εγκληματικότητας που αφορούν και την πόλη μας είμαστε πεπεισμένοι πως πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: