ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο πατέρας Σεραφείμ λίγες μέρες πριν τις εκλογές είδε πως οι "Κασιδιάρηδες" δεν έχουν μέλλον και είπε να "ευλογήσει" τον Δένδια- Παράλληλα συνεχίζει τον καιροσκοπισμό του μιλώντας για ΧΟΥΝΤΑ Μητσοτάκη αυτός που ζητάει να τιμηθεί ο δοτός χουντικός δήμαρχος!

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ο πατέρας Σεραφείμ λίγες μέρες πριν τις εκλογές είδε πως οι "Κασιδιάρηδες" δεν έχουν μέλλον και είπε να "ευλογήσει" τον Δένδια- Παράλληλα συνεχίζει τον καιροσκοπισμό του μιλώντας για ΧΟΥΝΤΑ Μητσοτάκη αυτός που ζητάει να τιμηθεί ο δοτός χουντικός δήμαρχος!

 


    Την μία μέρα "ευλογεί" στην προεκλογική συγκέντρωση του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την αμέσως επόμενη κατηγορεί την κυβέρνηση βλέποντας πως είναι ΧΟΥΝΤΑ! 


Ο λόγος για τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που στεναχωρήθηκε με την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αποκλείσει από τις προσεχείς εκλογές όσους έχουν καταδικαστεί ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και θεωρούν "Εθνοσωτήριο" την πραγματικά στυγνή δικτατορία που επέβαλαν  στην πατρίδα μας το 1967 μια χούφτα ξεφτιλισμένοι καραβανάδες. Έτσι σας προτρέπει να τιμωρήσετε στις 21 Μαίου 2023 και να μην ξεχάσετε αλλά παράλληλα πηγαίνει στην προεκλογική εκδήλωση του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να "διαφημιστεί" από τους ενεργούς φασίστες Ηλιούπολης πως βλέπει το μέλλον! 



Παράλληλα αναρτεί στο προφίλ του στο facebook ανοησίες του υποψηφίου του κόμματος Κασιδιάρη κ. Terry Hatziieremias που μπλέκει τον καπιταλισμό με ένα ναζιστικό μόρφωμα που σίγουρα ουδείς θα στεναχωρηθεί που δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή ούτε καν οι οπαδοί του αφού έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. 

Σε τέσσερις μήνες από σήμερα οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ηλιούπολης θα ανακαλύψουν "Πρέσπες του Αιγαίου" και θα κατηγορούν αυτόν που σας καλούν να ψηφίσετε ως προδότη! 

Αυτά και δεν θα το κάναμε καν θέμα εάν δεν βλέπαμε το παρακάτω σχόλιο


Το μόνο θετικό στην απάντηση είναι πως κατανοεί πως η ανοησία του "ευλογώ" των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ τον εκθέτει για τις διαφορές Δένδια και Μητσοτάκη να συμφωνήσουμε πως ο πρώτος υπηρετεί καλύτερα αυτό που οι "ψεκασμένοι" πολεμούν ως κακή Νέα Τάξη Πραγμάτων Και βέβαια κοντή μνήμη δεν έχει ο κος Τάκης Παπαδόπουλος (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) αλλά ο πατέρας Σεραφείμ. 

Εάν αγνοεί που δεν θέλουμε να το πιστέψουμε τις απόψεις Δένδια για ένα σωρό ζητήματα ο Αριχμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας ας διαβάσει την παρακάτω ανάρτηση με τις απόψεις του κ. Δένδια για την "χούντα Μητσοτάκη" , τον ελληνοτουρκικό διάλογο που ΠΡΕΠΕΙ να συνεχιστεί και κυρίως την ΞΕΚΑΘΑΡΗ στάση του ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" 

Ν. Δένδιας στην ΕΡΤ: Μετά τις εκλογές ενδεχόμενη συζήτηση με την Τουρκία – Εξελίξεις το ’23 για την ΑΟΖ με Αλβανία

Αυτά προς το παρόν φυσικά ο κος Τάκης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να "αναβαθμιστεί" για να μοιάσει στον συνεπώνυμό του και να πάψει να αναδεικνύει τον απόλυτο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ και τον σανό σε αφελείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: