ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (4/5/2023 προεκλογική ανάρτηση)

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (4/5/2023 προεκλογική ανάρτηση)



  • Καμία εκδήλωση με διοργανωτή τον δήμο Ηλιούπολης δεν πρόκειται να μας "απασχολήσει" έως και τις κάλπες του Οκτωβρίου. Το ελάχιστο που θα "περάσει" θα αφορά τα τυπικά,  αφού δικός μας στόχος είναι η καταψήφιση μιας κεντροαριστερής διοίκησης και η αντικατάστασή της από μία ΔΕΞΙΑ.

  • Ρωτήστε τον ίδιο τον κ. Βαμβίνη εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης εμείς πως θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ; Η δική μας αίσθηση είναι πως τελικά θα κατέβει. 


  • Σίγουρα ο κος Νίκος Παππάς είναι περισσότερο πατριώτης από όσους θεωρούν πατριωτισμό ή ακόμα χειρότερα εθνικισμό την ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ και τον ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ! Αυτός γέμισε τα ταμεία του κράτους με χρήματα ξεφτιλισμένων Ελλήνων ολιγαρχών την στιγμή που κάποιοι "υπερπατριώτες" τα άδειασαν! Δεν θα μας κάνουν μαθήματα "πατριωτισμού" όσοι έχουν για ίνδαλμά τους τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη,  εμείς με υπασπιστές Γερμανών βασιλιάδων δεν συγχρωτιζόμαστε! 

  • Μας ζητάτε προτάσεις για κάλπη σχετικά με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους πέρα από αυτή που θα στηρίξουμε εμείς στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Θα το σκεφτούμε όχι επειδή αδιαφορούμε πλήρως για τις δικές σας απόψεις αλλά επειδή ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις στην ουσία είναι αρχή ενός ανδρός! Έτσι με δεδομένο πως οι ανεξαρτητοποιήσεις τόσων δημοτικών συμβούλων δεν οδήγησε κάποιον στο να φτιάξει την δική του δημοτική παράταξη άρα να έχουμε μια τελείως διαφορετική αντίληψη για τα βασικά θέματα της πόλης δεν βλέπουμε πως ένας καλός δημοτικός σύμβουλος θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα ή να φέρει αλλαγές αναγκαίες ακόμα και για την οικονομική επιβίωση του δήμου μας. Σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε αποδείξει περισσότερο και από τους πάνω από κόμματα και χρώματα πως ΤΟΛΜΑΜΕ να επαινούμε δημόσια όσους έχουν ως τίτλο ΤΙΜΗΣ το 13-0 μιας Ελληνικής Δικαιοσύνης που ζέχνει! 


  • Τι πανηγυρίζουν ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ για το κόψιμο του κόμματος Κασιδιάρη; Δεν είδαν πως υπάρχει Αεροπαγίτης ανάμεσα σε μόλις 10 που κρίνει αντισυνταγματική την τροπολογία για το "κόψιμο"; Πάνω από τους μισούς δικαστικούς θα έπρεπε να είναι στις φυλακές παρέα με όσους υποστηρίζουν διαχρονικά με τις αποφάσεις τους! Η ΕΥΠ έχει καταδείξει με ηχογραφημένες συνομιλίες τις σχέσεις δικηγόρων και δικαστών σε εγκληματικές οργανώσεις και η ΝΔ φοβούμενη μην "κακοχαρακτηριστεί" τους διατηρεί στις θέσεις τους για να τους εκβιάζει! Με 250.000 ενεργούς φασίστες οπαδούς του Ηλία Κασιδιάρη εκτός φυλακών η Αστική μας Δημοκρατία καμώνεται πως ΝΙΚΗΣΕ! 


  • Αντί να κυνηγάνε τον "Ρουβίκωνα" που σύμφωνα με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ είναι πεντακάθαρος ας ασχοληθούν με όσους αδειάζουν τα ταμεία του κράτους! Εντάξει είπαμε το παρατράβηξαν κάποιοι επίορκοι ένστολοι συνεργάτες ποινικών , ας αφήσουν τα ψεύδη για μέλη του "Ρουβίκωνα" τα παραμύθια τους δεν έχουν ΔΡΑΚΟ! 

  • Τις επόμενες δέκα μέρες θα σας "πρήξουμε" με αναρτήσεις υποψηφίων βουλευτών αλλά "κάπως πρέπει να γεμίσει και αυτό το πιάτο!" 



  •  Αφήνουν ασύδοτους τους δημοτικούς υπαλλήλους και θα τους φταίμε εμείς ή οι άλλοι όταν αναγκαστικά θα παρουσιάζουμε μια εικόνα που υπάρχει και δεν θα αλλάξει έως ότου ιδιωτικοποιηθούν δομές όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ. 


  • Μισό εκατομμύριο για σκύλους και γάτες για ένα καταφύγιο μέσα στη Β΄ Ζώνη Υμηττού! Τα "μεροκάματα" των ΜΚΟ δεν ενοχλούν παρά μόνο το ΚΥΤ και η εκκλησία του Προφήτη Ηλία! Το "μαγαζάκι" των θρησκόληπτων να γκρεμιστεί αλλά όχι όσων στειρώνουν γάτες και σκύλους απλώς για τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! Δώστε κάνα 30αρι να στειρώσετε καμία γάτα μην σας "γρατζουνίσουν" αυτές που ήρθαν να μας πουλήσουν ΗΘΙΚΗ ενώ κλέβουν ακόμα και τη ΔΕΗ αλλά δεν εγκαταλείπουν το ΣΟΥΣΙ!

  • Όχι δεν είμαστε παρακράτος απλώς εκμεταλλευόμαστε ένα σαθρό σύστημα κρατικών υπηρεσιών που σε λίγο θα πουλάει σε λαϊκές αγορές τα cd παρακολουθήσεων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: