Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Η Παναγία δεν μπλέκει με τα πολιτικά και οι έντιμοι ιερείς δεν λαϊκίζουν!

 


8.000 τον χρόνο  σκάμε από τα ταμεία του δήμου μας στην ΕΝΟΡΙΑ της Αγίας Μαρίνας για να έχουμε τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου να μας γράφει πως η Παναγία θα "καθαιρέσει" τον Μητσοτάκη! 

Αποκαλεί τύραννο έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό αυτός που ζητάει να τιμήσει ο δήμος μας τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα! 

Κατηγορεί ως "Κασιδιάρης" τα ΜΜΕ για το ξεγύμνωμα στον κακοποιητή παιδικών ψυχών πατέρα Αντώνιο της "Κιβωτού του Κόσμου" και διοργανώνει εκδρομές με "πιστούς" που θεωρούν λογικές τις ασυναρτησίες που κατά καιρούς αναρτεί στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ως δήθεν πατριωτικό λόγο! 

Συγχρωτίζεται με ένα χθες που οι περισσότεροι αποδοκιμάζουν αλλά θεωρεί πως ομιλεί τον λόγο μιας ΑΛΗΘΕΙΑΣ που ζέχνει από θεωρίες συνωμοσίας και έρποντα φασισμό! 

Δεν γνωρίζουμε εάν οι προσευχές του "Αγίου" θα μας σώσουν από την "χούντα" Μητσοτάκη αυτό που σίγουρα θεωρούμε πως είναι λογικό να γίνει είναι η Ελλαδική Εκκλησία να μην επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές από εκπροσώπους της που άλλωστε δεν αποτελούν παρά μια ισχνή μειοψηφία στις τάξεις της. 

Γιατί "Κασιδιάρηδες" ελλοχεύουν παντού ακόμα και μέσα σε ιερούς ναούς όπου Μεγάλη Εβδομάδα όπως πληροφορηθήκαμε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου έδωσε ένα κακόγουστο σόου που θα ήταν γελοίο εάν ταυτόχρονα δεν ήταν τόσο επικίνδυνα τραγικό. 

Γιατί άμα θες να κάνεις χαβαλέ και να "σώσεις" το ποίμνιό σου από την Νέα Τάξη Πραγμάτων πέτα τα ράσα να μην σε πληρώνουμε κιόλας και ασχολήσου μαζί με τους ψευτοπατριώτες με την "ΣΩΤΗΡΙΑ" της πατρίδας. 

Αυτής που γέννησε τη Δημοκρατία και τιμωρεί μέσω των θεσμών της με τις πολλές ατέλειες και παραλείψεις τους όσους την επιβουλεύονται. 

Δεν μας λέει και τι να ψηφίσουμε ο Αρχιμανδρίτης και μας μπερδεύει με τις εμφανίσεις του μία σε εκδηλώσεις κακέκτυπου πατριωτισμού και άλλες φορές σε ομιλίες υπουργών της κυβέρνησης που καθυβρίζει πάντα για να μας "σώσει". 

Εμείς θα δεχόμασταν να κριτικάρει τον οιοδήποτε αλλά δεν μπορούμε να διαβάζουμε σαχλαμάρες ανάλογες με αυτές πως ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...