ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιτυχημένη η συνάντηση στην κα Βούλτεψη που διοργάνωσαν δύο γυναίκες μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης (24 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Επιτυχημένη η συνάντηση στην κα Βούλτεψη που διοργάνωσαν δύο γυναίκες μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης (24 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Κατάμεστη η αίθουσα που φιλοξένησε τους πολιτικούς φίλους της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κας Σοφίας Βούλτεψη στην Ηλιούπολη σήμερα.  Η υφυπουργός  ανέλυσε με σαφήνεια τι διακυβεύεται σε αυτές τις κρίσιμες για την χώρα μας εκλογές,  κάνοντας μια μικρή αναδρομή στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και όσα δύσκολα κλήθηκε να αντιμετωπίσει από το 2019 έως σήμερα. 

Την σημερινή κινητοποίηση για την συνάντηση αυτή έκαναν οι κυρίες Καμπερίδου και Ρουβά μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας,  και ιδιαίτερα δραστήριες σε μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων,  πάντα μαχήτριες στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, στον κοινό μας αγώνα για να πάει η χώρα μπροστά. Ειδική μνεία σε αυτές για την επιτυχία της σημερινής συνάντησης έκανε και η υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου κα Βούλτεψη κατά την διάρκεια της ομιλίας της αφού δεν ξεχνάει όσους με κόστος μάχονται για τις Ιδέες μας. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος που έδωσε το παρών και στη σημερινή συνάντηση ηγείται ενός Δ.Σ που αποτελείται από ικανούς Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες συνδημότες μας. 

Βασιλική Ρουβά - Ευαγγελία Καμπερίδου 

Στην εκδήλωση είχαμε από πρώην δήμαρχο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου για τον οποίο μίλησε κολακευτικά η υφυπουργός,  έως τον νυν  Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Αθανάσιο Βαμβίνη που πυκνώνει το τελευταίο διάστημα τις εμφανίσεις του , σε εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη μας. 

Φυσικά και οι δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων ήταν εκεί , με τον κ. Τάσο Ευσταθίου να έχει μαζί του και τους δημοτικούς του συμβούλους Ανδρέα Τσουκαλά, Παναγιώτη Καρανδρέα , Μιχάλη Κουρή και Δημήτρη Ταμβάκο.  Σε αντίθεση με τον κ.  Αραμπατζή που δεν τους είχε. Διακρίναμε μόνο την κα Σοφρωνά που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξή του η  "πόλη που θέλω". Αντίθετα από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" υπήρχαν αρκετοί ακόμα υποψήφιοί της , ανάμεσα σε αυτούς και ο ορθοπεδικός ιατρός κος Δημήτρης Μπέγκας που θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την πόλη μας. 

Είδαμε επίσης τον πρόεδρο του Οίκου του Ναύτου κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο, τον ταμία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Γιάννη Λαμπαδάκη. Τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Κολιοφώτη. Προέδρους εθνοτοτικών συλλόγων της πόλης (Αδαμοπούλου- Πίκουλα),  τον γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλο ,  και τους Νίκο Καραβαγγέλη και Ευάγγελο Βερβερέλη με τον έναν εκ των δύο να είναι σίγουρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Την εκδήλωση τίμησε και διευθυντής του Φροντιστηρίου "Κυρίτσης" κος Νίκος Κυρίτσης που στις προσεχείς εκλογές κατεβαίνει για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με παράταξη που θα μάθουμε σε λίγες μέρες το νέο όνομά της. Μιλάμε φυσικά για το όνομα της παράταξης του νυν δημάρχου κ. Γιώργο Χατζηδάκη που μετά τις νέες προσθήκες αλλάζει ονομασία και πλέον δεν θα κατέβει ως "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ"

Πάμε για ένα σύντομο φωτορεπορτάζ ...... 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: