ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παράγινε το κακό με τον τομέα καθαριότητας της πόλης μας κ. Στασινόπουλε μήπως να επιβάλλεται πειθαρχικές ποινές στους εργαζόμενους μήπως σωθούμε από την δυσωδία;

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Παράγινε το κακό με τον τομέα καθαριότητας της πόλης μας κ. Στασινόπουλε μήπως να επιβάλλεται πειθαρχικές ποινές στους εργαζόμενους μήπως σωθούμε από την δυσωδία;

 Ωραίος και "προοδευτικός" ο κος Στασινόπουλος όμως η πόλη βρωμάει. Σίγουρα δεν φταίει αυτός αλλά οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας που μάλλον θεωρούν πως είμαστε αφελείς για να μην καταλαβαίνουμε πως οι ίδιοι έχουν αποτύχει ,και όχι τόσες διαδοχικές διοικήσεις που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους κινητοποιήσουν πριν απαξιωθεί πλήρως η δομή και δοθεί σε ιδιώτη. 

Τα γράφουμε χρόνια. Βγήκαν εργαζόμενοι διαδικτυακά  και μας (σας) κάλεσαν να μαζεύουμε τα σκουπίδια μόνοι μας ή να πετάμε λιγότερα. Εμείς  τους ακούσαμε στο δεύτερο,  δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να τους βοηθήσουμε για να εισπράττουν καλύτερα τους μισθούς και τις υπερωρίες τους και περιμένουμε από έναν επόμενο δήμαρχο να τους στείλει στα σπίτια τους ή στον ιδιώτη που θα πάρει την δομή ώστε εκεί να δουλεύουν. 

Άλλη λύση δεν βλέπουμε,  αλλά και να την βλέπαμε θα προτιμούσαμε αυτή που είναι εφικτή και συμφέρει πρωτίστως την τσέπη μας. Όχι την δική μας αλλά όλων όσων πληρώνουν τέλη καθαριότητας και καθαριότητα ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. 

Σταματήσαμε να αναρτούμε φωτογραφίες με γεμάτους κάδους και ογκώδη παρατημένα παντού. Τα αφήνουμε για προεκλογικά τότε που θα έχει και κάποιο νόημα ΤΙΜΩΡΙΑΣ όλο αυτό , γιατί δεν φανταζόμαστε πολλούς που θα πάνε να ψηφίσουν Χατζηδάκη και Στασινόπουλο όταν ο δρόμος τους βρωμάει , και οι ίδιοι αναγκάζονται να κρατάνε τα σκουπίδια στα μπαλκόνια τους,  αφού δεν βρίσκουν άδειο κάδο να τα πετάξουν. 

Είναι πολλά σε αυτά που έχει αποτύχει η νυν διοίκηση αλλά τα καθημερινά είναι εκείνα που αναγκάζουν τους δημότες να αναζητούν "Μεσσίες". 

Δεν υπάρχουν λοιπόν "Μεσσίες"  και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον αντιπολιτευτικό λόγο όλων των δημοτικών παρατάξεων στο κομμάτι της καθαριότητας , αφού για εμάς οτιδήποτε άλλο εκτός από ιδιωτικοποίηση δεν θα φέρει ορατά αποτελέσματα. 

Επειδή ο κύριος Στασινόπουλος ανήκει σε ένα κόμμα που όταν ήθελε έβαλε ΤΑΞΗ π.χ στο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες,  να του τονίσουμε επειδή είναι νέος σε ηλικία πως οι πολιτικοί μένουν στην Ιστορία για το έργο τους. 

Το να υπολογίζει τις 50 ψήφους που θα πάρει από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και εάν τις πάρει , και να αγνοεί τις χιλιάδες που θα κέρδιζε εάν δεν περίμενε να του διορίσει ο Μητσοτάκης ακόμα 200 εργαζόμενους για να αρχίσει η δομή να παράγει ΟΡΑΤΑ αποτελέσματα και να χάνει χιλιάδες αγανακτισμένων πολιτών από την βρώμα , δεν είναι η ΣΩΣΤΗ επιλογή. 

Ας εξηγήσει λοιπόν στη κα Καραγιαννίδου και το ΚΚΕ,  πως καλοί οι αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα αλλά πρέπει και η πόλη να καθαρίζετε , για να έχει και αυτός μέλλον στις προσεχείς κάλπες του Οκτωβρίου. 

Εάν αφήσουν το θέμα στην τύχη,  ο επόμενος δήμαρχος ένας εκ των Ευσταθίου- Ευαγγέλου θα διαχειριστούν μια κατάσταση πρωτόγνωρη για την πόλη , και επειδή θεωρούμε πως σε κόντρα με τους εργαζόμενους ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ θα αποτύχουν και αυτοί. 

Ελπίζουμε να μας διαψεύσουν,  άλλωστε η ΣΟΒΙΕΤΙΑ του ΣΕΔΗ κόντυνε στις τελευταίες εκλογές για το ΚΟΚΚΙΝΟ σωματείο τους,  και είναι οριακά για να το χάσουν στις επόμενες κάλπες,  που θα στηθούν για αυτό. 

Οι εργαζόμενοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως πάμε σε ιδιωτικοποίηση , και πως εμείς σωστά τους τα γράφουμε , και δεν θα χάσουν τις συντάξεις τους συμμετέχοντας σε κινητοποιήσεις που τους οδηγούν στην μόνιμη  ΑΝΕΡΓΙΑ. 

Αυτά κ. Στασινόπουλε και ελπίζουμε μία από τις επιλογές σας επειδή θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προσεχείς κάλπες να είναι ο κ. Νίκος Παππάς. 

Αυτός που τόλμησε και που επίορκοι δικαστές τον καταδίκασαν με 13-0 επειδή έβαλε για πρώτη φορά τους ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ να πληρώσουν! 

Θα τον ψηφίζαμε ακόμα και εμείς τον κ. Παππά , εάν ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους έλεγε πως η χώρα μας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ να αλλάξει γεωστρατηγικό προσανατολισμό και κυρίως εάν είχε το θάρρος που δεν έχουν και από την πλευρά της ΝΔ να ομολογήσει πως η ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας δεν θα έρθει από μονοκομματικές ή "προοδευτικές" κυβερνήσεις,  αλλά από μια συγκυβέρνηση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ που θα έκανε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα μας. 

Αυτά , και ελπίζουμε αυτές οι εκλογές να οδηγήσουν σε αλλαγές ηγεσίας των ηττημένων που θα είναι πολλοί,  όσο και εάν 13 ημέρες πριν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις μιλούν για έναν μεγάλο ηττημένο! 

Θα χάσουν πολλοί τις καρέκλες τους μετά τις βουλευτικές εκλογές,  ακόμα και από τα κόμματα ή το κόμμα που θα κληθεί να σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση,  που ευχόμαστε να είναι συνεργασίας και όχι μονοκομματική! 

Λίγο πριν την επόμενη χρεοκοπία της χώρας είναι ανώφελο να μας λένε πως όλα πάνε καλά , ας καθίσουν να τα βρουν γιατί δεν βρεθούν νέοι "Κασιδιάρηδες" να εκμεταλλευτούν την αγανάκτηση και αυτό δεν συμφέρει την Αστική μας Δημοκρατία. Και εμάς φυσικά γιατί δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να την αντικαταστήσει που δεν ζέχνει ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: