ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην πόλη μας ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας με τον τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ να ανεβάζει αυτή την φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Στην πόλη μας ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας με τον τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ να ανεβάζει αυτή την φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook

 


Στην εκδήλωση-τραπέζωμα  ήταν και άλλα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας , ακόμα και από αυτή την φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου καθώς και τον δημοτικό του σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καρανδρέα. 

Στις εθνικές εκλογές όλοι αυτοί έχουν ένα κόμμα τη ΝΔ. Στις δημοτικές του Οκτωβρίου θα είναι χωρισμένοι σε τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις αφού μέλος της ΝΔ είναι και ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής θα αποδείξουν πως τους ενδιαφέρει περισσότερο η δική τους καρέκλα παρά να πανηγυρίσουμε εμείς μια κεντροδεξιά ΝΙΚΗ για την πόλη μας . 

Άλλωστε οι "κολλητοί" των περισσοτέρων είναι πολιτικοί μας αντίπαλοι και όταν ήταν ΟΛΟΙ μαζί προχώρησαν και ολοκλήρωσαν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας και έστησαν άγαλμα στον χειρότερο δήμαρχο που πέρασε από την πόλη μας και ομιλούμε βέβαια για τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. 

Τάσος Ευσταθίου , Αθανάσιος Βαμβίνης και Γαβριήλ Αραμπατζής θα μοιραστούν ένα 30% -35% που θα πάρει η ΝΔ στην Ηλιούπολη. Το 7% της ακροδεξιάς δεν βλέπουμε να το καρπώνεται ουδείς όλο εάν και οι δηλώσεις για τιμές προς τον δοτό δήμαρχο της χούντας του κ. Αραμπατζή αυτό στοχεύουν. 

Ήδη μια σειρά κεντροδεξιών στελεχών έχουν δηλώσει υποψηφιότητα με κεντροαριστερές παρατάξεις και στην "λογική" πάνω από κόμματα και χρώματα για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές δημιουργείται μια "διαπλοκή" που δεν αφορά βέβαια μόνο τον δικό μας δήμο  έχει εξαπλωθεί και σε πολλούς άλλους. 

Η ΝΔ το 2014 παρείχε στήριξη στον κ. Τάσο Ευσταθίου με "αντάρτη" τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου. Η στήριξη δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία (8,5% τελικά καταφέραμε να πείσουμε) όπως άλλωστε με αποτυχία είχε συνοδευτεί και η στήριξη παλιότερα στον κ. Τάσο Κωνσταντέα απέναντι στον ΧΟΥΝΤΙΚΟ Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα. 

Βλέπετε η Αστική Δημοκρατία είναι "βαρύ κουστούμι" για αυτή την πόλη και στα καφενεία μια γενιά που φεύγει αναπολεί Κιντήδες και Δελλαπόρτες! 

Είναι εμφανές πως για το γεγονός πως δεν έχουμε κεντροδεξιό δήμαρχο  φταίνε πρωτίστως τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης που μπορούν να τα βρουν με τους πολιτικούς μας αντιπάλους ,αλλά όχι μεταξύ τους. 

Έχουμε ψηφίσει ΟΛΟΥΣ τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους της πόλης μας. 2002, 2006 και 2010 τον κ. Γιάννη Αναγνώστου, 2014 τον κ. Τάσο Ευσταθίου και 2019 τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Παλιότερα έχουμε ψηφίσει και κ.  Τάσο Κωνσταντέα εάν και αγαπημένο συγγενικό μας πρόσωπο σε αυτή την αναμέτρηση προτίμησε να είναι υποψήφιος με τον δοτό δήμαρχο της χούντας. Ο καλός μας θείος και ιδιοκτήτης της επιχείρησης "Τρύπιο Κατοστάρι" Ξενοφών Καππάτος είχε τις ίδιες ευαισθησίες σε θέματα θρησκείας με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα και έτσι προτίμησε να συμπορευτεί μαζί του όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της κεντροδεξιάς της πόλης για δεκαετίες. Σήμερα πληρώνουμε και αυτά με πιθανό πλέον το ενδεχόμενο εισόδου στον δεύτερο γύρο του κ. Ευαγγέλου που εάν και κεντροδεξιός μη ασχολούμενος την περίοδο εκείνη με τα κοινά δεν πήρε "στάμπα" που πολύ δύσκολα μπορεί να φύγει. 

Την στάμπα αυτή φέρει από το άλλο άκρο και ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς που ως κομμουνιστής σε αυτή την πόλη δεν έχει καμία τύχη να βρεθεί σε θέση ευθύνης. Εδώ έχουμε καεί από τους κομμουνιστές επί 12 έτη εξεδίωξαν οτιδήποτε εθνικιστικό είχε δημιουργηθεί και για τον λόγο αυτό η πόλη μας έχει παράδοση σε αυτό τον χώρο. Εάν ένας υποψήφιος δήμαρχος δήλωνε απλώς εθνικιστής θα εξασφάλιζε άνετα ένα 10% όσων πάνε και ψηφίζουν και αυτό θα το δούμε στο μέλλον όπως το είδαν άλλα δημοτικά συμβούλια όταν ναζιστές έπαιζαν ανεπιτυχώς τους εθνικιστές! 

Ελπίζουμε σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να μας κάτσει κεντροδεξιός  δήμαρχος όπως το 2006 . Με την διαφορά πως τότε υπήρχε μόνο ένας κεντροδεξιός υποψήφιος για δήμαρχος , ενώ τώρα έχουμε δύο και πάμε για τρεις! 

Εμείς πρέπει να επιλέξουμε έναν από τους δύο επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών έστω κατά ευφημισμό κεντροδεξιών παρατάξεων και το λέμε αυτό γιατί ο συγχρωτισμός τους με στελέχη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν είναι μόνο ενοχλητικός αλλά γελοίος. Τι δουλειά έχουν να τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πως νομίζουν πως η πόλη μας είναι αριστερή; Επειδή απέτυχε να εκλεγεί ένας δοτός που υπηρέτησε όσους τσάκισαν τον ήρωα Σπύρο Μουστακλή και τον εθνικισμό που υπηρετούσε; 

Όταν θα έρθει η ώρα και στην Ελλάδα να βρεθεί σε θέση ευθύνης η δική μας "Μελόνι" θα αντιληφθούν άπαντες και στην πόλη μας πως όλα είναι θέμα γεωστρατηγικού προσανατολισμού και όχι ιδεολογίας. Ο Ναζί Κασιδιάρης δεν έχει τύχη επειδή πρωτίστως είναι ρωσόφιλος και όχι επειδή είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. Άλλωστε όλος ο δυτικός κόσμος στέκεται στο πλευρό των Εθνικιστών που πολεμούν και νικάνε στην Ουκρανία έχοντας στο πλευρό τους ακόμα και τους Αναρχικούς! 

Ίσως εάν κατεβάζαμε έναν ακόμα κεντροδεξιό υποψήφιο εμείς να κάναμε την διαφορά,  αλλά τότε θα μας έλεγαν και δικαιολογημένα διασπαστές. Τώρα θα μας κατηγορούν επειδή ΨΗΦΙΣΑΜΕ αυτόν που θα πάρει από τους κεντροδεξιούς τις περισσότερες ψήφους. 

Θα είναι αρκετές  όμως για δεύτερο γύρο; 

Ας έχουν υπόψη τους πως σε αυτή την πόλη οι άνθρωποι με τις δικές μας απόψεις στα βασικά αποτελούν ένα διψήφιο ποσοστό όσων πάνε στις κάλπες γιατί χιλιάδες άλλοι με τις ίδιες με εμάς απόψεις περιμένουν ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ να ζήσουν έναν κόσμο που ήδη κινείται προς την σωστή πλευρά της Ιστορίας. Αυτής που πολεμούν σε αυτή την πόλη κάθε λογής "ψεκασμένοι" από ιερείς έως δικολάβους και που εγγυάται και για την πατρίδα μας ένα καλύτερο αύριο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: