ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα μηνύματα που κάποιοι ανίχνευσαν από την ΣΙΩΠΗ του κ. Πανταζόπουλου προφανώς και δεν θα μείνουν αναξιοποίητα από την διοίκηση του δήμου μας !

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Τα μηνύματα που κάποιοι ανίχνευσαν από την ΣΙΩΠΗ του κ. Πανταζόπουλου προφανώς και δεν θα μείνουν αναξιοποίητα από την διοίκηση του δήμου μας !

 


Δεν πήγαμε στην παρουσίαση του βιβλίου του συνδημότη μας κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου επειδή πολύ νωρίς είχαμε αντιληφθεί πως αυτή δεν θα έβγαζε καμία πολιτική είδηση για την πόλη μας. 

Τα "Ανεξίτηλα Χνάρια" που είναι ο τίτλος του βιβλίου του δεν τα έχουμε προφανώς διαβάσει και εάν το πράξουμε θα το κάνουμε μόνο και μόνο για να εκφράσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όσα για εμάς δεν αποτελούν ιστορία της πόλης αλλά απλώς ΜΥΘΟΥΣ. 

Ιδεολογικά η παράταξη "ΕΝΑΚ" του κ. Πανταζόπουλου ανήκει στον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε καν της κεντροαριστεράς αφού το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που έδωσε την πρώτη χαριστική βολή στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ βάζοντας σε κυβερνήσεις μια σειρά από αγωνιστές της αποδεικνύοντας στους πάντες την ΑΧΡΗΣΤΙΑ τους. 

Η Εξουσία δεν ήρθε ποτέ άμεσα στον λαό όπως την φανταζόντουσαν όσοι ψήφισαν το 1981 το κίνημα και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ έγινε συνώνυμο της χώρας. Στο χώρο του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ λιμνάζει ακόμα η χειρότερη μορφή εθνικοσοσιαλισμού και έτσι σε εμάς δεν έκαναν εντύπωση οι θετικές αναφορές βουλευτή της στην Χρυσή Αυγή όταν αυτή κατακτούσε μεγάλο τμήμα του αντιμνημονιακού χώρου. 

Το ΕΝΑΚ όπως και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις δεν έχει καμία ιδεολογική συνοχή παρά μόνο επικεφαλής που τα πήγε περίφημα και κατάφερε να φέρει σε θέσεις ευθύνης στελέχη του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος. 

Το ΕΝΑΚ ως "κίνημα" το μόνο που έχει καταφέρει έως σήμερα είναι η συμμετοχή του στην διοίκηση Χατζηδάκη αφού ως αυτόνομο εκτός από τον επικεφαλής του το μόνο που πέτυχε ήταν να κάνει δημοτικούς συμβούλους τον κ. Μπενά και τον κ. Πούλο όταν το πάλευε ως "αυτόνομο" 

Ο δεύτερος συνεχίζει και συμμετέχει στη διοίκηση Χατζηδάκη και μαζί με τον κ. Σταύρο Γεωργάκη αποτελούν δύο Αντιδημάρχους που κρίνονται καθημερινά από τους πολλούς για το έργο τους. 

Από το ΕΝΑΚ έχουν περάσει διάφοροι που βρέθηκαν μετά σε άλλες δημοτικές παρατάξεις και φυσικά η δυναμική του κινήματος δεν είναι τέτοια που να μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στην πόλη μας. 

Το ΕΝΑΚ μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ τελειώνουν οριστικά στις προσεχείς κάλπες και δεν θεωρούμε πως μπορούν να δημιουργήσουν ΡΗΞΗ στους κόλπους της διοίκησης. 

Για εμάς όποιος διαφωνεί ΦΕΥΓΕΙ όλα τα άλλα είναι ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Άλλωστε το 5% ή το 6% του εκλογικού σώματος δεν μπορεί να εκβιάζει τον οιοδήποτε δήμαρχο πέντε μήνες πριν τις εκλογές πως θα φύγει ενώ συμπορεύτηκε επί 3,5 χρόνια μαζί του. 

Στο ΕΝΑΚ όπως και στις άλλες δημοτικές παρατάξεις υπάρχουν και ικανοί αυτοδιοικητικοί που υπηρετούν συγκεκριμένη ιδεολογία που για εμάς δεν μπορεί να βοηθήσει την πόλη. 

Αντίστοιχη κεντροαριστερή παράταξη και μιλάμε για αυτή του αείμνηστου Κονδύλη οδήγησε σε θέση έμμισθου συμβούλου της διοίκησης Αναγνώστου τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα. 

Εμείς γνωρίζοντας πολύ καλά τους υποψηφίους που ετοιμάζονται να κατέλθουν στα ψηφοδέλτια διαφόρων δημοτικών παρατάξεων θα ευχηθούμε γνωρίζοντας πως οι ευχές τις περισσότερες φορές δεν πιάνουν να επιλέξετε τους καλύτερους να σας εκπροσωπήσουν για να μην βρίζετε μετά και καταντάτε γραφικοί. 

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως αυτή η πόλη διαχρονικά ως πλειοψηφία επιλέγει ακριβώς όσους τις αξίζουν και λίγο καλύτερους. 

Αυταπάτες δεν έχουμε ακόμα και οι ιερείς μας είναι τρίτης διαλογής! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: