ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πως είδε ο κος Παπαμώκος το 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Ηλιούπολης που τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος αυτοδιοικητικών

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Πως είδε ο κος Παπαμώκος το 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Ηλιούπολης που τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος αυτοδιοικητικών

 


Επικοινωνιακά σίγουρα τα πάει πολύ καλά η διοίκηση του δήμου μας όπως δείχνουν τα χιλιάδες like που μαζεύουν αναρτήσεις μελών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Βέβαια τα like δεν βγάζουν πάντα διοικήσεις και έτσι ένα άγχος για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο το έχουν οι διοικούντες τον δήμο μας. Μιλάμε για τον δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους αφού η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα παραμείνει εκεί και μετά την αποχώρηση του κ. Χατζηδάκη. 

Δεν ξέρουμε εάν ένα Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας μπορεί να καλύψει τις συνεχείς αστοχίες της διοίκησης ούτε θεωρούμε εμείς επιτυχημένο ένα Φεστιβάλ επειδή έγινε για πρώτη φορά. 

Οι δημότες βέβαια είναι αυτοί που κρίνουν τους πάντες και φυσικά η παρουσία τόσων διαφορετικών παρατάξεων σε ένα Φεστιβάλ δείχνει πως πήγαν εκεί για να διαφημίσουν την δράση της διοίκησης και να υποσχεθούν πως θα την συνεχίσουν και αυτοί εάν τους δοθεί η δυνατότητα με την ψήφο των δημοτών μας στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Οι δράσεις του δήμου μας για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό έχουν συγκεκριμένο χρώμα . Ο πολιτισμός της πόλης απέχει πολύ από το να ονομάζεται δυτικός και αυτό είναι εμφανές σε όλες τις εκδηλώσεις. 

Η χώρα δεν ανήκει στην Ανατολή και σίγουρα όσο και εάν κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να κρύψουν την "γυφτιά" μας αυτή βγάζει μάτι! 

Οι χοροί καλά κρατούν λοιπόν και διαφωνούμε με τον συνδημότη μας κ. Παπαμώκο πως ως πλειοψηφία οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες αξίζουν μια καλύτερη διοίκηση. 

Ελπίζουμε να μην μας επιβεβαιώσουν στις προσεχείς κάλπες του Οκτωβρίου αλλά δεν έχουμε και την αυταπάτη πως οι "χοροί" και τα "πάρτι" δεν θα συνεχιστούν σε μια πόλη που ορθώς για εμάς περιγράφεται με μελανά χρώματα από όσους έχουν στοιχειώδη λογική να καταλάβουν πως ουδείς μας ζηλεύει για τα ΧΑΛΙΑ μας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: