ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κα Άννα Καραμανλή εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διακύβευμα των εκλογών στις φίλες και τους φίλους της που την τίμησαν σήμερα

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Η κα Άννα Καραμανλή εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διακύβευμα των εκλογών στις φίλες και τους φίλους της που την τίμησαν σήμερα

 

Συνάντηση με την υποψήφια βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κα. Άννα Καραμανλή  πραγματοποίησαν σήμερα φίλοι και ψηφοφόροι της στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας. 

Στη 45λεπτη ομιλία της η κα Καραμανλή ανέλυσε διεξοδικά το διακύβευμα των προσεχών βουλευτικών εκλογών τονίζοντας τις τεράστιες διαφορές μας με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. 



Στην συνάντηση - εκδήλωση που πραγματοποίησαν φίλοι της στην πόλη μας είδαμε πολλούς γνωστούς αγωνιστές της γαλάζιας παράταξης. Τον Πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο, τα μέλη Καμπερίδου, Ρουβά,  Ρέππας  και Λαμπαδάκης. Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου με τους δημοτικούς του συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα , Μιχάλη Κουρή , Ανδρέα Τσουκαλά , Δημήτρη Ταμβάκο και μια σειρά από υποψηφίους της δημοτικής του παράταξης ανάμεσα σε αυτούς και τους κυρίους Δημήτρη Μπέγκα και Νικόλαο Τηλεβερίδη. Από άλλον δήμο αλλά με επιχειρηματική δραστηριότητα και στην πόλη μας διακρίναμε τον κ. Κώστα Αλάσσας πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου. Εκεί και ο συνδημότης μας κος Ευάγγελος Βερβερέλης που δεν μάθαμε εάν θα είναι και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μια πλειάδα υποψηφίων για τους οποίους έχουμε καιρό να ασχοληθούμε έως τις κάλπες του Οκτωβρίου. Έκπληξη για εμάς αλλά όχι για όσους τον γνωρίζουν προσωπικά η παρουσία του δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης και ηθοποιού κ. Γιώργου Γιαννόπουλου στη συνάντηση. 

Δείτε και μερικές μόνο φωτογραφίες από την εκδήλωση και θα επανέλθουμε και με νεότερη ανάρτηση μας για 1-2 ειδήσεις που βγήκαν από την εκεί μας παρουσία! 




















Ο συνδημότης μας κ.  Χρήστος Μαστραντώνης πρόεδρος του Αγροτικού Κόμματος Ελλάδος με τον κ. Κώστα Αλάσσα πρόεδρο ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: