ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ένας γιατρός που σίγουρα θα βοηθήσει στο να βγει από την "ακινησία" και την "νωχελικότητα" η κεντροδεξιά της πόλης μας ! - Πριν "ακρωτηριαστούμε" ας καταλάβουμε το κοινό μας καλό!

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ένας γιατρός που σίγουρα θα βοηθήσει στο να βγει από την "ακινησία" και την "νωχελικότητα" η κεντροδεξιά της πόλης μας ! - Πριν "ακρωτηριαστούμε" ας καταλάβουμε το κοινό μας καλό!

Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι (κάντε κλικ εδώ )μια αξιοπρόσεκτη υποψηφιότητα με την παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου είναι αυτή του συνδημότη ορθοπεδικού χειρουργού  κ. Δημήτρη Μπέγκα ο οποίος εργάζεται στο Ασκληπιείο Βούλας. 

Το καλό βιογραφικό του μας είχε τραβήξει την περιέργεια και στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μας ανάρτηση έως και σήμερα το δικό μας ρεπορτάζ έβγαλε ειδήσεις που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. 

Όλες και όλοι που τον γνωρίζουν μας μίλησαν για έναν εξαιρετικό επιστήμονα ( για εμάς δεν έχει αυτό πρωταρχική σημασία) αλλά κυρίως για έναν άνθρωπο που σέβεται τους ασθενείς του και δεν εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο όπως δυστυχώς συμβαίνει με αρκετούς συναδέλφους του. 

Όταν τον συναντήσαμε σε μια εκδήλωση διαπιστώσαμε αμέσως την ευγένεια του και κυρίως το γεγονός πως δεν έχουμε να κάνουμε σε καμία περίπτωση με αυτό που θα έχουμε συνηθίσει. 

Χαμηλών τόνων με ξεκάθαρες απόψεις και όχι μισόλογα , μας εξέπληξε με το πόσο καλά γνώριζε τα προβλήματα της πόλης που ζει , και κυρίως μας εντυπωσίασε το γεγονός πως δεν είναι από αυτούς που έχουν εύκολες λύσεις. 

Στη σύντομη συνομιλία μας αλλά κυρίως στις πληροφορίες που μόνοι μας συλλέξαμε διαπιστώσαμε πραγματικό ενδιαφέρον καμία διάθεση για αυτοπροβολή και διάθεση για να βοηθήσει σε θέματα που γνωρίζει πολύ καλά αφού εργάζεται σε έναν χώρο πολύ σημαντικό για την καθημερινότητα όλων μας. 

Χωρίς υγεία όσα και εάν έχεις δεν έχουν αξία και επειδή εμείς που έχουμε στεναχωρήσει σχεδόν τους πάντες σε αυτή την πόλη θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα να γνωρίσουμε καλύτερα τις απόψεις του αφού στα δικά μας μάτια εκτός από ικανός είναι άνθρωπος που του αρέσουν οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ και σίγουρα δεν θα διστάσει να δημοσιοποιήσει. 

Ευχάριστη έκπληξη και για εμάς η επιλογή προσώπων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" από τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου που δείχνει πως μαθαίνει από τα λάθη του κάτι που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν το καταφέρνουμε στο βαθμό που επιθυμούμε εμείς. 




Αλλά επειδή η ανάρτηση αφορά την υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου του κ. Μπέγκα με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ας την κλείσουμε προϊδεάζοντάς σας για μια συνέντευξη που θα συζητηθεί γιατί έχουμε την αίσθηση πως από αυτή θα βγάλουμε ειδήσεις! 



Αυτά προς το παρόν άλλωστε σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουμε 5 Μαίου και στις 13 όπως εδώ και καιρό σας έχουμε ανακοινώσει εμείς θα σας "αποκαλύψουμε" την δική μας επιλογή για τις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου αφού δεν βάζουμε "μυαλό", δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους και κυρίως εις βάρος και της τσέπης μας πήραμε και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση σε όλα όσα αφορούν την πόλη μας. 

 Εν αναμονή λοιπόν και έως τότε ας ευχηθούμε και οι υπόλοιπες επιλογές όχι μόνο τις συγκεκριμένης παράταξης αλλά και των υπολοίπων κυρίως της από εδώ πλευράς να είναι τέτοιες ώστε να μας επιτρέπουν να συνεννοούμαστε για πράγματα που μπορούν να συμβούν και όχι για ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: