ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Φωτογραφίες από την συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια σε γνωστό καφέ της πόλης μας την Παρασκευή το απόγευμα

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Φωτογραφίες από την συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια σε γνωστό καφέ της πόλης μας την Παρασκευή το απόγευμα

Συνάντηση με φίλους και ψηφοφόρους του πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας την περασμένη Παρασκευή στο Hashtag cafe στην πόλη μας. 

Η συνάντηση έγινε εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών και το παρών σε αυτή έδωσε και ο εκπρόσωπος τύπου  της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης που είναι συνυποψήφιος με τον κ. Δένδια στο Νότιο Τομέα Αθηνών όπου οι ψηφοφόροι έχουν έως και τέσσερις επιλογές υποψηφίων βουλευτών για την νέα Βουλή που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαίου. 

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου μαζί με δημοτικούς του συμβούλους και πολλούς υποψηφίους της παράταξής τους κάποιοι εκ των οποίων κατεβαίνουν για πρώτη φορά. 


Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ βρέθηκε στο χώρο της συνάντησης και επέλεξε να σας παρουσιάσει κάποιες από τις φωτογραφίες που βγήκαν όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. 


Ο Τάσος Ευσταθίου με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια 




Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ανεβάζει στροφές ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει μια σειρά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων εκτός από όσους έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: