ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια πανέμορφη εκδήλωση διοργάνωσαν το 1ο και 3ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης σε γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Μια πανέμορφη εκδήλωση διοργάνωσαν το 1ο και 3ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης σε γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας

Σάββας " Ο Μπινελίκιας" Κοτσαρίδης κατά κόσμον  μοιράζει κέφι και θετική  ενέργεια και ετοιμάζεται για εκπλήξεις (προσεχώς) 
Ήταν μια εκδήλωση για τα περήφανα γηρατειά που έλεγε στο παρελθόν και κάποιος λαοπλάνος πολιτικός μας. Για αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά μάλλον με λάθος τρόπο για να ζούμε όσα ζούμε εμείς σήμερα. Δικαιούνται προφανώς να διασκεδάσουν και να νιώσουν καλά  αφού αρκετοί από αυτούς  πέρασαν δύσκολες εποχές που κανείς από εμάς δεν θα ήθελε να είχε ζήσει ....

Βέβαια μιλώντας μαζί τους καταλαβαίνεις πως εκείνοι ανησυχούν περισσότερο για εμάς αφού οι δικές τους δυσκολίες είχαν ορατούς εχθρούς και έζησαν σε κοινωνίες περισσότερο ανθρώπινες από την "ζούγκλα" που ζούμε σήμερα.



Το 1ο και 3ο ΚΑΠΗ της πόλης μας συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι για να φάνε και να χορέψουν στο γνωστό εστιατόριο της πόλης μας "Ο Μπινελίκιας" 

Γεωργία Τζούμα - Δήμητρα Τσιόγγα 
Η πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Δήμητρα Τσιόγγα και η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Γεωργία Τζούμα είχαν δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουν όσοι παραβρέθηκαν όμορφα.

Ο ιδιοκτήτης και καλός οικοδεσπότης Σάββας μας έδειξε και τις φωνητικές του ικανότητες ενώ έβγαλε και είδηση για το ιστολόγιό μας που θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γιάννης Πούλος χαιρετάει τους παρεβρισκομένους στην εκδήλωση

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γιάννης Πούλος φυσικά δήλωσε παρών εάν και λόγω ειλημμένης υποχρέωσής του για το δήμο δεν μπόρεσε να καθίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Μάχη Γραββάνη- Δήμητρα Τσιόγγα- Γεωργία Τζούμα 

Η Άννα - Μαρία Σουνίου με τον πρώην πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ και νυν δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Καλούδη 

Πάντα δίπλα στους ηλικιωμένους και  ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κωνσταντίνος Καλούδης ενώ το ενδιαφέρον της για αυτούς και το κέφι της σε όλους χάρισε η Μάχη Γραββάνη υποψήφια δημοτικός σύμβουλος και δασκάλα για πολλούς από τους παρεβρισκομένους οι οποίοι έδειξαν πως ήταν "επιμελείς" στα μαθήματα χορού που ως γνωστόν έκανε σε κάποια ΚΑΠΗ η δραστήρια συνδημότισσά μας.

Γεωργία Τζούμα- Μαρία Κουρή - Άννα Μαρία Σουνίου 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και συνδημότισσά μας Μαρία Κουρή που βρίσκεται πάντα σε εκδηλώσεις που αφορούν τον δήμο μας. Ακούραστη πραγματικά είναι η δική μας ΦΩΝΗ στην Περιφέρεια Αττικής και πολύ ωφέλιμη η συνδρομή της αφού ως γνωστόν το μέλλον της πόλης εξαρτάται άμεσα από τις χρηματοδοτήσεις που θα πετύχουμε ως δήμος  από την Περιφέρεια Αττικής.

Και προφανώς η Ηλιουπολίτισσα ιατρός έχει αποδείξει και ως πρώην Αντιδήμαρχος την αγάπη της για την πόλη και τους δημότες μας. Και προφανώς τόσο καλά λόγια μόνο για μια ξαδέλφη του φίλου Λάμπρου Ξύνα θα μπορούσα να γράψω εγώ , όχι πως δεν τα αξίζει αλλά είμαι δύσκολος εγώ για να γράψω επαίνους ,προτιμώ τα "λιβελογραφήματα" αφού προφανώς και όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι αυτονόητο πως πρέπει να κάνουν όλα όσα κάνει η Μαρία Κουρή. Το ζήτημα για εμένα είναι όσοι δεν τα κάνουν και μάλιστα δεν δέχονται και  καμία κριτική εάν και εκτίθενται δημόσια! 


Καλλιόπη Μπενά - Τάκης Παπαδόπουλος ( Ηλιούπολη για Όλους) 

Από τα ΜΜΕ της πόλης ο Τάκης Παπαδόπουλος και η Καλλιόπη Μπενά (Ηλιούπολη για Όλους) που εξαιτίας τους βρεθήκαμε και εμείς εκεί αφού ως γνωστόν αποφεύγουμε εκδηλώσεις που μας δείχνουν το μέλλον μας εάν και με αυτά τα μυαλά σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ορίζει η "κανονικότητα". 


Πούλος - Τζούμα - Καλούδης 


Γενικά όταν βρίσκομαι σε χώρο με ηλικιωμένους δεν γκρινιάζω! σεβόμενος προφανώς τι έχουν δει τα δικά τους μάτια και αφού αυτοί πέρασαν τέλεια και διασκέδασαν δεν βρήκα και εγώ κάτι το "μεμπτό" για να είναι το κείμενο στο ύφος και το ήθος που με έχετε συνηθίσει! 

Όλα τέλεια λοιπόν και οι φωτογραφίες δεν ξέρω εάν είναι ικανές να μεταφέρουν το κέφι και την διάθεση αυτών των ανθρώπων που είναι οι γονείς μας , οι γιαγιάδες, οι παππούδες μας και που προφανώς τους αξίζουν τα καλύτερα έστω και εάν δεν παρέδωσαν στη νέα γενιά μια Ελλάδα αντάξια της Ιστορίας της . Γιατί δυστυχώς στις Αστικές Δημοκρατίες η ψήφος μας είναι και η δική μας ευθύνη στις επόμενες γενιές και επικρατούν οι πλειοψηφίες που κάθε φορά εμείς με την ψήφο μας ή την ΑΠΟΧΗ μας δημιουργούμε.



Άλλωστε και αυτοί μια κατεστραμμένη Ελλάδα παρέλαβαν. Να δούμε εμείς τι θα παραδώσουμε στους επόμενους γιατί πλησιάζει και η δική μας ώρα και το νιώθω κάθε φορά που κάποιος με αποκαλεί ΚΥΡΙΟ. 

Προφανώς και ποτέ δεν μου άρεσε ο πληθυντικός της ΕΥΓΕΝΙΑΣ αλλά θα τον συνηθίσω εάν και πολλοί λένε πως η συνήθεια είναι κακό πράγμα! 

Δείτε κάποιες φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί από μένα και την Καλλιόπη Μπενά από την εκδήλωση αυτή των ΚΑΠΗ της πόλης μας και ελπίζω να διατηρήσω την καλή διάθεση με την οποία έφυγα και την υπόλοιπη μέρα!

Σε αυτή την εκδήλωση ευτυχώς  δεν είχαμε καμία λεκτική επίθεση αφού προφανώς οι συγκεκριμένοι "κύκλοι" δεν πηγαίνουν σε τέτοιες εκδηλώσεις εάν και η θέση τους προφανώς και είναι εκεί και όχι η ενεργή ανάμειξή τους με τα κοινά της πόλης. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

Η πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Δήμητρα Τσιόγγα απευθύνει τον σύντομο χαιρετισμό της 

Η Μάχη Γραββάνη εμψυχώνει με παλαμάκια τους "μαθητές" της 

Η Μάχη σέρνει τον χορό και ακολουθούν η πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ και μέλη των ΚΑΠΗ

"Ο Μπινελίκας" τραγουδάει δεν τους τα "χώνει" 



Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ 3ου ΚΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Ή ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ "ΤΡΙΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ" ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΔΥΟ ΑΣΧΕΤEΣ - ΣΧΕΤΙΚEΣ ΕΡΩΤΗΣEIΣ:

- Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΦΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ;

- ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ/ΚΑΦΕ/ΜΠΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΛΛΟΓΟ;