ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ολοταχώς προς τη νέα… οθωμανική επαρχία

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ολοταχώς προς τη νέα… οθωμανική επαρχία


Του Αδέξιου Δεξιού
Και μετά φταίει το Antinews επειδή ασκεί σκληρή κριτική για την κυβερνητική μετεκλογική ανακολουθία.

Μόνοι τους πλέον παραδέχονται την ανεπάρκειά τους.
Δηλαδή τί περιμένει ο κύριος Μητσοτάκης με την δημοσία παραδοχή περί αιφνιδιασμού από το μέγεθος του μεταναστευτικού; Να δείξουν κατανόηση οι απεγνωσμένοι νησιώτες και να τον χτυπήσουν στην πλάτη λέγοντάς του... δεν πειράζει κύριε πρωθυπουργέ δεν τρέχει και τίποτα που καταντήσαμε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών λόγω του αιφνιδιασμού σας... Ωστόσο κάντε κάτι τώρα γρήγορα καθώς κινδυνεύουμε γηγενείς και αλλοδαποί να σφαχτούμε μεταξύ μας...

Αν είναι δυνατόν... ούτε ο Τσίπρας δεν τολμούσε να προκαλεί τους πολίτες μέσω ανάλογου κυνισμού.

Όμως ο αιφνιδιασμός του πρωθυπουργού δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται.

Ούτε η κυβέρνηση είναι τόσο ανίκανη στην διαχείριση του μεταναστευτικού όσο δείχνει.

Απλώς ο Μητσοτάκης προσπαθεί να καταστήσει... κανονικότητα το μπόλιασμα με τους μουσαφιραίους.

Διαφορετικά θα έπαιρνε τα απαραίτητα μέτρα με το που ανέλαβε το τιμόνι της διακυβέρνησης. Κάτι που δεν έχει τολμήσει να κάνει μέχρι σήμερα παρά το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί.

Και προφανώς δεν τόλμησε για να μην του επιβάλει νέα οικονομικά μέτρα το κονκλάβιο των Βρυξελλών.

Δυστυχώς αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που θέλει να επιβάλει με το ζόρι στους Έλληνες ο πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ ο καιρός ανοίγει και αναμένονται κι άλλοι μουσαφιραίοι. Ίσως τελικά το σχέδιό του είναι να φτάσουν το εκατομμύριο του Λιάκου για να λυθεί το δημογραφικό.

Είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσε κιόλας να εγκαταλείψει τη χώρα ακόμη μια μεγάλη φουρνιά Ελλήνων για να αντικατασταθεί από νέους μουσαφιραίους.

Άλλωστε θα είναι πιο βολική η διαχείριση των πεινασμένων λαθρομεταναστών με επιδόματα πενίας από αυτή των απαιτητικών ντόπιων που επιζητούν εφαρμογή πραγματικών αναπτυξιακών πολιτικών για ένα καλύτερο μέλλον.

Έτσι το μητσοτακέικο θα μπορεί να κυβερνάει κατά το δοκούν τη νέα... οθωμανική επαρχεία που ορέγεται να δημιουργήσει μέσω της Χάγης.

Με τους νεοραγιάδες που προτιμούν συνθηκολόγηση με τους Τούρκους για να μην χάσουν τα ρουσφέτια τους και τους λαθρομετανάστες που επιτέλους βρήκαν τον επίγειο παράδεισο, να αποτελούν την Ελλάδα του μέλλοντος.

Παράλληλα οι νέοι σωτήρες θα ξεπουλήσουν κι όλο τον πλούτο της χώρας με αντίστοιχες απάτες όπως της κλιματικής αλλαγής και της πράσινης ενέργειας, για να σιγουρευτούν ότι και οι διάδοχοί τους δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν για τα υπόλοιπα 100 και βάλε χρόνια.

Εξέλιξη καθόλα αναμενόμενη διότι οι νεοέλληνες αντί να ξεσηκωθούν για το δίκιο τους, προτιμούν να σκύβουν το κεφάλι για ολίγη ελεημοσύνη.

Με τις υγείες τους. Να μην χτυπούν όμως το κεφάλι τους στον τοίχο όταν θα είναι ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τα τετελεσμένα.

Μπορεί εντούτοις να σωθούμε αν οι πατριωτικές φωνές της Νέας Δημοκρατίας απαλλαγούν από τις εμμονές τους και εγκαταλείψουν το κυνήγι μαγισσών για να υπερασπιστούν την πατρίδα. Εξάλλου ήδη έχουν δικαιωθεί για τον βρώμικο πόλεμο που υπέστησαν, ποιος ο λόγος άραγε να συνεχίζουν να ρίχνουν γροθιές στο μαχαίρι;

Μέχρι να ξυπνήσουν πάντως, ενδέχεται να έχουμε σωθεί από τους δυσαρεστημένους ολιγάρχες που χτυπούν τον Μητσοτάκη είτε με προβοκάτσιες περί πρόωρων εκλογών είτε αποδομώντας την όλη πολιτική της κυβέρνησης, επειδή δεν τους κάνει τα χατίρια.

Είναι κι αυτή μια κάποια λύσις...

Οψόμεθα...

Πηγή: Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: