ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με απευθείας ανάθεση 4.650 ευρώ για την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Με απευθείας ανάθεση 4.650 ευρώ για την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας

"Τζάμπα" θα την βγάλει η "νέα" διοίκηση αφού θα δαπανήσει μόλις 4.650 ευρώ για την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας.



Για αγορά παραδοσιακών εδεσμάτων θα δοθούν αυτά τα χρήματα και προφανώς όπως και πολλά άλλα με απευθείας ανάθεση αφού το ποσό είναι πολύ κάτω από 25.000 ευρώ όπου θα χρειάζονταν ένας διαγωνισμός σαν αυτούς τους φωτογραφικούς που κάνει το Ελληνικό Δημόσιο για να κατευνάσει όσους θεωρούν ακόμα πως είμαστε δυτικό κράτος και όχι μια Μπανανία όπου η ΔΙΑΦΘΟΡΑ βασιλεύει.

Η απόφαση πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο και διαφώνησαν οι δημοτικές παρατάξεις της κ. Τσατσούλη και του κ. Μανιάτη γιατί σε κομμουνιστικά καθεστώτα προφανώς και τέτοια ποσά ήταν ευτελή αφού οι Σοβιετίες άφηναν τον λαό να πεινάει και τα έτρωγαν όλα μόνοι τους οι του κόμματος.

Ψήφισαν ΛΕΥΚΟ λοιπόν γιατί προφανώς και ο προμηθευτής δεν ήταν ΚΚΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ έτσι ώστε να δώσει και την απαραίτητη συνδρομή στο κόμμα. Γιατί για να τους φάνηκαν πολλά τα χρήματα δεν τους έχουμε αφού ψηφίζουν τόσα και τόσα άλλα στα δημοτικά συμβούλια ιδίως όσα αφορούν τις αργομισθίες των υπαλλήλων του δήμου μας. Ζητάνε διαρκώς μάλιστα την πρόσληψη νέων υπαλλήλων αφού τους έχουν πει πως πάνω από το 80% των εργαζομένων του δήμου μας ψηφίζουν αριστερά για να συνεχιστεί το πάρτι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει ενισχύσει ήδη στους πρώτους 6 μήνες της διακυβέρνησής του!

Όλοι οι άλλοι ευτυχώς ψήφισαν και έτσι θα γιορτάσουμε ως άνθρωποι και χριστιανοί στον Προφήτη Ηλία γίνονταν παλιά φέτος δεν ξέρω που θα γίνει η δωρεάν διανομή παραδοσιακών εδεσμάτων για τους δημότες που θα παραστούν. Θα σας ενημερώσει ο δήμος με δελτίο τύπου φανταζόμαστε .

Τόσες επιχειρήσεις έχει η πόλη δεν είδαμε μια χρονιά να τα βάζει κάποιος τα χρήματα αυτά. Οι μεγάλες εταιρίες δίνουν σε άλλους δήμους χορηγίες για αυτά και διαφημίζουν προφανώς την εταιρία τους με ειδικά πάνελ στο χώρο των εκδηλώσεων .

Πάντως στο καρναβάλι ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας έχει εκμισθώσει δύο άρματα από τον δήμο του Ρέντη και έτσι θα κάνει και ο Γιώργος Χατζηδάκης παρέλαση και με καρναβαλικά άρματα για να αναβιώσει ένα παγανιστικό έθιμο που είναι αντίθετο με τις παραδόσεις της Εκκλησίας μας η οποία προφανώς και δεν φοράει "μάσκες" τις οποίες αφήνει για τους πολιτικούς.

Άλλωστε εκτός από τους συμμετέχοντες ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάνε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις; Θα δούμε στις 23 του μήνα και κυρίως θα δούμε εάν το κοινό εντυπωσιαστεί με τους άρτους και θεάματα της διοίκησης Χατζηδάκη που ελάχιστα έχει διαφημίσει τις δράσεις της θεωρώντας προφανώς πως οι πολλοί θα το μάθουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή από τις σποραδικές αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ.

Το θέμα αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε στο site Ηλιούπολη για όλους από το οποίο μας το έστειλε αναγνώστης μας προφανώς για να σχολιάσουμε το ευτελές αυτό ποσό την ώρα που χιλιάδες ευρώ χάνονται για δομές που δεν δίνουν έστω ένα κομμάτι λαγάνα και λίγη ταραμοσαλάτα.

Όσοι λοιπόν πάνε στον Προφήτη Ηλία για να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ τα παραδοσιακά εδέσματα ας δουν και τον ναό που έχει χτιστεί εκεί δίπλα για να αντιληφθούν πως τους έμεινε άδειος και μη λειτουργικός επειδή οι "ευαίσθητοι" αριστεροί θέλησαν να προστατέψουν σε συνεργασία με το σύνολο σχεδόν του δημοτικού συμβουλίου (πλην Χρήστου Καλαρρύτη) τον Υμηττό.

Ας πάει και ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου να τους "ευλογήσει" για το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που του έριξαν.

Εμείς προφανώς όπως δεν πηγαίναμε σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις της διοίκησης δεν θα πάμε και φέτος . Εσείς να πάτε να γεμίσετε τον χώρο πέριξ του Προφήτη Ηλία και να  αναλογιστείτε εάν θέλετε το παλιό ξωκλήσι ή έναν ακόμα ναό.

Αυτά τα ωραία με τα μόλις 4.650 ευρώ που θα πάρει κάποιος συνδημότης μας για την προμήθεια των παραδοσιακών εδεσμάτων που θα είναι και ο μόνος που έχει λόγους να είναι ευχαριστημένος από την δαπάνη αυτή αφού οι πολλοί που δεν θα πάνε θα πληρώσουν και αυτοί τον λογαριασμό αφού η διοίκηση δεν εξασφάλισε όπως και η προηγούμενη την ανάλογη χορηγία από κάποια επιχείρηση που θα διαφημίζονταν παρέχοντας τα ΔΩΡΕΑΝ τα υλικά .

Δεν πειράζει αφού είμαστε αριστεροί σε αυτή την πόλη ας συνεχίσουμε τον αντικαπιταλιστικό μας αγώνα γεμίζοντας τις τσέπες του προμηθευτή ή των προμηθευτών που θα ωφεληθούν και από αυτή την εκδήλωση.

Δείτε και την απόφαση εδώ όπως αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: