ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ανάρτηση του Τάσου Ευσταθίου για την απώλεια της Ευθυμίας Ζαννιά

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Η ανάρτηση του Τάσου Ευσταθίου για την απώλεια της Ευθυμίας Ζαννιά


Με ένα συγκινητικό ποστάρισμά  στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebooik αποχαιρέτησε και διαδικτυακά την Έμυ Ζαννιά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσος Ευσταθίου.

Συγκεκριμένα έγραψε:  

Έφυγε η Έμυ Ζαννιά, έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος... & θα μας λείψουν όλα όσα την χαρακτήριζαν... η εντιμότητα, η καθαρότητα, η πραότητα, η ευγένεια, η ανθρωπιά, το ήθος, δηλ. όλα αυτά που στο σύνολό τους χαρακτηρίζουν μία αληθινή ΚΥΡΙΑ.
Η Έμυ θα λείψει από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, θα λείψει από την πόλη μας αλλά κυρίως θα λείψει από την οικογένειά της.
Ευχόμαστε σε όλους τους δικούς της θερμά συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι Έμυ, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας...



Είναι ωραίο να αναγνωρίζουν ακόμα και οι πολιτικοί της αντίπαλοι την προσφορά της για την πόλη και τον ακέραιο χαρακτήρα της. Άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον Τάσο Ευσταθίου που ασκεί (ακόμα και εάν διαφωνούμε εμείς σε πολλά) μια αντιπολίτευση χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες , χωρίς χτυπήματα κάτω από την ζώνη και χωρίς φωνές και εντάσεις μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Πολιτικός ήπιων τόνων κάτι που εκτιμούν σε αυτόν ακόμα και όσοι δεν τον ψηφίζουν. 

Σε εποχές βέβαια κρίσης Αξιών που οδήγησαν σε οικονομική ύφεση και χρεοκοπία δεν θεωρούμε πως αυτό βοηθάει . Έτσι είναι όμως ο Τάσος Ευσταθίου  και φυσικά δεν θα τον αλλάξουμε εμείς , αφού δεν μπορούμε να τον φανταστούμε να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και να ωρύεται μέσα στα δημοτικά συμβούλια καταγγέλλοντας και προσβάλλοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους. 

Πάντως ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  το "έπαιξε" Άδωνις πολλές φορές στη Βουλή για να έρθει στην Εξουσία και πάλι όποτε γίνουν εκλογές θα ανεβάσει τους τόνους. 

Αστεία εικόνα ήταν για να είμαι ειλικρινής αλλά εάν ο πολίτης γουστάρει υποκρισία τότε επειδή αυτός είναι τελικά που ψηφίζει λες ό,τι θα ήθελε να ακούσει ή να πει ο ίδιος. 

Για να μην το κάνεις πρέπει να επιβάλλεις στους πολλούς πως αυτό δεν είναι σωστό αλλά πως να τα βάλεις με έναν λαϊκισμό που εκτοξεύεται κάθε φορά που η κοινωνία είναι σε κρίση; 

Έτσι είναι η πολιτική δυστυχώς φωνάζεις και όταν έρχεσαι στην Εξουσία κάνεις τα ίδια για τα οποία ωρυόσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: