ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να πάτε οι δεξιοί να ψηφίσετε μην αφήσετε το Σύλλογο να πέσει στα χέρια της κομμουνιστικής αριστεράς

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Να πάτε οι δεξιοί να ψηφίσετε μην αφήσετε το Σύλλογο να πέσει στα χέρια της κομμουνιστικής αριστεράς


Ένας ιστορικός Σύλλογος της πόλης μας αυτός των Ηπειρωτών Ηλιούπολης θα έχει αρχαιρεσίες σε μερικές ημέρες Θα το ξέρετε ήδη εάν είσαστε Ηπειρώτες θα το διαβάσετε και παρακάτω στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα τους στο διαδίκτυο.  Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως πρέπει να πάτε στις κάλπες και να αποτρέψετε την απαξίωση ενός Συλλόγου που κινδυνεύει να δει για πρόεδρο του έναν κομμουνιστή!!!

Για αυτό όσοι δεξιοί είναι μέλη του Συλλόγου να πάνε να ψηφίσουν αποτρέποντας να το δούμε και αυτό!!!

                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με τα άρθρα 18 και 19 του Καταστατικού του Συλλόγου, καλούμε σε Τακτική Ετήσια Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση όλα τα μέλη του Συλλόγου, τη 16η Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30π.μ. στην αίθουσα «Χριστόφορος Παππάς» του Συλλόγου, Σοφοκλή Βενιζέλου 130.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., την Ε.Ε. και αντιπρόσωποι στην Π.Σ.Ε., πρέπει να είναι τακτικά μέλη και ταμειακώς εντάξει, μέχρι και την παραμονή των αρχαιρεσιών 15-02-2020 προκειμένου να υπάρξει άνεση χρόνου στο Δ.Σ. για τη δακτυλογράφηση του Ψηφοδελτίου και την εκτύπωσή του στα απαιτούμενα αντίτυπα.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, πριν την έναρξη των εργασιών της, αυτό όμως θα προκαλέσει δυσχέρεια και καθυστερήσεις στην έγκαιρη προετοιμασία του ψηφοδελτίου.

Το Γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα – Τετάρτη από 19:00 – 21:00 μ.μ. και, Σάββατο από 11:00 – 14:00 μ.μ..

Καλούμε να θέσετε υποψηφιότητα για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου περισσότερα άτομα, για ένα ευρύ ψηφοδέλτιο επιλογής, καθώς και νέοι προερχόμενοι από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, για ανανέωση και περισσότερη όρεξη για δουλειά.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Λογοδοσία διοικητικού Συμβουλίου

2. Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Έγκριση Ισολογισμού 2019

4. Έγκριση Πεπραγμένων

5. Έγκριση προϋπολογισμού 2020

6. Ανακοινώσεις – Προτάσεις μελών

7. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ε.Ε. και, αντιπροσώπων Π.Σ.Ε..

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πόσο σωστή είναι η ονομασία της σελίδας σου φίλε μου.. "ηλιουπολη χωρίς ορια".πραγματικά οι ανάρτηση σου για τις εκλογές του συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης υπερβαίνει κάθε όριο...Όχι μόνο λογικής αλλά και χαζομάρες.. μάθε λοιπόν πως πρόεδρος στον σύλλογο δεν βγάζουν αυτοί που ψηφίζουν άλλα τον εκλέγουν οι επιλεγέντες...άρα βγάλε συμπέρασμα μόνος σου για την ανάρτηση.. Πότε μα ποτέ από την ημέρα της ίδρυσης του ο Σύλλογος δεν κατέβηκε ούτε υπερασπίστηκε κάποια πολιτική παράταξη.. ήταν φίλος με όλους για το καλό του συλλόγου και το καλό της πόλης...αράζουμε αίμα καθημερινά για να κρατηθεί αυτός ο Σύλλογος όρθιος και πρότυπο όλων των συλλόγων της ηλιουπολης και όχι μόνο.. Εμείς οι Ηπειρώτες φίλοι και μέλη του συλλόγου θα κάνουμε το παν για να πάει ο Σύλλογος μας μπροστά.. Εσύ και κάποιοι φίλοι σου που το μόνο που θέλουν είναι το καλό του συλλόγου ας καθίσουν στο καβούκι τους και στην φωλιά τους να κλωσσουν αυγά.. Αφού δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.. Και μάθε πως οι Ηπειρώτες είτε δεξιοί είτε κεντρώοι είτε κομμουνιστές όπως λες παραμένουν αγνοί πιστοί στην μάνα ήπειρο.. Αυτά..
Υγ..Και μην ξεχνάς πως ο καλύτερος ο πιο δημιουργικός δήμαρχος της ήλιου πόλης ο Κόντης ήταν κομμουνιστής...Ευχαριστώ.. Και σκέψου το καλύτερα και άμα γουστάρεις περασε μια μερα απο το συλλογο και αφου δεις τοτε ειμσι σιγουρος πως μονο καλα λογια θα λες και οχι ιτι σου υπαγορευουν