ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για ποιους χτυπάει την "καμπάνα" η Μαριάννα Γράψα ;

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Για ποιους χτυπάει την "καμπάνα" η Μαριάννα Γράψα ;


Διαβάζοντας το παρακάτω ποστάρισμα από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαριάννας Γράψα στο facebook κάποιοι προφανώς θα νιώσουν άβολα. 

Γράφει λοιπόν: 
Ορισμένοι άνθρωποι είμαστε σαν την Ελλάδα· δεν μας αρέσει να προκαλούμε ,αλλά ΟΥΤΕ και να προκαλούμαστε !

Όλοι μας γνωρίζουμε τις κοινωνικές και πολιτικές μας καταβολές,ιδιαίτερα σε μία πόλη που τίποτε (και ορθώς κάνει) δε μένει κρυφό! Καλό θα ήταν συνεπώς να μην μπερδεύουμε σκοπίμως την αυτοδιοίκηση με την κεντρική πολιτική σκηνή ! Φίλοι μου,δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση & δεν αφορούν ούτε στο ελάχιστο την κεντρική πολιτική σκηνή !

Δευτερευόντως, όσον αφορά τόσο την πανεπιστημιακή όσο και επαγγελματική κατάρτιση κάποιου, ενημερωθείτε ορθώς πως έχουν πληροφορηθεί οι αρμόδιοι φορείς (μιας και τους υπόλοιπους δε νομίζω να σας ενδιαφέρει ούτε είναι πρόβλημα σας!),ειδάλλως μπορείτε κάλλιστα να ανατρέξετε στους αριθμούς μητρώων του εκάστοτε φορέα ή ακόμα στην τέως παράταξη μου την οποία και ευχαριστώ αλλά έχω αποχωρήσει, όπου είχε αναρτηθεί αναλυτικά το βιογραφικό μου ! 

https://m.facebook.com/ilioupolipamemprosta/

Εν κατακλείδι, εφόσον οι εκλογές τελειώνουν & επαναλαμβάνονται βάσει Συντάγματος κάθε 4 χρόνια, θα ήταν καλύτερο κι πιο ωφέλιμο να ασχοληθείτε εμπράκτως με το καλό της πόλης σας · αφήστε τη διαφήμιση για τότε! Άλλωστε οι μεγαλύτεροι συκοφάντες, τυγχάνουν κατά συνέπεια και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας !

Από εδώ και στο εξής ο,τιδήποτε αναρτάται σε προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά τη δημοσιότητα. Έχει προχωρήσει πολύ το ΑΙ!

Ο κάθε πολίτης ορίζεται πολίτης εφόσον μετέχει στα κοινά της πόλης του με τον κάλλιστα ωφέλιμο τρόπο για εκείνον,έξω από κομματικές διακρίσεις κι υστερόβουλες φιλοδοξίες.

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλους !


Εάν και διαφωνούμε με το  σλόγκαν πως η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πάνω από κόμματα και χρώματα φυσικά και βλέπουμε πως στις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας και αλλού υπάρχει ένα ανακάτεμα για το "καλό" της πόλης. 

Όποιος ισχυρίζεται αυτό προφανώς θεωρεί πως τα πολιτικά κόμματα θέλουν το κακό της τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά η ίδια η ζωή δείχνει πως οι παρατάξεις χωρίς συγκεκριμένη πολιτική καταβολή δεν είναι απλώς παρά ο εύκολος τρόπος για να περάσει ο καθένας διαχωριστικές γραμμές που υπάρχουν για να λειτουργεί καλύτερα η Αστική μας Δημοκρατία. Ο συγχρωτισμός λοιπόν με διάφορους πολιτικούς χώρος απαξιώνει την πολιτική που προφανώς έχει εμποτιστεί με την νέα νοοτροπία που θέλει συναίνεση ανάμεσα σε ανθρώπους που πιστεύουν σε διαφορετικά πράγματα κάτω από την ίδια ομπρέλα που χωράει τους πάντες με το γενικόλογο για το "κοινό καλό". 

Οι πολιτικές λοιπόν έχουν πρόσημο και όταν κάποιοι προσπαθούν να το αποκρύψουν προφανώς και δεν εξυπηρετούν τους πολλούς που έπρεπε μετά από 10 χρόνια μνημόνια πως δεν έχουν όλη την ίδια αντίληψη για την κοινωνία. Χονδρικά έχουμε τους Κρατιστές και τους Φιλελεύθερους. Τώρα εάν η ΝΔ ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό απλά σημαίνει πως κάποιο από τα δύο κόμματα δεν υπερασπίζεται τις Αρχές και τις Αξίες του για χάρη μιας καρέκλας. 

Το να συνεργαστώ εγώ λοιπόν με μια διοίκηση που τα στελέχη της πιστεύουν πως ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ή πως οι δανειστές θέλουν τον φυσικό μας πλούτο είναι αδύνατον. Το βλέπουμε βέβαια να γίνεται όταν κεντροδεξιές παρατάξεις ομιλούν υπέρ του Κρατισμού , σήμερα είδαμε στο δημοτικό συμβούλιο πως αντιλαμβάνονται το Κράτος και την Δικαιοσύνη όταν ομονόησαν πως για το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας η Δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της! 

Πήρε λοιπόν τα ακίνητα από έναν ιδιώτη που κατείχε τους ίδιους τίτλους ιδιοκτησίας με την Ελλαδική Εκκλησία με τον τσαμπουκά όπως με τον ίδιο μας τα πήραν οι δανειστές για 99 έτη! Και οι δανειστές τα πήραν γιατί μας κράτησαν ζωντανούς γλιτώνοντάς μας από την άτακτη χρεοκοπία ενώ το σπάταλο και άδικο Ελληνικό Κράτος τα πήρε από έναν βοσκό επειδή δεν ήταν Βαρδινογιάννης! 

Παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις ένα σωρό στη χώρα μας όπου φυσικά ό,τι πληρώσεις παίρνεις ή ό,τι αποφασίσει η πολιτική ηγεσία που κινείται βέβαια με σκοπό να εξυπηρετήσει την κομματική της πελατεία! Σε αυτό το κλίμα λοιπόν ορθώς και η Μαριάννα Γράψα λέει πως άλλο η κεντρική πολιτική σκηνή και άλλο οι δημοτικές εκλογές αφού τα κόμματα της μεταπολίτευσης έχουν κάνει τέτοιες εκπτώσεις που οδηγούνται στη διάλυση. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήδη διαλύθηκε , η ΝΔ εάν συνεχίζει να χειροκροτεί αριστερές πολιτικές θα έχει την ίδια τύχη. Με την ευκολία που μπήκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή στη Βουλή και τώρα το ΜέΡΑ 25 και η Ελληνική Λύση θα μπουν και άλλοι χειρότεροι αφού θα παλεύουν για το κοινό καλό και ό,τι τους υπολείπεται σε Αρχές και Αξίες θα το υπερκαλύπτουν σε λαϊκισμό που είναι προφανώς για τους πολλούς η εύκολη λύση. 

Για το ό,τι δεν έχει τις κατάλληλες δομές ο δήμος μας του φταίει ένας τσιφλικάς , το ό,τι δεν έχουμε δουλειές φταίνε οι ξένοι που μας ζηλεύουν, και για όλα προφανώς φταίνε οι Αμερικανοί που δεν μας αφήνουν να σφαχτούμε με τους Τούρκους αλλά εμπλέκονται τάχα στα εσωτερικά μας. 

Αυτοί φταίνε και για την Κύπρο και όχι εμείς που δεν είχαμε στρατό να υπερασπιστούμε τα εδάφη μας ,αυτοί φταίνε και τώρα που οι Τούρκοι παραβιάζουν κάθε μέρα τον εναέριο μας χώρο που δεν τους σταματούν! 

Όσον αφορά για τα πτυχία της Μαριάννας θεωρούμε καν αστείο το θέμα αφού για εμάς αξία έχουν οι γνώσεις και όχι τα χαρτιά των Ελληνικών μάλιστα Πανεπιστημίων που όλοι βλέπουμε την αξία τους. 

Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους , δημοσιογράφους, επιστήμονες κ.οκ 

Και το ερώτημά μου είναι το εξής. Γιατί είμαστε ως χώρα σε αυτά τα χάλια ; Φταίνε λένε κάποιοι οι πολιτικοί. Μα εμείς τους εκλέγουμε και προφανώς για να καταφέρνουν να επιβιώνουν για δεκαετίες είναι εμφανώς και πιο έξυπνοι από εμάς ή μας κάνουν τόσα χατίρια ενώ η χώρα βουλιάζει. 

Πριν λοιπόν εγκαλέσουμε μια νέα κοπέλα για ασυνέπεια ας δούμε πόσο συνεπείς είμαστε όλοι εμείς . Άλλωστε εάν το πρόβλημα της πόλης ήταν μία Γράψα θα το είχαν λύσει οι Ερυθροί Χμερ με συνοπτικές διαδικασίες. 

Το πρόβλημα δεν είναι προφανώς αυτή και για αυτό άδικα στεναχωρούμε ένα νέο κορίτσι που θέλει να προσφέρει. Το εάν μπορεί θα κριθεί όταν (και της το ευχόμαστε ) πάρει θέση ευθύνης και όχι προφανώς όταν απλά δίνει συμβουλές. 

Για αυτό αντί να στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτούς που προσφέρουν χωρίς να πληρώνονται καλό θα ήταν να επικεντρωθούμε σε όσους πληρώνονται και δεν προσφέρουν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: