ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έκοψε την Βασιλόπιτά του ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης (20 φωτογραφίες από την εκδήλωση)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε την Βασιλόπιτά του ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης (20 φωτογραφίες από την εκδήλωση)


Από όλα είχε η συνεστίαση - κοπή πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μαγαζί στον Υμηττό. Είχε ανέκδοτα από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη, κέφι χορό και ειδήσεις για τις εκλογές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που θα πραγματοποιηθούν σε μερικούς μήνες.


Κόσμος περισσότερος από τις άλλες φορές και κυρίως κέφι και ζωντάνια ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους , τους Αρκάδες της πόλης μας.

Ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και δίπλα του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης Νίκος Αντζινάς 
Τάσος Ευσταθίου - Στάθης Ευσταθόπουλος - Παρασκευάς Γιαννόπουλος -Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος τους ενώνουν κοινοί αγώνες για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη 
Ο Νίκος Αντζινάς πρόεδρος του συλλόγου και τα μέλη του Δ.Σ είχαν οργανώσει μια υπέροχη εκδήλωση και όπως τόνισε και ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης είναι οι πιο δραστήριοι σύλλογοι που προάγουν με τις εκδηλώσεις τους τον πολιτισμό στην πόλη.
Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τσουκαλάς ( Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά )

Ο λόγος που φέτος πήγαμε προφανώς και ήταν διττός. Πρώτον γιατί ανάμεσα στα δραστήρια μέλη του Δ.Σ είναι ο κεντροδεξιός δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τσουκαλάς ( "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά") και δεύτερος για να συναντήσουμε τον Αρκάδα Παρασκευά Γιαννόπουλο και να δούμε πως βλέπει τις εκλογές που έρχονται στην τοπική στην πόλη μας για να στεναχωρήσουμε και κάποιους που θεωρούν πως πρέπει να απομακρύνουμε όσους αγωνίστηκαν για δεκαετίες για τις Αρχές και τις Αξίες της μεγάλης Φιλελεύθερης παράταξης.
Ο Τάσος Ευσταθίου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" την ώρα που απευθύνει τον σύντομο χαιρετισμό του εξαίροντας τις δράσεις του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης 
Το σήμα της ΝΙΚΗΣ και η ξεκάθαρη επιλογή του στον νυν πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης είναι αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε τώρα από όσα συζητήσαμε

Στο πλευρό του Στάθη Ευσταθόπουλου το ιστορικό στέλεχος της κεντροδεξιάς της πόλης μας Παρασκευάς Γιαννόπουλος σχηματίζει το σήμα της νίκης . 

Προφανώς και ο κ. Γιαννόπουλος παραμένει αταλάντευτος Νεοδημοκράτης και προφανώς όπως μας εξήγησε δεν μετράει τις φιλίες τους (όπως και όλοι μας με κομματικά κριτήρια) για αυτό και δεν έκρυψε την εκτίμηση του στον φίλο του και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γιάννη Πούλο με τον οποίο τον φωτογραφίσαμε επίσης. Αυτό δεν σημαίνει πως στηρίζει την "νέα" διοίκηση και προφανώς κεντροδεξιός και δεξιός αλλά όχι αδέξιος!

Γιάννης Πούλος και Παρασκευάς Γιαννόπουλος φίλοι αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι . Στον έναν αρέσει το πράσινο στον άλλο το γαλάζιο 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί και προφανώς τα δικά μας μάτια είναι στραμμένα προς τα δεξιά αλλά για τις ανάγκες της δικής σας ενημέρωσης θα σας πούμε ποιους είδαμε μεταξύ άλλων. Από την διοίκηση εκτός από τον δήμαρχο είχαμε τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αντζινά , Γιάννη Πούλο και Παναγιώτη Βιδάλη, τον γενικό γραμματέα του δήμου Χρήστο Σωτηρόπουλο , από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εκτός από τον επικεφαλής της Τάσο Ευσταθίου τους δημοτικούς της συμβούλους Ανδρέα Τσουκαλά, Παναγιώτη Καρανδρέα, Μιχάλη Κουρή, Δημήτρη Ταμβάκο, και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ίδιας παράταξης Τρύφων Γκουβά και Σούλα Μανώλη. Από την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" ήταν μόνο οι Γαβριήλ Αραμπατζής και Άντα Καραχάλιου , είδαμε επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Κουρή , την υποψήφια βουλευτή Νοτίου Τομέα με το ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου . Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης κ. Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην πόλη μας κ Γεωργία Συνοδινού και πολλοί άλλοι πρόεδροι και μέλη συλλόγων Αρκάδων από άλλες περιοχές της Αττικής.

Τάσος Ευσταθίου Άντα Ιορδανίδου Παναγιώτης Καρανδρέας (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) 


Οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ταμβάκος και Μιχάλης Κουρής (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) 

Το χορό έσυραν πρώτοι ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τσουκαλάς με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου δίνοντας το έναυσμα  για το γλέντι που ακολούθησε.



Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση 


Συνομιλία Τρύφων Γκουβά με Δημήτρη Ταμβάκο σε χαλαρή διάθεση 

Πάντα στο πλευρό του δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς που όσο τον "χτυπούν" τον κάνουν πιο ισχυρό 



Τι να λένε άραγε; 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: