ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνδημότης μας έφτιαξε "κήπο" μέσα στο δάσος!

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Συνδημότης μας έφτιαξε "κήπο" μέσα στο δάσος!

Τέρμα Ολυμπιονικών κάποιος "ευφυής" συνδημότης μας σκέφθηκε να "αξιοποιήσει" το δάσος έκοψε την περίφραξη και φύτεψε λες και είναι ο ιδιωτικός του κήπος!


Την είδηση "αλιεύσαμε" από την προσωπική του σελίδα στο facebook του συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκου ο οποίος ενημερώνει τον δήμο μας για την καραμπινάτη καταπάτηση δημόσιου χώρου και αναρωτιέται τι ενέργειες έχει κάνει ο δήμος μας και εάν το γνωρίζει!

Φανταζόμαστε πως οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας θα έχουν δει τον κήπο μέσα στον Υμηττό και αναμένουμε και εμείς όπως και ο συνδημότης μας να πληροφορηθούμε τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος .

Εάν για να κινηθεί άμεσα χρειάζεται να βάλουμε κάποιο  ομοίωμα Εκκλησίας δίπλα θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες που θα κάνουν τώρα που προφανώς μέσω του ιστολογίου μας το θέμα έχει γίνει γνωστό σε όλη την πόλη. 

Σ.Μ

2 σχόλια:

giwrgos είπε...

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΟΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

UNKNOWN είπε...

ΕΛΕΟΣ! ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ 10 ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ Ο ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ , ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΟΡΤΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ.

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ : "ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ,ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ."