ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαβάστε το σχόλιο του συνδημότη μας Αλέξη Σπυρόπουλο για το κυκλοφοριακό στην πόλη μας που είναι πολύ ενδιαφέρον

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάστε το σχόλιο του συνδημότη μας Αλέξη Σπυρόπουλο για το κυκλοφοριακό στην πόλη μας που είναι πολύ ενδιαφέρον


Ένα ακόμα τροχαίο έγινε στην πόλη μας ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές όπως βλέπετε στη φωτογραφία που μου έστειλε ο συνδημότης μας Αλέξης Σπυρόπουλος που εκφέρει δημόσια τις απόψεις του για διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την  πόλη μας και κάνει και προτάσεις.



Στα περισσότερα συμφωνούμε μαζί του σας αφήνουμε να διαβάσετε εάν δεν το έχετε δει ήδη από το facebook το σχόλιό του κάτω από ανάρτηση του ιστολογίου μας για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη και όχι μόνο.

Γράφει λοιπόν ο ενεργός συνδημότης μας Αλέξης Σπυρόπουλος: 

Αγαπητέ Stavros η κατάσταση στην Σοφ.Βενιζέλου και στη συνέχεια στην Αρχιμήδους είναι ήδη αφόρητη πριν καν ξεκινήσουν επίσημα οι εργασίες στην επένδυση του Ελληνικού. Δυστυχώς με την έναρξη των εργασιών εκεί θα αρχίσουμε να βλέπουμε και κομβόι φορτηγών να κυκλοφορούν στους δρόμους που διασχίζουν μαθητές σχολείων, υπερήλικες και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ηλιούπολης. Αν τώρα με τους βιαστικούς οδηγούς υπάρχει περίπτωση ατυχήματος, τότε αυτό θα είναι σίγουρο.

Οι κεραίες όπως σωστά αναφέρεις είναι πρόβλημα, δεν μας λέει όμως κανείς πώς η ακτινοβολία αυξάνεται περισσότερο όσο λιγότερες κεραίες υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν τα δίκτυα.
Ο Δήμος οφείλει να λάβει από τώρα δραστικά μέτρα ώστε να αποτρέψει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τους δρόμους πέραν της κεντρικής λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου. Αν θυμάστε πριν από αρκετά χρόνια στο νέο Ψυχικό οι μονοδρομήσεις ναι μεν ενόχλησαν τους διερχόμενους οδηγούς αλλά με την απαραίτητη αστυνόμευση δημοτικής αστυνομίας και τροχαίας φτάσαμε στο σημείο να έχει γίνει βίωμα στους οδηγούς και η εσωτερική περιοχη να είναι ανθρώπινη και ασφαλής για τους κατοίκους.
Τώρα αν ο δικός μας Δήμος θέλει απλά να είναι παρατηρητής της υποβάθμισης της περιοχής μας με δικαιολογία την μελλοντική ανάπτυξη των χώρων που θα γίνουν οι επενδύσεις με γεια τους με χαρά τους. Τα δικά μας παιδιά όμως πρέπει εμείς πρώτοι να τα σκεφτούμε και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να τους παραδώσουμε μια πόλη πνιγμένη στο καυσαέριο και στην ανασφάλεια ή μια πόλη όπου θα μπορούν να βαδίζουν δίχως τον φόβο να τους παρασύρει ένα φορτηγό της Α' κατασκευαστικής ή μια νταλίκα με εξοπλισμό του Χ ξενοδοχείου που πάει στο Ελληνικό.
Για τις κεραίες ας μας ενημερώσουν πόση ακτινοβολία σε μία συγκεκριμένη έκταση εκπέμπει μια κεραία εταιρείας κινητής και πόση τρεις της ίδιας εταιρείας στην ίδια έκταση.

Κι επειδή αναφορικά με την κίνηση των δρόμων θα πουν κάποιοι συμπολίτες μας πως θα ελαφρυνθεί με την αστική σήραγγα να τους θυμίσουμε πως μέσα σε αυτήν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΝΩΝ. Ας σκεφθούν λοιπόν σοβαρά τι σημαίνει αυτό.

Ωραία τα γράφει . Για την Ιστορία το τροχαίο φωτογραφία του οποίου μας έστειλε ο κ. Σπυρόπουλος έγινε επί των οδών Αγίας Μαρίνας και Πατριάρχου Γρηγορίου χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς των επιβαινόντων στα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν (ΤΑΧΙ και μαύρο ΙΧ) και μόνο υλικές ζημιές. Το τελευταίο που λέει για απαγόρευση οχημάτων άνω των 3,5 τόνων είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε και που προφανώς μας βάζει σε μεγαλύτερους προβληματισμούς αφού ούτε η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης θα δώσει ανάσα εάν όλα τα φορτηγά διασχίζουν την πόλη μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: