ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εικόνα διάλυσης της ΕΛ.ΑΣ δίνουν τα ΜΜΕ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αίσχη τους στα νησιά

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Εικόνα διάλυσης της ΕΛ.ΑΣ δίνουν τα ΜΜΕ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αίσχη τους στα νησιά


Διαβάζω σε μεγάλα ΜΜΕ πως υπήρξαν 43 τραυματίες αστυνομικοί από τις συγκρούσεις τους με πολίτες στα νησιά και μόλις δέκα από τους τελευταίους! 



Ακούω τους "είδαν φως και μπήκαν" δεξιούς να κατηγορούν τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη  για απρεπή συμπεριφορά έναντι του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη αγνοώντας προφανώς πως και το δούλεμα έχει τα όριά του. 

Όσοι λοιπόν θεωρούν πως θα κάνουν πιο κατανοητές στους πολλούς τις απαράδεκτες εικόνες αστυνομικοί να καταστρέφουν αυτοκίνητα πολιτών προφανώς και αγνοούν πως και στην ναυαρχίδα του Καπιταλισμού τις ΗΠΑ τα συστημικά ΜΜΕ ηττήθηκαν όσο και εάν προσπάθησαν να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεμπουπλικανούς .

Ας αφήσουν λοιπόν τον κ. Μουτζούρη όσοι δεν έχουν να επιδείξουν και σημαντικές διαφορές με όσους κατηγορούσαν πως άφηναν πρόσφυγες και μετανάστες να λιάζονται και ας "λερώσουν" τα χέρια τους παίρνοντας γενναίες και ΔΕΞΙΕΣ αποφάσεις σε έναν κόσμο που πάει ολοταχώς προς τα δεξιά εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Αυτά προς το παρόν και εάν η αστυνομία δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη σε νομοταγείς πολίτες και νοικοκυραίους μάλλον δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα. Ή κάνω λάθος;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: