ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Σύντροφοι" ποιον ακριβώς πούλησε η Σκλαβενίτη όταν όλοι πάνε ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ;

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

"Σύντροφοι" ποιον ακριβώς πούλησε η Σκλαβενίτη όταν όλοι πάνε ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ;


Προφανώς και όσοι πιστεύουν στην απλή αναλογική άρα σχεδόν  το σύνολο της κεντροαριστεράς άδικα φωνάζουν για την Τζάνα Σκλαβενίτη. 



Εκλέχθηκε με μία κεντροαριστερή παράταξη συνεχίζει με μία άλλη. Άλλωστε εάν δεν ασκείς διοίκηση δεν μπορείς να προσφέρεις για την πόλη σου. Η αντιπολίτευση είναι για να ασκεί έλεγχο για να μην βουλιάξει ο δήμος οικονομικά δεν το κάνει απλώς προσπαθεί να εμποδίσει την εκάστοτε διοίκηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. 

Το βλέπουμε στα δημοτικά συμβούλια όταν ασκείται αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση από παντελώς ανίκανους δημοτικούς συμβούλους που αγνοούν ακόμα και τις βασικές λειτουργίες της Αστικής μας Δημοκρατίας .

Οι συναινέσεις είναι προφανώς και το ζητούμενο όταν πιστεύεις πως η απλή αναλογική είναι το δικαιότερο εκλογικό σύστημα.

Εγώ προφανώς και δεν πιστεύω στις συναινέσεις ακόμα και στα Εθνικά Θέματα αφού προφανώς και δεν μπορούν όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να έχουν κοινή γραμμή ούτε σε αυτά.

Το έχει αποδείξει η Ιστορία της χώρας διαχρονικά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι εκτός από το να ενισχυθεί η υποκρισία κάποιων που βρίζουν ως προδότες όσους έχουν διαφορετική αντίληψη από αυτούς.

Γιατί προφανώς και οι Βαλασόπουλος -Χατζηδάκης δεν έχουν Ιδεολογικές διαφορές και οι δύο ΚΙΝΑΛ είναι με ίδια παραμύθια του Ανδρέα Παπανδρέου γαλουχήθηκαν πολιτικά και τα έσπασαν γιατί ο Γιώργος Χατζηδάκης ήθελε καλύτερο ρόλο για τον εαυτό του και τον πέτυχε.

Η Ιωάννα Σκλαβενίτη λοιπόν  μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλους αλλά παραμένει ΠΙΣΤΗ σε όσους την ψήφισαν όχι προφανώς επειδή κατέβηκε με τον Βαλασόπουλο αλλά για την δική της αξία 

Όπως ξαναψήφισαν τον Γιάννη Αντζινά και τον Κώστα Σεφτελή που έφυγαν από το "πράσινο" μαντρί αλλά δεν του έφαγε ο "λύκος" .

Γιατί και μένα π.χ μου έκανε εντύπωση η πρωτιά του Στάθη Ψυρρόπουλου στις πρόσφατες εκλογές στην παράταξή του η οποία προφανώς και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συνυποψηφίους του.

Έτσι η Τζάνα προφανώς και νιώθει πιο κοντά στον Γιάννη Αντζινά πολιτικά παρά προφανώς στον Στάθη Ψυρρόπουλο 

Γιατί όπως είχα πει και σε δημοτικό σύμβουλο μένοντας σε μια παράταξη χρεώνεσαι και τις λάθος επιλογές της και προφανώς το 2023 όταν η κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη θα εκλεγεί εκ νέου δημοτική σύμβουλος αυτοί που τώρα την λένε προδότρια θα την ψηφίσουν πρώτοι αφού και στο μοναδικό δίλημμα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ που θα υπάρχει η κ. Σκλαβενίτη θα έχει πάρει για αυτούς την σωστή θέση.

 Επειδή με αυτό το δίλημμα βγήκε το 2010 ο Βασίλης Βαλασόπουλος ως συνέχεια της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη απορώ πως δεν έχει αντιληφθεί πως αυτός τελικά που "πρόδωσε" τους πολλούς ήταν ο ίδιος! Το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ πήγε ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Χατζηδάκης το είδε πρώτος μάζεψε στην παράταξή του όλους όσους  αποτελούν τον νέο αντιδυτικό πολιτικό σχηματισμό και οδεύει προς τις εκλογές του 2023 ήδη φαβορί για την επανεκλογή του.


Οι άλλοι απλώς μετράνε προδότες αναλογίζονται κομματικές πειθαρχίες ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους που δεν έχουν καμία ιδεολογική συνοχή και το 2023 θα ψηφίζουν όλοι μαζί με την κ. Σκλαβενίτη Τσίπρα προφανώς γιατί και η ΔΕΞΙΑ θα πρέπει να αποχωρήσει από την Εξουσία αφού υπηρετεί την "διαπλοκή" . Βέβαια η ΔΕΞΙΑ δεν υπηρετεί την ΔΙΑΠΛΟΚΗ για αυτό τα εισαγωγικά αυτή την υπηρετούν οι ΜΕΣΑΙΟΧΩΡΙΤΕΣ  του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου φυσικά θα οδηγήσουν αργά άλλα σίγουρα και στη διάσπαση του κόμματος αφού δεν μπορεί ουδείς να καταπιεί αμάσητες τόσες κωλοτούμπες σε μόλις 7 μήνες διακυβέρνησης.

Εδώ έχουν φύγει ΤΟΣΟΙ  από τον Βασίλη Βαλασόπουλο ακόμα και αυτοί που ασκούσαν μαζί του διοίκηση η Τζάνα θα έμενε;


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: