ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και δεν ήταν ο καλύτερος δήμαρχος της πόλης ο Δημήτρης Κιντής φίλε Ηπειρώτη

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και δεν ήταν ο καλύτερος δήμαρχος της πόλης ο Δημήτρης Κιντής φίλε Ηπειρώτη


Τελικά είχαμε δίκιο και σε αυτό . Αναγνώστης μας "τσίμπησε" για με την ανάρτησή μας σχετικά με τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης και μας βγάζει ανόητους για το κάλεσμά μας σε δεξιούς συμπολίτες μας μέλη του Συλλόγου να πάνε να ψηφίσουν αφού τελικά το να εκλεγεί εκεί κομμουνιστής πρόεδρος δεν είναι στη δική μας φαντασία αλλά κάτι που μπορεί να συμβεί εάν δεν πάνε να ψηφίσουν τα δεξιά μέλη του συλλόγου που προφανώς και έχουν εθνικές  ευαισθησίες για το μεγάλο τμήμα εδάφους  που έχουν πάρει από την Ήπειρο οι Αλβανοί γείτονές μας! 



Μάλιστα αναφέρει στο σχόλιό του πως ο καλύτερος δήμαρχος κατά αυτόν της πόλης ήταν ο κομμουνιστής Δημήτρης Κιντής αυτός δηλαδή που υμνούσε τον Χότζα που καταπίεζε τα αδέλφια μας Βορειοηπειρώτες κάτι προφανώς και δεν ενοχλεί τον "θιγμένο" από την ανάρτησή μας.

Γράφει επίσης επάνω είναι το σχόλιο μπορείτε να το διαβάσετε πως είναι πάνω από κόμματα οι Ηπειρώτες και πως προφανώς και δεν θα είχαν πρόβλημα να βγει ένας κομμουνιστής τους για πρόεδρος!

Φαντάζομαι μετά δεν θα ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα με αυτούς του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης που προφανώς δεν θα είχαν καν ως μέλος τους έναν κομμουνιστή όπως τον αείμνηστο δήμαρχο Δημήτρη Κιντή που ήταν στο πλευρό του Χότζα όταν έσφαζε τα αδέλφια μας στην Βόρεια Ήπειρο και γκρέμιζε ναούς.

Ας μην κάνουν λοιπόν την ανοησία και εκλέξουν τα μέλη του Συλλόγου κάποιον κομμουνιστή γιατί προφανώς και δεν θα έχουν καμία συμπαράσταση ακόμα και από τους σημερινούς αιρετούς που δεν το έχουν και πολύ με τα Εθνικά θέματα και την Θρησκεία. 

Αυτοί καλά κάνουν και έχουν μέλη από όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά σε εποχές κρίσης προφανώς και ο καθένας θα κοιτάξει τους δικούς του συλλόγους και όχι αυτούς που θα έχουν για πρόεδρο έναν κομμουνιστή που θεωρεί ταραξία τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και που προφανώς δεν θα νοιάζεται για το εάν κάποιοι ήρωες της επανάστασης του 1821 αποκαλούνται από πολλούς πλέον αριστερούς Αλβανοί!

Ας πάνε λοιπόν να ψηφίσουν όλοι όσοι δεν θέλουν να δουν ξαφνικά στο τιμόνι του Συλλόγου κάποιον που θα διακατέχεται από κομμουνιστικά αισθήματα και ας αφήσουν εμάς εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας  αφού να πληρώνουμε άλλο χρήματα για τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας εμείς δεν αντέχουμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: