ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολλά μπλοκαρίσματα στο facebook σε τοπικά ΜΜΕ

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Πολλά μπλοκαρίσματα στο facebook σε τοπικά ΜΜΕ


Μετά το ιστολόγιο του φίλου Άγγελου Κάνδηλα που για μήνες δεν μπορεί να αναρτήσει απευθείας από το ιστολόγιό του ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και το site Notianea.gr μας πληροφορεί πως αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα.



Με βάση τις καλές φιλικές μου και με τα δύο αυτά ΜΜΕ θέλω να τονίσω πως ματαιοπονούν όσοι θεωρούν πως μπορούν να τα αποδυναμώσουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Βέβαια όταν γράφουμε εδώ πως είμαστε μια αντιδημοκρατική πόλη πολλοί διαμαρτύρονται. Όμως δεν βλέπω άλλους δημότες να κάνουν αναφορές σε ΜΜΕ που δεν τους αρέσει η κριτική που ασκούν στην εκάστοτε διοίκηση;

Εδώ υπάρχουν οι πραιτοριανοί της εκάστοτε Εξουσίας που θεωρούν πως τα ΜΜΕ θα φιμωθούν με λεκτικές απειλές ή με μπλοκαρίσματα. 

Άλλωστε εμείς που παρακολουθούμε καθημερινά τα μέσα αυτά προφανώς και δεν έχουμε διαπιστώσει κάτι μεμπτό που να αναγκάζει κάποιους ανεγκέφαλους να κάνουν αναφορές στο facebook για να τους μπλοκάρουν!

Θεωρώ πως καλό τους κάνουν αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως η απήχηση ενός μέσου δεν μπορεί να μειωθεί όσο το ίδιο το ΜΕΣΟ διαβάζετε και απηχεί ικανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Το μόνο που μένει είναι οι προσπάθειες κάποιων να φιμώσουν την άλλη άποψη προφανώς επειδή θεωρούν πως στις Αστικές Δημοκρατίες πρέπει να λειτουργούμε ως Σοβιέτ.

Για την φίμωση στην Ελλάδα ευθύνες προφανώς και έχουν οι ελληνικές δυστυχώς εταιρίες που διαχειρίζονται τα social media αφού η μητρική αμερικανική εταιρία έχει υποχρεωθεί από την Ε.Ε να εφαρμόσει οδηγία της που στην ουσία οδηγεί σε λογοκρισία.

Πριν λοιπόν κάποιοι κατηγορήσουν τον Αμερικανικό Κολοσσό ας κοιτάξουν πως λειτουργεί στις ΗΠΑ και πως στον υπόλοιπο κόσμο.

Άλλωστε αυτός τελικά που προσπαθεί να φιμώσει το Facebook είναι όσοι ζουν και δρουν εκτός ΗΠΑ που αφού έχουν πετύχει να λογοκρίνουν τα δικά τους ΜΜΕ επιχειρούν να μην έχουν και οι πολλοί την δυνατότητα μέσω facebook και twitter πρόσβαση σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο.

Εδώ στην πόλη μας χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ και θεωρούν πως μπορούν με απλά μπλοκαρίσματα να φιμώσουν ειδήσεις που προφανώς και παραμένουν στο διαδίκτυο επειδή υπάρχει ακόμα σε αυτό η αντίληψη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που εγγυάται η μόνη πραγματική δημοκρατία στον κόσμο .

Αυτή που κόντρα σε οτιδήποτε συστημικό έβγαλε πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή προφανώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είδαν στο πρόσωπο του τον ΦΑΣΙΣΤΑ όπως τον παρουσιάζουν και εδώ όσοι προσπαθούν να μπλοκάρουν κάθε αντίθετη φωνή αλλά έναν πολιτικό που θα έκανε και πάλι περήφανο τον δυτικό κόσμο και τις αξίες του.

Στην πόλη μας , "πουλάνε" δημοκρατία οι θιασώτες κομμουνιστικών και φασιστικών καθεστώτων και προσπαθούν να επιβάλλουν διαδικτυακή κόκκινη ή μαύρη  τρομοκρατία χρησιμοποιώντας αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης !

Προφανώς και δεν θα επιτύχουν παρά μόνο να ξεφτιλιστούν όπως ξεφτιλίζεται σήμερα και η Ελληνική κυβέρνηση που  θεωρεί πως μπορεί να επιβάλλει πολιτική στο ΝΑΤΟ υπέρ ενός δικτάτορα και λέμε για τον ΑΣΑΝΤ για να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά της συμφέροντα.

Άλλωστε η Τουρκία είναι με διαφορά η πιο "δημοκρατική" μουσουλμανική χώρα είτε το θέλουμε εμείς είτε όχι και εδώ και περίπου πέντε χρόνια κοροϊδεύεται από μια Ε.Ε που δεν έχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση όπως οι ΗΠΑ στο θέμα της μετανάστευσης.

Μάλλον η κυβέρνηση Μητσοτάκη  οδηγεί την χώρα σε περιπέτειες και θα το διαπιστώσει σύντομα όταν η δική της ανικανότητα να προασπίσει τα σύνορά της δεν μπορεί να φορτώνεται στις πλάτες άλλων και κυρίως των ΗΠΑ που έχουν αποδείξει πως δεν μασάνε με αποχωρήσεις , ούτε φυσικά οφείλουν να αλλάξουν πολιτική επειδή ο Μητσοτάκης είναι παντελώς ανίκανος να πείσει τη ΔΙΕΘΝΗ κοινότητα για όσα η χώρα πρέπει να διεκδικεί μέσα από Οργανισμούς αφού στρατιωτικά δεν μπορεί να διεκδικήσει απολύτως τίποτα όπως όλοι οι νοήμονες έχουν καταλάβει.

Εκτός και εάν θεωρεί πως αυτοί που φοράνε το εθνόσημο όπως μας είπε για όσους έστειλε στα νησιά ως πραιτοριανούς του είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν κρίσεις όπως αυτή του μεταναστευτικού ή έχει την ψευδαίσθηση πως χωρίς τις πλάτες των ΗΠΑ μπορεί να διασώσει έστω και ένα νησί από μία ενδεχόμενη τουρκική εισβολή.

Ας σοβαρευτούμε όλοι λοιπόν γιατί ούτε τον κομμουνισμό δεν θα γλιτώναμε χωρίς την συνδρομή αυτών που σήμερα κατηγορούμε ως ιμπεριαλιστές και φονιάδες των λαών.

Όχι κύριοι της αριστεράς αυτοί είναι οι σωτήρες του Έθνους μας γιατί εάν δεν το έχετε ακόμα καταλάβει χωρίς αυτούς σήμερα θα ήσασταν όλοι μουσουλμάνοι. Όχι πως σας νοιάζει δηλαδή αλλά νοιάζει όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4&list=RDlZD4ezDbbu4&start_radio=1&t=33