ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και μια "αριστερή" πόλη πρέπει να δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και μια "αριστερή" πόλη πρέπει να δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της


Την ώρα που το μεταναστευτικό έχει φουντώσει σε όλη την χώρα στην πόλη μας που "υιοθετούν" γάτες και σκύλους ουδείς έχει αρθρογραφήσει από τα αριστερά τοπικά ΜΜΕ υπέρ της ανάγκης να πάρουμε και εμείς μερικούς πρόσφυγες για να ελαφρύνουμε τους κατοίκους των νησιών.


Ενώ καθημερινά σχεδόν βλέπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδημότες μας να μιλάνε με κολακευτικά λόγια για τις ταλαίπωρες οικογένειες από τη Συρία που τους κατατρέχει τάχα ο κακός ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ ουδείς απλώνει χείρα βοήθειας σε αυτούς τους ανθρώπους.

Προφανώς και η αλληλεγγύη τους είναι να παραμένουν μακριά από τα αστικά κέντρα (βασικά μακριά από τα σπίτια μας και ας "πεθάνουν" όπου αλλού θέλουν)  και ιδίως από την πανέμορφη πόλη μας που θα μπορούσε άνετα να είναι ανάμεσα στους δήμους που θα φιλοξενούσαν κάποιους από αυτούς τους κατατρεγμένους. 

Μιλώντας λοιπόν για την αναλγησία όλων των άλλων καλό θα ήταν η κεντροαριστερή διοίκηση του δήμου μας να  δει το θέμα αφού άλλωστε χώροι για δημιουργία κέντρων φιλοξενίας στην πόλη μας υπάρχουν αρκετοί αφού τα  ακίνητα Νάστου που έχει η ΕΤΑΔ πλέον στην κατοχή της θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δείξουν οι "αλληλέγγυοι" της πόλης μας την "αγάπη" τους προς τον συνάνθρωπο.

Αντί λοιπόν να φτιάχνουν πάρκα για σκύλους καλό θα ήταν σε συνεννόηση με την κυβέρνηση να προθυμοποιηθούν να φιλοξενήσουν μερικούς αναξιοπαθούντες πρόσφυγες ή και μετανάστες αφού προφανώς και όπως λένε οι αριστεροί της πόλης όλοι μετανάστες είμαστε και θύματα του ιμπεριαλισμού και του μεγάλου κεφαλαίου! 

Τόσες κινήσεις πολιτών έχουμε ευαίσθητες για το περιβάλλον , τα ζώα και άλλα συναφή μία για τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών δεν βλέπουμε να δρα στην πόλη.

Το κάνουμε λοιπόν εμείς  που είμαστε στην αντίθετη πλευρά και που θέλουμε οι ΗΠΑ να επέμβουν  στη Συρία να εκδιώξουν τον δικτάτορα Άσαντ για να μπορούν να ζήσουν πλέον ελεύθερα στη χώρα τους όσους καταδιώκει και φυλακίζει το φασιστικό καθεστώς του. 

Η δική μας άποψη είναι πως η χώρα μας δεν πρέπει να προσφέρει σε κανένα μη πρόσφυγα διαμονή , και πως πρέπει το μήνυμα των κλειστών κέντρων φιλοξενίας να κάνει σαφές πως όποιος έρχεται από χώρες της Αφρικής εκμεταλλευόμενος την προσφυγιά κάποιων άλλων θα πρέπει να ξέρει πως εδώ θα παραμένει φυλακισμένος! 

Η χώρα είναι χρεοκοπημένη η ανεργία της είναι διψήφια και προφανώς κανένα εργατικό προσωπικό δεν χρειάζεται εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν την εκμετάλλευση εργασία. 

Εμείς δεν την θεωρούμε πάντως και ούτε πιστεύουμε στην ενσωμάτωση πληθυσμών με διαφορετικά ήθη και έθιμα από τα δικά μας.

Να πάρουν θέση και οι αριστερές δημοτικές παρατάξεις της πόλης να δουν όλοι ποιοι είναι οι "φασίστες" και ποιοι οι δημοκράτες και κυρίως να διευκολυνθεί και η κυβέρνηση στέλνοντας εδώ κάποιους από αυτούς τους συνανθρώπους μας που είχαν την ατυχία στην χώρα τους να διοικεί ένας δικτάτορας.

Μια δομή στα σύνορα με τον δήμο Βύρωνα ή ακόμα και στην περιοχή των Αστυνομικών θα ήταν ιδανική θεωρούμε για να καταλάβουν όλοι την υποκρισία της Αριστεράς.

Εμείς προφανώς και θα είμαστε ευχαριστημένοι που οι "αλληλέγγυοι" συνδημότες μας θα βρουν με κάτι να ασχολούνται, τώρα που έχουν πετύχει με τους "αγώνες" τους να πάρουν τα ακίνητα από έναν ιδιώτη και να τα δώσουν στους ξένους δανειστές μας για 99 ολόκληρα χρόνια.

Άλλωστε και αυτούς που θα φιλοξενήσουμε δεν θα είναι για πολύ καιρό για μερικά χρόνια θα είναι και μπορεί κάποιοι από αυτούς να ενσωματωθούν και να γίνουν οι επόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας αφού θα έχουν βεβαίως πάρει την κατάλληλη μόρφωση από τα δημόσια σχολεία μας και θα έχουν κάνει οικογένειες με Έλληνες και Ελληνίδες δίνοντας τα "φώτα" τους και στην δική μας Φυλή!

Άλλωστε τι καλύτερο από το να καταπολεμήσει κάποιος τον ρατσισμό και τον φασισμό από το να δημιουργήσει ένα πολυφυλετικό κράτος το οποίο φυσικά σύμφωνα με τους οπαδούς της ενσωμάτωσης είναι το μέλλον που ουδείς δύναται να σταματήσει.

Αντί λοιπόν να δίνουμε χρήματα για τροφές σκύλων ας τα δώσουμε για τα παιδάκια από τη Συρία που το έχουν ανάγκη , για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και για τους γονείς τους που αναγκάστηκαν και εγκατέλειψαν τις Εστίες τους επειδή προφανώς και η Δύση δεν επεμβαίνει σε κράτη παρίες όπως η Συρία αλλά αφήνει τους κάθε λογής δικτάτορες να καταπιέζουν τους λαούς τους.

Η Δύση λοιπόν αφού έχει αποφασίσει πως με τα όπλα δεν θέλει πλέον να επιβάλλει την τάξη ας δώσει σε όλους αυτούς να γνωρίσουν τον ανώτερο πολιτισμό μας μπας και γυρίζοντας κάποια στιγμή στην Ελεύθερη πατρίδα τους , οικοδομήσουν και εκεί μια Αστική Δημοκρατία δυτικού τύπου.

Γιατί προφανώς και Δημοκρατία υπάρχει όπου ζει και ενεργεί ο δυτικός άνθρωπος και πουθενά αλλού.

Πάντως βλέπω πολλούς αριστερούς της πόλης που έχουν γίνει ήδη οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας της Χρυσής Αυγής και άλλων "ακραίων" για προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού μας και αναρωτιέμαι που πήγε ο διεθνισμός τους και κυρίως η αριστερή αλληλεγγύη τους;

Και για να μην παρεξηγηθούμε εδώ είμαστε της άποψης πως οι ΗΠΑ πρέπει να επεμβαίνει στα κράτη παρίες και να επιβάλλει με τη ΒΙΑ τον δυτικό μας πολιτισμό.

Έναν πολιτισμό που εάν εκλείψει αυτός ο κόσμος δεν θα έχει καμία αξία. Αλλά αφού η Ευρώπη αποφάσισε να μπει εμπόδιο στην ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ας φιλοξενήσει και ας δώσει ευκαιρίες σε όλους τους κατατρεγμένους που προφανώς και δεν αρέσκονται στη Δημοκρατία αφού θεωρούν τον δικό τους "πολιτισμό" ικανό να επικρατήσει σε έναν κόσμο που υπάρχει ακόμα επειδή η "κακιά" για τους κομμουνιστές της πόλης μας Δύση ξόδευε δισ. ευρώ για την Αφρική και άλλες μη ανεπτυγμένες Ηπείρους.

Όταν οι ΗΠΑ σταμάτησαν να βοηθάνε οικονομικά αυτά τα κράτη η δήθεν φιλάνθρωπη Ε.Ε τους άφησε να πεθάνουν!
Γιατί για δεκαετίες οι ΗΠΑ έδιναν το 80% των χρημάτων που πήγαιναν σε χώρες του τρίτου κόσμου για την αντιμετώπιση της φτώχειας και όλοι οι άλλοι μαζί μόλις το 20%!

Τα αμερικανάκια ξύπνησαν το Κράτος μεταναστών όπως αποκαλούν τις ΗΠΑ έκλεισε τα σύνορά τους και τώρα κράτη παρίες σαν την Ελλάδα καλούνται να ενσωματώσουν αυτούς που τρέφονται με σκύλους , έχουν τις γυναίκες τους ως ζώα και πιστεύουν πως ο παράδεισος είναι γεμάτος με παρθένες!

Ας υποδεχθούμε λοιπόν κάποιους από αυτούς τους συνανθρώπους μας θεωρώντας πως θα τους πείσουμε για την ανωτερότητα των δικών μας Αξιών αφού άλλωστε οι πολλοί τους θέλουν και αυτοί που αντιδρούν είναι μια χούφτα φασίστες!

Άλλωστε άμα δεν τους αγκαλιάσει μια "αριστερή" πόλη ποιος θα τους αγκαλιάσει η Εκάλη και η Κηφισιά;

Πείτε ΟΧΙ στον Ρατσισμό , την ξενοφοβία και τον Φασισμό με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια "σύντροφοι" και υπερασπίστε τον διεθνισμό και όσα μάθατε στα φοβερά "συγγράμματα" του Μαρξ και του Λένιν.

Γιατί άλλωστε οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα και κοινός εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός, οι ιμπεριαλιστές και τα αντιδραστικά ΜΜΕ σαν αυτό εδώ το ιστολόγιο που σας λέει κατάμουτρα πόσο υποκριτές είσαστε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: