ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοινωνική πολιτική είναι προφανώς άλλο πράγμα και όχι η δωρεάν είσοδος συνταξιούχων σε έναν δημοτικό κινηματογράφο με είσοδο 6 ευρώ! - Μπράβο στη νέα διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ για τα μέτρα προς θετική κατεύθυνση που αποφάσισε να υλοποιήσει

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Κοινωνική πολιτική είναι προφανώς άλλο πράγμα και όχι η δωρεάν είσοδος συνταξιούχων σε έναν δημοτικό κινηματογράφο με είσοδο 6 ευρώ! - Μπράβο στη νέα διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ για τα μέτρα προς θετική κατεύθυνση που αποφάσισε να υλοποιήσει

Συνεχίζοντας το κρεσέντο λαϊκισμού και αποδεικνύοντας στην πράξη πως δεν υπηρετούν  φιλελεύθερες απόψεις αλλά είναι οπαδοί των Σοβιέτ η παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" εξέδωσε ακόμα μια ανακοίνωση κατά θετικών πρωτοβουλιών της νέας διοίκησης στον ΠΑΟΔΗΛ. 



Αυτή την φορά ψέγει την διοίκηση για την κατάργηση της δωρεάν εισόδου στον δημοτικό κινηματογράφο των ατόμων της τρίτης ηλικίας! Σε έναν δημοτικό κινηματογράφο που η γενική είσοδος είναι μόλις 6 ευρώ και έχει μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για ευπαθείς ομάδες η παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" θεωρεί κοινωνική πολιτική την διατήρηση της ΔΩΡΕΑΝ εισόδου για τους συνταξιούχους επειδή προφανώς θεωρεί πως οι ηλικιωμένοι έχουν μαράζι να πάνε σε θερινό σινεμά και όχι να δουν επιτέλους τα εγγόνια τους να μη φεύγουν στο Εξωτερικό για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον! 

Ηλικιωμένοι που μπορεί να έχουν και συντάξεις άνω των 2000 ευρώ τον μήνα αφού ακόμα και σήμερα πάνω από 100.000 συνταξιούχοι αμείβονται με τέτοια ποσά και προφανώς δεν είναι αυτοί που δούλεψαν σκληρά αλλά υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα όπως μπορεί να δει κανείς στα στατιστικά στοιχεία που έχουν ανέβει σε επίσημες σελίδες κρατικών οργανισμών.

Στην ανακοίνωση που προφανώς είναι για κλάματα και όχι για γέλια όπως προηγούμενες αναφέρεται πως ρώτησαν εάν η ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδος ζημίωσε τον οργανισμό και τους είπαν πως όχι! Αυτοί που τους το  είπαν λοιπόν είναι το ίδιο άσχετοι και επικίνδυνοι για τα οικονομικά του δήμου μας όπως και αυτοί αφού ο ΠΑΟΔΗΛ στοιχίζει πάνω από 2 εκ. ευρώ το χρόνο στους δημότες μας και μάλιστα προ κρίσης στοίχιζε πάνω 5 εκ ευρώ προφανώς για να ασκεί τέτοιες "κοινωνικές" πολιτικές που τις πληρώνουμε όλοι μας. 

Προφανώς αγνοεί η παράταξη του κ. Αραμπατζή πως "κοινωνική"πολιτική με δανεικά δεν μπορείς να κάνεις για πολύ καιρό. Προφανώς επίσης αγνοεί πως η χώρα είναι χρεοκοπημένη επειδή σε θέσεις ευθύνης βρέθηκαν πολλοί με απόψεις σαν και αυτές και κυρίως αγνοεί παντελώς πως είναι αδύνατον να επιβιώσεις ως οργανισμός εάν παρέχεις μόλις στα 6 ευρώ ό,τι ο ιδιωτικός τομέας το κοστολογεί στα 7,5 ευρώ! 

Μάλιστα η  ανακοίνωση της παράταξης του κ. Αραμπατζή ψέγει την διοίκηση επειδή κινείται στη λογική του κέρδους προφανώς και επειδή στην δική τους κομμουνιστική "λογική" το κέρδος είναι απαγορευμένη λέξη αφού θεωρούν πως το φέσωμα του δημοσίου δεν μας αφορά!

Εξαιτίας βέβαια αυτού του φεσώματος επήλθε η χρεοκοπία της χώρας και έτσι σήμερα οι νέες και οι νέοι μας ξενιτεύονται στο εξωτερικό ,για να επιβιώσουν εδώ κρατικοδίαιτοι τέτοια σπουδαία μυαλά που θεωρούν πως θα τσιμπήσουν ψήφους ηλικιωμένων με ανακοινώσεις που δήθεν υποστηρίζουν τα προνόμιά τους!

Λες και δεν έχουν αντιληφθεί πως οι δικές τους ανόητες ιδεοληψίες οδήγησαν στις λάθος επιλογές , λες και δεν ξέρουν πως δεν υπάρχει τίποτα τζάμπα σε καπιταλιστικές κοινωνίες.

Προφανώς και κάνουν λάθος εκεί στην "Πόλη που Θέλω" εάν θεωρούν πως οι πολλοί δεν έχουν καταλάβει πως οι τάχα "κοινωνικές" πολιτικές με τα λεφτά του Κράτους (δηλαδή τα δικά μας) οδήγησαν σε πλήρη αδιέξοδο τα οικονομικά της χώρας και εμάς δέσμιους των δανειστών μας. 

Μάλιστα κατηγορεί την διοίκηση επειδή διπλασίασε την χρήση αιθουσών του δημοτικού αναψυκτηρίου από 100 σε 200 ευρώ σε φυσικά πρόσωπα και ιδιωτικούς φορείς προφανώς στην λογική πως ο ιδιώτης θα πρέπει να εξακολουθεί να το παίρνει ΤΖΑΜΠΑ γιατί και τα 200 ευρώ είναι λίγα για τον χώρο (τα 100 για εμάς είναι για να στείλεις την προηγούμενη διοίκηση στη Δικαιοσύνη) , θέλοντας προφανώς να ασκήσει τάχα κοινωνική πολιτική και με τα ακίνητα του Νάστου που πλέον ανήκουν στην ΕΤΑΔ που αργά ή και πολύ γρήγορα θα διεκδικήσει μερίδιο από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της.

Όσο για το γεγονός πως πλέον θα πληρώνεται αντίτιμο για την χρήση του δημοτικού Κολυμβητηρίου και του ανοιχτού Θεάτρου προφανώς και σε γραμμή Λαϊκής Συσπείρωσης δεν τα θεώρησε σημαντικά  ο κ. Αραμπατζής αφού προφανώς και θεωρεί πως η χώρα μας θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε.

Αφού λοιπόν εμείς από εδώ χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία του νέου προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου να αξιοποιήσει (έστω και λίγο γιατί προφανώς και τα χρηματικά ποσά είναι μικρά)  μια περιουσία που δεν μπορεί να συνεχίσει να επιφέρει μόνο ζημιές αλλά πρέπει επιτέλους να έχει και ΚΕΡΔΗ ,και εάν μετά την Τσατσούλη και τον Μανιάτη έχουμε και  τον Αραμπατζή να ψέγει τις  προς θετική κατεύθυνση αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου συνεδρίασης του Δ.Σ του ΠΑΟΔΗΛ, τότε προφανώς κάποιοι δεν κατάλαβαν τίποτα από τα 10 χρόνια μνημονίων και θέλουν να μας φορτώσουν στις πλάτες μας άλλα τόσα! 

Οι δημότες της πόλης μας προφανώς και σωστά πληροφορημένοι θα πουν όχι στον λαϊκισμό και θα ζητήσουν από τη διοίκηση Χατζηδάκη να προχωρήσει σε περισσότερα ανάλογα μέτρα που θα δώσουν επιτέλους ένα τέλος σε πολιτικές που ζημίωσαν τον δήμο μας κατά το παρελθόν αφού προφανώς και έχουν καταλάβει πως το "τζάμπα" το πλήρωσαν και θα το πληρώνουν για δεκαετίες ακόμα εξαιτίας και των δικών τους λάθος επιλογών αλλά και πολιτικών προσώπων που αργά αλλά σίγουρα θα πάνε εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Εκεί που κατέληξαν και τα κομμουνιστικά αντιδημοκρατικά και παράλληλα  επιζήμια για την οικονομία πειράματα των κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ , δηλαδή στα "σκουπίδια" της Ιστορίας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: