ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφόρητη η κατάσταση με τις φορτοεκφορτώσεις στο Super Market απέναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Αφόρητη η κατάσταση με τις φορτοεκφορτώσεις στο Super Market απέναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας


Η φωτογραφία είναι σημερινή και μας της έστειλε αναγνώστης μας που παρακολουθούσε όλη αυτή την τραγική κατάσταση που διαδραματίζεται καθημερινά δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο απέναντι ακριβώς από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας για την τροφοδοσία γνωστής αλυσίδας Super Market.


Χθες έμμεσα σε ανάρτησή του για την Δημοτική Αστυνομία ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Στασινόπουλος μας ενημέρωνε πως η απόφαση που πήραν στο δημοτικό συμβούλιο για συγκεκριμένες ώρες τροφοδοσίας των Super Market της πόλης έχει σταλεί στην Περιφέρεια για να πάρει έγκριση.

Μέχρι τότε και εάν βεβαίως πάρει έγκριση από την Περιφέρεια εμείς εδώ θα ζούμε με αυτές τις άσχημες εικόνες και θα αναγκαζόμαστε να κάνουμε ζικ-ζακ περνώντας στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουμε τα φορτηγά τροφοδοσιών και φλερτάροντας με το τροχαίο ατύχημα. 

Να ευχαριστήσω και πάλι τον αναγνώστη μας που μας  έστειλε τις δύο φωτογραφίες , είναι ένας αξιόλογος ενεργός πολίτης βαθιά θρησκευόμενος που τον εκτιμούμε για ό,τι κάνει με μοναδικό του γνώμονα το κοινό καλό.  

Παλεύει για μια καλύτερη πόλη και προφανώς οι κάτοικοί της σέβονται  Αρχές και Αξίες που ο ίδιος ακολουθεί απαρέγκλιτα για χρόνια.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: