ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πριν ακόμα δημοσιεύσουμε την ανάρτηση με την φωτογραφία του Γιώργου Χατζηδάκη έχει κάνει εκατοντάδες κλικ - Τελικά δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Πριν ακόμα δημοσιεύσουμε την ανάρτηση με την φωτογραφία του Γιώργου Χατζηδάκη έχει κάνει εκατοντάδες κλικ - Τελικά δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ

Αρκούσε μόνο μια φωτογραφία του Γιώργου Χατζηδάκη από το σημερινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020 -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ για να αρχίσουν να το κλικάρουν οι "δεξιοί" αναγνώστες μας!



Προφανώς και μας διαβάζουν από όλα τα χρώματα και κόμματα και παρατάξεις γιατί εμείς τέτοιο κοινό δεν το αναγνωρίζουμε. Μετά φταίμε εμείς για ό,τι διαβάζετε και γενικά για ό,τι χαζεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν ανεβάσαμε την συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί για εμάς άλλη ήταν αυτή που έπρεπε να διαβαστεί και αυτή προωθήσαμε αναλόγως.



Ήδη όμως οι πολλοί ενδιαφέρονται για να δουν τα πρόσωπα της διοίκησης κάτι που παρατηρούμε από όλες τις αναρτήσεις όπου φιλοξενούμε Αντιδημάρχους, Προέδρους και Αντιπροέδρους νομικών προσώπων και που άλλωστε δεν μπορούμε να κρύψουμε αφού παρά τις ελάχιστες αναρτήσεις μας για δράσεις τους το μόνο που πετυχαίνουμε μη γράφοντας για αυτές είναι να χάνουμε αναγνώστες.

Ήδη η προαναγγελία της συνέντευξης με δύο άμισθους συμβούλους της νυν διοίκησης είναι έτοιμη να μπει  στις 10 πρώτες αναρτήσεις του μήνα!

Τι να πούμε δείτε κάποιες φωτογραφίες από το σημερινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ γιατί προφανώς και δεν σας ενδιαφέρουν ΤΙΠΟΤΑ από όσα σας αναρτούν με κάθε λεπτομέρεια όσοι ασκούν αντιπολίτευση με θέματα που προφανώς και δεν αφορούν παρά ελάχιστους σε αυτή την πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια: