ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Φτωχές" οι εκδηλώσεις για τις Αποκριές στην πόλη μας προφανώς γιατί κάποιοι θεωρούν πως η συνέργεια με τον ιδιώτη είναι ποινικό αδίκημα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

"Φτωχές" οι εκδηλώσεις για τις Αποκριές στην πόλη μας προφανώς γιατί κάποιοι θεωρούν πως η συνέργεια με τον ιδιώτη είναι ποινικό αδίκημα


Βλέποντας κάνοντας κλικ εδώ  το πλήρες πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καλλιθέας αμέσως αντιλαμβάνεσαι την "φτώχεια" των δικών μας αντίστοιχων εκδηλώσεων καθώς και την προχειρότητα με την οποία αυτές έχουν στηθεί.



Στο δήμο Καλλιθέας καθημερινά από 9 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου υπάρχουν εκδηλώσεις ενώ εδώ περιοριζόμαστε σε μερικές μόνο ημέρες και φυσικά δεν έχει βγει κανένα πρόγραμμα που να ενημερώνει τους δημότες εκτός από κάποιες σπασμωδικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο site του δήμου.

Κανένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός δεν θα αφιερώσει ούτε ένα λεπτό προβολής για τον δήμο μας και για ακόμα μια φορά ο δήμος μας θα είναι παρίας και σε αυτό τον τομέα.

Τα τοπικά ΜΜΕ πρόβαλλαν κυρίως επειδή ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έστειλε κάποια mail σε αυτά και πέραν τούτου ουδέν.

Ας είναι καλά ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και ο πρόεδρός του Θανάσης Μπίρλης που κινητοποιήθηκαν για να εξασφαλίσουν δύο καρναβαλικά άρματα και να βάλουν και καμία χορηγία αλλιώς και φέτος θα είχαμε την απόλυτη μιζέρια των 9 χρόνων της προηγούμενης διοίκησης με τα τετριμμένα στον Προφήτη Ηλία και τις εκδηλώσεις χαμηλού κόστους αλλά και ποιότητας που εν μέρει εξακολουθεί να συνεχίζει και η "νέα" διοίκηση θεωρώντας πως αποδίδει καλύτερα για αυτήν η χρηματοδότηση δομών που δεν προσφέρουν παρά ελάχιστα στους δημότες.

Βέβαια σε αυτό το δήμο υπήρξαμε και χειρότερα τα 12 χρόνια διοίκησης Κιντή όπου οι μόνες εκδηλώσεις που υπήρχαν ήταν μια συστηματική κομμουνιστική προπαγάνδα για ανύπαρκτους αγώνες και για τιμές σε όσους καταδυνάστευαν εκείνη την περίοδο τα γειτονικά μας κομμουνιστικά κράτη.

Επειδή έπεσε στα χέρια μας αρχείο από ομιλίες της εποχής απλώς δεν έχουμε τον χρόνο να το επεξεργαστούμε προς το παρόν , χάνεται την ευκαιρία να ακούσετε με πιο ακριβώς τρόπο προβάλλονταν από την τότε διοίκηση του δήμου μας τυραννικά καθεστώτα όπως του Χότζα και του Τσαουσέσκου και πόσα αντιδραστικά και αντιδημοκρατικά δρούσαν σε όσους τότε τολμούσαν όπως εμείς σήμερα να αναδείξουμε την αθλιότητα του να πιστεύεις πως μπορεί να υπάρξει πραγματική Δημοκρατία σε καθεστώς "λαοκρατίας" ή για να ακριβολογούμε σε καθεστώς όπου μια μικρή μερίδα κομματικών περνάει ζωή χαρισάμενη ταΐζοντας στην κυριολεξία σανό (αφού δεν είχαν βασικά είδη ) λαούς στους οποίους στέρησαν κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλά όχι και το όνειρο πως μια μέρα θα γίνουν και αυτοί μέρος του Δυτικού κόσμου και προφανώς θα στείλουν στα σκουπίδια της Ιστορίας όσους τους καταδυνάστευαν επί επτά δεκαετίες!


Εμείς εδώ προφανώς και θα συνεχίσουμε τον αντικομμουνιστικό μας αγώνα γιατί χωρίς ιστορική ΜΝΗΜΗ δεν μπορεί να προχωρήσει κανείς σε ένα καλύτερο μέλλον. Τα πρώην κομμουνιστικά κράτη που απελευθερώθηκαν από την κομμουνιστική τυραννία και οι χιλιάδες Αλβανοί, Βούλγαροι , Ρουμάνοι, Σέρβοι, Ρώσοι , Ουκρανοί, κ.α που ζουν σε χώρες του δυτικού κόσμου είναι οι καλύτεροι μάρτυρες της κομμουνιστικής θηριωδίας..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ  4





Δεν υπάρχουν σχόλια: