ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία όταν και η έτερη δεξιά παράταξη καταψηφίζει μέτρα προς σωστή κατεύθυνση

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Δεν υπάρχει σωτηρία όταν και η έτερη δεξιά παράταξη καταψηφίζει μέτρα προς σωστή κατεύθυνση


Προφανώς και κάτι ενόχλησε τις παρατάξεις της κεντροδεξιάς για να μην ψηφίσουν θετικά όσα αποφάσισε τελικά κατά πλειοψηφία ο ΠΑΟΔΗΛ για το καθεστώς λειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου "Μελίνα Μερκούρη" 



Ποια ήταν αυτά διαβάστε την απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάνοντας κλικ εδώ

Η απόφαση μας ενημερώνει πως οι εκπρόσωποί τους Μαρία Μπάστα και Γαβριήλ Αραμπατζής μειοψήφησαν . Η αιτιολογία του κ. Αραμπατζή ( προφανώς συμφωνούν μαζί του και οι υπόλοιποι τρεις δημοτικοί του σύμβουλοι) ήρθε χθες αιτιολογημένη με δελτίο τύπου όπου μας αναφέρουν πως τους έπιασε ο πόνος για την τρίτη ηλικία.

Προφανώς και τους έπιασε μετά τα μνημόνια που ψήφισαν και ορθώς κατά εμάς τα κόμματα στα οποία ανήκουν και μετά τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που έγιναν επειδή πολύ απλά η χώρα χρεοκόπησε από τον άκρατο λαϊκισμό. 

Έναν λαϊκισμό που μοίραζε ΔΩΡΕΑΝ εισόδους σε δομές , και που γέμισε με χιλιάδες εργαζόμενους έναν δημόσιο τομέα που δεν προσφέρει παρά ελάχιστα στην κοινωνία και εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί με ένα προσωπικό που εν έτη 2020 αρνείται την αξιολόγηση και δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να διαπραγματευτεί την μονιμότητά του!

Προφανώς επειδή θεωρεί πως η χώρα αντέχει να πληρώνει ακόμα και αυτούς που δεν εργάζονται αλλά πληρώνονται με μοναδικό τους προσόν την κομματική τους ταυτότητα.

Η "κοινωνική" πολιτική συνεχίζεται και με αυτή την απόφαση του ΠΑΟΔΗΛ αφού οι άνω των 65 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν με 3 ευρώ το έργο που θα επιλέξουν. Αυτό που καταργήθηκε ήταν το τελείως ΤΖΑΜΠΑ. Γιατί προφανώς και δεν υπάρχει πουθενά τζάμπα αφού η λειτουργία του κινηματογράφου έχει κόστος (ο κινηματογράφος δεν βγάζει τα έξοδα λειτουργίας του)  και προφανώς ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εφαρμόζοντας πολιτικές των κομμουνιστικών κρατών στα οποία σπούδασε θέλησε να δελεάσει την τρίτη ηλικία για την ώρα της κάλπης. 

Εκεί προφανώς και κρίθηκε όσο και εάν προσπάθησε , όσο και εάν ενέδωσε στον λαϊκισμό, όσα βραβεία και εάν του απέμειναν οι "αντιστασιακοί" του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης που κάποιοι αγνοούν πως ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε το 1945 και όχι το 1949 όταν αυτοί συνέχισαν να κατασφάζουν όσους ήθελαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό στη χώρα μας.

Με έκπληξη παρατηρώ πως ενώ ακόμα και η δική του παράταξη ψήφισε ΘΕΤΙΚΑ στην κατάργηση του προνομίου αυτού βρέθηκαν οι δύο τάχα υποστηρικτές της φιλελεύθερης δεξιάς για να αντιδράσουν σε αυτό που ο κόσμος καταδίκασε στις τελευταίες εκλογές.

Και αυτό ήταν ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ πως τάχα θα είχε την ΛΥΣΗ στο να "σώσει" την χώρα από τα μνημόνια τα οποία θα έσχιζε και θα οδηγούσε την πατρίδα μας "ελεύθερη" χωρίς δεσμεύσεις σε σοσιαλιστικούς παραδείσους!

Εκεί που οι "σύντροφοι" που επί δεκαετίες ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις της χώρας θα απολάμβαναν δωρεάν "ωραίες" κομμουνιστικές ταινίες που θα μας εξιστορούσαν τα κατορθώματα του "υπαρκτού σοσιαλισμού" που δεν έχει πλέον κανένα έρεισμα στην Ελληνική κοινωνία παρά μόνο σε ελάχιστους "ψεκασμένους" συμπολίτες μας.

Αναμένουμε την αιτιολογία καταψήφισης και από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  κάτι βέβαια που δεν θα μας πείσει για την λανθασμένη  επιλογή της.

 Δεν είναι άλλωστε  η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό  μετά από την καταψήφιση της δημιουργίας "Αγοράς Καταναλωτών" (μαζί με την παράταξεις  Αραμπατζή , Τσατσούλης, Μανιάτη)   και προφανώς όλες αυτές οι επιλογές θα κριθούν από τους δημότες μας στις κάλπες του 2023.

Πάντως προφανώς και εμείς εδώ θα χαιρετίζουμε όλες τις αποφάσεις με τις οποίες συμφωνούμε γιατί θέλοντας ή μη θα ενδώσουμε στη λογική πάνω από χρώματα και κόμματα αφού προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένοι να στηρίζουμε αποφάσεις δεξιών που έναν καλό λόγο για τον Άρη Βελουχιώτη τον έχουν ως μη όφειλαν.

Τους καλούμε να σοβαρευθούν και κυρίως να χρησιμοποιούν σταθερά στις επιλογές το συμφέρον των πολλών και όχι προφανώς όσων οδήγησαν αυτή την χώρα στη χρεοκοπία.

Γιατί προφανώς τα λεφτά δεν τα έφαγε ο Πάγκαλος και οι 300 της Βουλής αλλά τα ορφανά του Στάλιν που εάν έρθουν ποτέ στα πράγματα θα έχουν μισθούς 30 ευρώ το μήνα και πολλές "δωρεάν" παραστάσεις σε κινηματογράφους και θέατρα που θα διαφημίζουν το "θεάρεστο" έργο που επιτελεί ο εκάστοτε "ηγέτης" - πατερούλης που μοιράζει τρόφιμα με δελτίο και δέχεται μόνο όσα ΜΜΕ αναδεικνύουν το μεγαλείο του.

Για όλους εμάς τους "αντιδραστικούς" υπάρχουν τα ψυχιατρεία και τα γκούλαγκ αφού προφανώς και εάν δεν βλέπουμε το "μεγαλείο" του κομμουνισμού τρελοί είμαστε!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: