ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμος Ηλιούπολης ζητεί να καταγράψει τα ΜΜΕ που επιθυμούν τα λαμβάνουν δελτία τύπου με τις δράσεις του -Στέλνουμε μόνο για να δείξουμε πως δεν είμαστε "ανώνυμοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο" όπως κάποιοι διατείνονται

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο δήμος Ηλιούπολης ζητεί να καταγράψει τα ΜΜΕ που επιθυμούν τα λαμβάνουν δελτία τύπου με τις δράσεις του -Στέλνουμε μόνο για να δείξουμε πως δεν είμαστε "ανώνυμοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο" όπως κάποιοι διατείνονται


Με πρόσκληση ενδιαφέροντος απάντησε ο δήμος Ηλιούπολης σε όσους διαμαρτύρονταν επειδή δεν λαμβάνουν ενημερωτικά  mail του.



Εμείς δεν είχαμε αυτή την αίσθηση έτσι και αλλιώς , θεωρούσαμε και θεωρούμε πως ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν σημαίνει απλά η αποστολή δελτίων τύπου αλλά προφανώς και χαιρόμαστε που ο δήμος κάνει δεκτό το αίτημα των άλλων τοπικών ΜΜΕ και τους καταγράφει για να τους στέλνει τα ενημερωτικά mail του.

Ο δήμος ορθώς ζητάει και από αυτούς και από όσους θέλουν "ενημέρωση"  τα πλήρη στοιχεία εταιρικά και φορολογικά των ιδιοκτητών των ΜΜΕ , αφού οι ίδιοι παραπονέθηκαν πως δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου στο οποίο ως γνωστόν είναι υπεύθυνος ο συνδημότης μας Θάνος Κατσώνης. Στου οποίου το mail θα στείλουν όσοι τελικά στείλουν απάντηση πως επιθυμούν και επίσημη ενημέρωση από τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ όπως την αποκαλούμε εμείς που προφανώς και λειτουργεί δημοκρατικά αλλιώς θα ήμασταν ήδη σε γκουλάγκ. 

Εμείς προφανώς και δεν έχουμε εταιρικά φορολογικά στοιχεία να στείλουμε αφού ως ιστολόγιο δεν υποχρεωνόμαστε από τον Νόμο και ούτε βέβαια διεκδικούμε διαφήμιση από έναν δήμο που έχει κεντροαριστερό δήμαρχο, αφού ως γνωστόν δεν μπορεί να πληρώνεσαι για να ασκείς κριτική ή και να υβρίζεις κάποιον!

Βέβαια το κόμμα στο οποίο εμείς ανήκουμε ( ΝΔ) το έχει κάνει και αυτό κατά το παρελθόν αλλά έπαθαν και έμαθαν ή έτσι λένε! Εμείς πάντως δεν βλέπουμε

Προφανώς και εμείς δεν υβρίζουμε (εκτός και εάν το ΑΝΙΚΑΝΟΣ  θεωρείται από κάποιους βρισιά και όχι άποψη ή έτσι τελοσπάντων πιστεύουμε )αλλά όποιοι έχουν αντίθετη άποψη μπορούν να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Να τους ενημερώσουμε βέβαια πως το ιστολόγιό μας ακολουθεί το Αμερικανικό Δίκαιο  και μόνο επειδή εμείς λέμε πως το ιστολόγιο αυτό έχει ιδιοκτήτη εμένα θα βγάλουν άκρη αλλιώς δεν θα έβγαζαν ακόμα και εάν είχαν δύο ζωές! 

Επειδή όμως είμαστε υπέρ της ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ακόμα και των blogs και διαφωνούσαμε για αυτό με τον φίλο και άγρια δολοφονηθέντα από τα καθάρματα της "Σέχτας Επαναστατών" Σωκράτη Γκιόλια προφανώς και θα συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια άποψη.

Εμείς βέβαια θα στείλουμε τα πλήρη στοιχεία μας στον κ. Κατσώνη ακόμα και τα ατομικά φορολογικά γιατί προφανώς και δεν είμαστε ανώνυμοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο όπως διατείνεται το γνωστό τρολ Παύλος. Και επειδή προφανώς δεν είμαστε "κουκουλοφόροι" αλλά υπαρκτά πρόσωπα θα συνεισφέρουμε στέλνοντας τα προσωπικά μας στοιχεία για να αντιληφθούν ΟΛΟΙ πως προφανώς και δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να κρύψουμε δεν ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ συμφέροντα (ούτε καν το δικό μας αφού εάν το κάναμε θα "πατάγαμε" πάνω στην πλατφόρμα της Google και θα αφήναμε τους τάχα εξυγιαντές και προστάτες της κοινής γνώμης τύπου Παύλου  να παλεύουν με "φαντάσματα".

Άλλωστε ακόμα και εάν έκλειναν αυτό το ιστολόγιο εύκολα θα δημιουργούσαμε άλλο και όπως έχουμε γράψει πολλάκις και στο παρελθόν ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις από τη δική μας κριτική ή ΑΠΟΨΗ είναι να ακολουθήσεις τις μεθόδους της "Σέχτας Επαναστατών" αφού δεν τους αφήνουμε είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και άλλα περιθώρια για "διαφορετική" αντιμετώπιση.

Εμείς ούτε ήμασταν ούτε θα γίνουμε "εύκολοι" στόχοι προφανώς και έχουμε τις δικές μας πλάτες που δεν έχουν να κάνουν βέβαια με όσα αφελώς διαδίδουν όσοι απλά θέλουν να μας διαβάλουν .

Χαιρετίζουμε λοιπόν την πρωτοβουλία της διοίκησης και αναμένουμε  να δούμε πόσοι θα ανταποκριθούν στο "φακέλωμα" για το κοινό καλό που προφανώς και θεωρεί την Ελληνική Δικαιοσύνη ως λύση σε "ενοχλητικές φωνές" που  θα συνεχίσουν να φωνάζουν όσο υπάρχει αναγνωστικό κοινό.

Ένα κοινό βέβαια που ουδέποτε στήριξε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ , και που ούτε ξέρει τι διαβάζει και από ποιον αφού πολλοί θεωρούν πως όποιοι έχουν χρήματα περιχαρακώνονται σε Ιδεολογίες αλλά προφανώς και κάνουν λάθος.

Γιατί κακά τα ψέματα το να κάνουμε εμείς αγώνα για να αλλάζει "ο χαλίφης" και να μπει  άλλος στη θέση του εμείς δεν το έχουμε και προφανώς όσοι λύσαξαν να "φαγωθεί" η προηγούμενη διοίκηση ας "λουστούν" την "νέα" που για να μην λέει κάποιος πως είναι αντιδημοκρατική σου λέει στείλε φίλε τα στοιχεία σου να δούμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και εμείς και θα έχεις και δελτία τύπου.

 Και εάν συμμετέχεις και στους "διαγωνισμούς" που διοργανώνει με απόλυτη διαφάνεια ο δημόσιος τομέας ίσως έχεις και διαφημιστική προβολή στο μέσο σου δράσεων του δήμου ή των ΝΠΔΔ που έχει για να ασκεί την κοινωνική του πολιτική και όχι μόνο.

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου του δήμου σχετικά με το θέμα αυτό και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

Το να το παίξουμε "επαναστάτες" και να μιλάμε για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δεν το κάνουμε γιατί προφανώς και δεν είμαστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ούτε διαπλεκόμενοι όπως θεωρούν όσοι δεν μας ξέρουν ή δεν μας διαβάζουν.

Γιατί προφανώς και όσοι μας διαβάζουν έχουν αντιληφθεί πως δεν βάζουμε ούτε καν κόμμα και χρώμα πάνω στην αταλάντευτη πεποίθησή μας πως ο δημοσιογράφος πρέπει να ασκεί κριτική , να έχει ΑΠΟΨΗ την οποία να εκφράζει ΔΗΜΟΣΙΑ και προφανώς κρίνεται καθημερινά και όχι κάθε τέσσερα χρόνια όπως οι δημοτικοί μας σύμβουλοι και η εκάστοτε διοίκηση.

Να γνωρίζει η διοίκηση πως είναι πάνω από 20 τα ΜΜΕ που χρησιμοποιούν το πρόθεμα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και αναρτούν όπως αναρτούν ειδήσεις για την πόλη και είμαι σίγουρος πως καμία δεκαριά θα ενδιαφερθούν για τα mail τους από τα οποία τα μισά θα έχουν ειδήσεις για όλα τα Νότια Προάστια .

Μας στέλνουν ,δεν μας στέλνουν τα mail τους εμείς όποια θέλουμε θα αναρτούμε αφού ως γνωστόν είμαστε ιστολόγιο ΑΠΟΨΗΣ και ηθελημένα χάνουμε όσες ειδήσεις εμείς δεν θεωρούμε πως μας κολλάνε!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: