ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αλλαγή προμηθευτή από τη διοίκηση Χατζηδάκη για τα παραδοσιακά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αλλαγή προμηθευτή από τη διοίκηση Χατζηδάκη για τα παραδοσιακά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας


Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω η διοίκηση προχωράει σε αλλαγές των προμηθευτών της διοίκησης Βαλασόπουλου δίνοντας νέες "γεύσεις" σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Αποκριάτικες δράσεις της ή για να ακριβολογούμε στα Κούλουμα 2020 που έπρεπε προφανώς να αλλάξουν κάποτε και στην πόλη μας.

Βλέπετε δεν μπορείς να συνεχίσεις με μία αποτυχημένη συνταγή εάν ισχυρίζεσαι πως θέλεις να φέρεις το διαφορετικό στην πόλη. Βέβαια πολλοί θα γκρινιάξουν αφού ο εν λόγω προμηθευτής εδρεύει στην Αθήνα αλλά θα τους περάσει όταν τρώγοντας την παραδοσιακή λαγάνα

Εμείς δεν πηγαίναμε και επί διοίκησης Βαλασόπουλου σε τέτοιες εκδηλώσεις και αναζητούσαμε τη "θαλπωρή" άλλων δεξιών δήμων της Αττικής όπως θα κάνουμε προφανώς και φέτος. Νότια προάστια για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

Δείτε την εταιρία με την καλύτερη προσφορά για κάτι λιγότερο από 100 ευρώ γιατί ενδεχομένως να τη συναντήσουμε και στο μέλλον.


Προφανώς και η πόλη δεν διαθέτει εταιρίες όπως αυτή της Προεδρεύουσας  κ. Πελαγίας Νικολάου για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών μας. Η περιορισμένη ευθύνη μας προβληματίζει λίγο αλλά άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από μια διοίκηση που ήρθε για να μείνει . 

Το θέμα για εμάς δεν είναι σοβαρό αλλά ανεβαίνει για να αντιληφθούν όσοι "διεκδικούν" δημαρχία το 2023 πως θα έχουν δύσκολο έργο. Ευχόμαστε στους δημοτικούς συμβούλους των κεντροδεξιών παρατάξεων που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις αυτές να πάρουν μαθήματα από τη "νέα" διοίκηση Χατζηδάκη πως αλλάζεις επίπεδο προμηθευτών έτσι ώστε να μην έχεις κανέναν να μπορεί να σου φωνάξει . Ούτε από τα αριστερά αλλά ούτε από τα δεξιά.

Δείτε και το site της προμηθεύτριας κάνοντας κλικ εδώ (πολύ αριστερό για τα γούστα μας) αλλά πολύ φιλελεύθερο για τα γούστα κάποιων στην Πειραιώς 62 .

Θα απολαύσουμε άλλη φορά τα εδέσματά τους αφού όπως μαθαίνουμε μπαίνουν σιγά- σιγά σε πολλούς δήμους και από αυτούς που επισκεπτόμαστε εμείς συχνά τις εκδηλώσεις τους. 

Γιατί προφανώς και μόνο εδώ ακούμε συνεχώς παράπονα από τους άλλους δήμους δεν έχουμε θέμα προφανώς και επειδή σε αυτούς δεν έχουμε τοπικό ΜΜΕ για να τους ασκούμε κριτική. 

Αφού ως γνωστόν η συνεργασία μου με τα Notianea.gr όπως και με το Atticaonline.gr έληξε μάλλον άδοξα αλλά φιλικά. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: