ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


- Ετοιμάζονται για το καρναβάλι οι δήμοι αλλά δεν ρώτησαν και τον Θεό που ετοιμάζει ως φαίνεται ένα βροχερό Σαββατοκύριακο.



- Σύντομα θα έχουμε και άλλες "αποκαλύψεις" για την περίοδο 2006-2010 αφού φαίνεται πως έστω και αργά οι διοικούντες της περιόδου θέλουν να καταδείξουν με έγγραφα πως υπήρξε έργο και κυρίως πως δεν παρέδωσαν πιο "καμμένη γη" από αυτή που και οι ίδιοι παρέλαβαν. Έτσι ενώ ακόμα περιμένουμε να βγάλουν τα ανύπαρκτα δάνεια της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου θα αναγκαστούν να απαντήσουν στο δημοτικό συμβούλιο για την εταιρία που ενοικίαζε τον εξοπλισμό του δημοτικού ιντερνετικού ραδιοφώνου και που προφανώς πλέον δεν υπάρχει αναγκάζοντας την διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη να αγοράσει εξοπλισμό για να τεθεί και πάλι σε λειτουργία Οι λόγοι που η προηγούμενη διοίκηση δεν αγόρασε εξοπλισμό αλλά νοίκιαζε ήταν προφανώς οικονομικοί παρόλο που λεφτά υπήρχαν και είναι ασύμφορο να ενοικιάζεις εξοπλισμό όταν θεωρείς πως το ραδιόφωνο είναι κάτι που χρειάζεται για την πόλη  και θα έχει διάρκεια. Εκτός και εάν δεν το θεωρούσε αλλά γιατί δεν το έκλεινε;

- Πολλές νέες εκπομπές θα ξεκινήσουν μιας και αναφερθήκαμε στο ραδιόφωνο του δήμου με πρόσωπα που θα αποτελέσουν για πολλούς έκπληξη. Ανάμεσα σε αυτές θα έχουμε και παραγωγούς που θεωρούμε πως θα κάνουν την διαφορά

- Νέο site για την περιοχή του Βύρωνα ετοιμάζει συνάδελφος και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα της "επιβίωσης" κυρίως οικονομικής τοπικών ΜΜΕ. Μάλιστα ακούμε πως θα βγάλει και  μηνιαία εφημερίδα αρχές του 2021. 

- Δεν έχει ανταγωνισμό το site των Νοτίων Προαστίων notia.gr που εάν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς σύντομα θα είναι μέσα στα 100 site στην Ελλάδα! 

- Διαφάνεια για το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ζητάει η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή. Για εμάς είναι δικαίωση για τόσα κείμενα που είχαμε αναρτήσει για το θέμα από το 2013 έως και σήμερα. Αναμένουμε από τη διοίκηση Χατζηδάκη πως θα σταματήσει το κακό της ανεξέλεγκτης χρηματοδότησης μιας δομής που για εμάς πρέπει να κλείσει αλλά αφού την θεωρούν χρήσιμη να μάθουμε επιτέλους που πάνε τα χρήματα του ετήσιου προϋπολογισμού της. Μάλιστα υπάρχει θέμα και με τα δύο τελευταία χρόνια της διοίκησης Βαλασόπουλου αφού δεν έχει ανέβει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο προϋπολογισμός της συγκεκριμένης δομής.

- Οι ζυμώσεις για τις εκλογές στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης συνεχίζονται και όλοι πλέον μιλούν ανοιχτά για άνετη επικράτηση του νυν προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου που δείχνει να έχει μαζί του τα περισσότερα ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας με πολλές νέες προσθήκες από νέους και νέες που θέλουν να μπλέξουν με τα της γαλάζιας παράταξης στην πόλη μας . Ίδωμεν εμείς δεν επαναπαυόμαστε αφού θεωρούμε σημαντική για το μέλλον της ΝΔ στην πόλη μας την δική του εκλογή.


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: