ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ τίμησε με πλακέτες δύο από τους χορηγούς του

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ τίμησε με πλακέτες δύο από τους χορηγούς του


Αναμένοντας τις φωτογραφίες και το δελτίο τύπου από την χθεσινή εκδήλωση (κοπή πίτας) του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣΗ να σας πούμε και δύο λόγια για τις χθεσινές βραβεύσεις δύο χορηγών της ομάδας.



Πρώτα από όλους για το μέγα χορηγό της ομάδας και ιδιοκτήτη της εταιρίας "Οφθαλμός" κ. Θανάση Μπρίρλη που συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο του και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη τα αθλητικά σωματεία της πόλης να μην "σφάζονται" αφού τους ίδιους σκοπούς υπηρετούν και στους ίδιους χορηγούς και επιχειρηματίες της πόλης μας απευθύνονται για να συντηρηθούν ενώ κάλεσε την δημοτική αρχή να καθίσει σε ένα τραπέζι μαζί τους για να βρουν την δικαιότερη διαχείριση από όλους (ανάλογα με την προσφορά τους) των αθλητικών χώρων που προφανώς και μοιράζονται και ανήκουν στο δήμο μας.

Η τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Θανάση Μπίρλη 


Ο λόγος του Θανάση Μπίρλη είναι συναινετικός και κάθε φορά που τοποθετείται δημόσια συμφωνούμε στα περισσότερα μαζί του χωρίς όπως έχουμε ξαναγράψει ( για να μην τον κάψουμε ) δεν έχει ουδεμία ιδεολογική σχέση με τον πολιτικό χώρο που κινείται το ιστολόγιο αυτό.

Ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που ιδρύθηκε πριν μερικούς μήνες στην πόλη έχει αναπτύξει δράσεις προς όφελος ασφαλών των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και της τοπικής κοινωνίας αφού όπως βλέπετε ( το γράφουμε μπας και το εμπεδώσουν οι κομμουνιστές της πόλης) εάν έχουμε υγιείς και εύρωστες επιχειρήσεις θα έχουμε και χορηγούς για τα αθλητικά μας σωματεία τα οποία όπως και ο Εμπορικός Σύλλογος έχουν και έντονη κοινωνική δράση βοηθώντας με πράξεις αλληλεγγύης έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Για εμάς αυτές οι δράσεις πρέπει να προβάλλονται γιατί ως γνωστόν η αριστερή προπαγάνδα που ατυχώς κυριαρχεί στην πόλη βλέπει  τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ως εχθρούς και όχι ως συμμάχους σε μια ταξική στο μυαλό τους κοινωνία όπου ο άκρατος Κρατισμός πρέπει να κάνει τα πάντα! Το θέμα είναι πως όπου εφαρμόστηκε αυτό το μοντέλο απέτυχε κάτι που δεν θα θέλαμε να ζήσουμε στη χώρα μας προφανώς αφού παρά τα στραβά της η Αστική Δημοκρατία παραμένει το καλύτερο πολίτευμα από τις άλλες επιλογές που προφανώς έχουν ως πρότυπά τους τις Σοβιετίες. 

Στηρίζοντας λοιπόν την επιχειρηματικότητα στην ουσία στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και λέμε ΟΧΙ σε όσους εάν καταφέρουν και τις διαλύσουν θα έχουν συμβάλει αποφασιστικά στο να χάσει η κοινωνία μας την Αστική τάξη που όσο και εάν στεναχωρούμε κάποιους είναι αποδεδειγμένο ιστορικά πως είναι ο θεμέλιος λίθος της Δημοκρατίας. 

Γιατί προφανώς και σε κοινωνίες που θα υπάρχουν μόνο λίγοι πλούσιοι και πολλοί φτωχοί η Δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΟΣ Ή ΚΟΚΚΙΝΟΣ βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναδείξει όλα τα άνθη του κακού που ζήσαμε και στη χώρα μας μέσα στην οικονομική κρίση. Και επειδή η κρίση για εμάς εδώ δεν έφυγε αλλά είναι μπροστά καλό θα είναι για την Πολιτεία να δείχνει έμπρακτα πως στηρίζει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα κάτι που δεν είδαμε ούτε από αυτή την κυβέρνηση στο βαθμό που εμείς θέλουμε και η οικονομία της χώρας χρειάζεται για να φύγει επιτέλους μπροστά. 

Γιατί προφανώς και ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει με Τράπεζες που δεν χορηγούν δάνεια σε μικρομεσαίους , με πολλούς να έχουν πρόβλημα με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και με παρεμπόριο στο φουλ από από την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα της Κίνας που προφανώς και δεν έχει καμία σχέση ως χώρα με αυτό που εμείς λέμε δυτικό κόσμο και κυρίως πολιτισμό.

Οι ΗΠΑ είδαν το θέμα του "οικονομικού τρομοκράτη" που προφανώς και δεν σέβεται ούτε τους ίδιους τους κατοίκους της χώρας άρα εάν δεν ξυπνήσει η βαθιά κοιμωμένη Ε.Ε θα καταντήσουμε με μισθούς Κίνας και επειδή η φτώχεια είναι σίγουρα κακός σύμβουλος και με χειρότερη Δημοκρατία ή και καθόλου αφού αυτοί ό,τι και να σας λένε εξασφαλίζεται επειδή είμαστε στο δυτικό κόσμο με τα πολλά καλά του και τα ελαττώματά του φυσικά και δεν ζούμε σε κράτη παρίες όπου το 80% του πληθυσμού τους ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας όπως συμβαίνει σε κράτη που ατυχώς εν έτη 2020 διαφημίζονται ως πρότυπα από τους αριστερούς με δεξιές - καπιταλιστικές τσέπες που ευδοκιμούν στην χώρα μας και δυστυχώς είναι και η πλειοψηφία στην πόλη μας.

Γιατί πλέον εχθρούς της επιχειρηματικότητας βρίσκεις ακόμα και σε Αστικά κόμματα που υποτίθεται εφαρμόζουν φιλελεύθερη οικονομική πολιτική συντηρώντας όμως Σοβιετίες εις βάρος όλων μας.


Στηρίξτε λοιπόν εσείς οι επιχειρηματίες τον Σύλλογός σας διεκδικείστε για το δικό σας καλό αλλά και της κοινωνίας όσα σε κάθε δυτικό κράτος θεωρούνται ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. 

ΥΓ: Χθες βραβεύθηκαν και οι αδελφοί Αδάμου της επιχείρησης "Έξη" για την προσφορά τους στον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ ως χορηγοί και από εκεί ήταν και η Βασιλόπιτα που μας άρεσε και που φυσικά με τόσα "μάτια" που έχουμε μέσα στην πόλη , "ανακαλύψαμε" αφού ως γνωστόν "ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο" και προφανώς ο Ήλιος στην αγαπημένη μας πόλη φωτίζει ατυχώς για κάποιους τα πάντα και αυτά που κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να μένουν κρυφά από τους πολλούς .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: