ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανεύθυνη αντιπολίτευση από τη δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω"- Ζητάει την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν νόμιμη άδεια και δεν επηρεάζουν την υγεία των δημοτών μας

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ανεύθυνη αντιπολίτευση από τη δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω"- Ζητάει την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν νόμιμη άδεια και δεν επηρεάζουν την υγεία των δημοτών μας


Για ακόμη μια φορά με δελτίο τύπου της η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και εν δίδοντας στον λαϊκισμό προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις. 



Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προφανώς για να δώσει την σχετική άδεια για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε γνωστή εταιρία έχει ήδη κάνει έλεγχο για στην περιοχή και έχει μετρήσει την ακτινοβολία που δεν υπερβαίνει τα όρια που προβλέπονται από τους αυστηρούς κανόνες της Ε.Ε και που προφανώς και δεν επηρεάζουν την ΥΓΕΙΑ των δημοτών μας. Η σχετική ΝΟΜΙΜΗ άδεια που έχει δοθεί μπορεί εύκολα να αναζητηθεί και βρεθεί από τον οποιονδήποτε  ενδιαφερόμενο.

Στην ανακοίνωση αλά ΑΝΤΑΡΣΥΑ του κ. Αραμπατζή επιχειρείται να επιρριφθούν ευθύνες στη διοίκηση του δήμου μας που προφανώς και δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ αφού οι κεραίες αυτές έχουν όλες τις απαιτούμενες από την νομοθεσία άδειες. 



Κάτι που προφανώς και γνωρίζει ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" εκτός εάν θεωρεί αναξιόπιστη την ΕΕΤΤ και αξιόπιστο τον κάθε ψεκασμένο που θέλει να απαρνηθούμε την τεχνολογία επειδή προφανώς είναι της άποψης πως δημιουργεί σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία.

Κάτι το οποίο προφανώς και δεν ισχύει αφού ο μέσος όρος ζωής σε εποχές που δεν υπήρχε η ραγδαία άνοδός της ήταν μικρότερος από τον σημερινό.

Το θέμα είναι πως στο τρυπάκι έχει μπει και η διοίκηση του δήμου που σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με άλλους δημότες μας που διαμαρτύρονταν για άλλη κεραία τους κάλεσε να μαζέψουν υπογραφές για να πάει δικαστικά την εταιρία για ΝΟΜΙΜΗ κεραία με άδεια προφανώς για να υπερκεράσει σε λαϊκισμό την παράταξη του κ. Αραμπατζή!


Μετά θα ακολουθήσουν και οι παρατάξεις της αριστεράς που κατά παράδοση θέλουν την χώρα μας κράτος παρία μακριά από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα. Δεν ξέρουμε ειλικρινά πως νιώθουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών της πόλης μας που δεν έχουν σήμα στο κινητό τους τηλέφωνο κάθε φορά που ένας πολιτικάντης παλιάς κοπής βάζει μπροστά παιδιά και σχολεία για να τρομοκρατήσει τους δημότες για επιπτώσεις τάχα στην υγεία μας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 

Εμείς προφανώς και θεωρούμε πως η ΕΕΤΤ κάνει καλή δουλειά και σέβεται την υγεία των πολιτών αγνοώντας τα αιτήματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας για κεραίες που εκπέμπουν υψηλή ακτινοβολία και που με λιγότερες η εταιρία κάνει την δουλειά της αλλά επιβαρύνει την υγεία. 

Σε κάθε περίπτωση δελτία τύπου που εγκαλούν τη διοίκηση για κάτι που δεν έχει αρμοδιότητα και που καταλήγουν στην λάθος τακτική του δικαστικού αγώνα του δήμου μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Πολιτισμού στην ουσία θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους.

Άλλωστε άλλο που δεν θέλουν οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου μας για τέτοιους "αγώνες" που μας έχουν στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ και δεν μας έχουν αποφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ όπως και στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας 

Αλλά πως θα "φαγωθούν" λεφτά εάν δεν υπάρχουν οι ΦΩΝΕΣ του λαϊκισμού που οδήγησαν τον δήμο μας στο χάλι που τον παρέλαβε ο Βασίλης Βαλασόπουλος το 2010 και που προφανώς ο κ. Αραμπατζής γνωρίζει πολύ καλά και τις δικές του ευθύνες ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου. 

Μη μασάτε λοιπόν με τους λαϊκιστές της δεξιάς είναι το ίδιο επικίνδυνοι με αυτούς της αριστεράς και οδηγούν την χώρα μας μονίμως σε λάθος επιλογές. 

Εμείς ως ΜΜΕ προφανώς και είμαστε εναντίον όλων των λαϊκιστών αφού τους θεωρούμε υπεύθυνους για το γεγονός πως η χώρα μας δεν έγινε ποτέ πραγματικό δυτικό κράτος.

Το διαπιστώσαμε και σήμερα όταν είδαμε συνδημότη μας να θεωρεί τον Άσαντ νόμιμο πρόεδρο της Συρίας και όχι έναν στυγνό δικτάτορα που για χρόνια καταπιέζει τον λαό του.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: