ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέος επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο Στάθης Ψυρρόπουλος - Κάνουν και αυτοί ό,τι μπορούν για να δυναμώσουν τον Χατζηδάκη

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Νέος επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο Στάθης Ψυρρόπουλος - Κάνουν και αυτοί ό,τι μπορούν για να δυναμώσουν τον Χατζηδάκη


Μετά την παραίτηση του Ηλία Πανταζόπουλου που για προσωπικούς λόγους όπως επικαλέστηκε δεν μπορούσε να εξακολουθήσει να είναι ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" χθες αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με ένα νέο παιδί τον Στάθη Ψυρρόπουλο. 


Παρουσία του επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Βασίλη Βαλασόπουλου και εν αναμονή του συνεδρίου τους τέλος του έτους το υπολογίζουν που θα αναδείξει τον νέο ηγέτη κλήθηκαν να αποφασίσουν χθες ποιος θα είναι ο επικεφαλής της δημοτικής τους ομάδας που μετράει ήδη δύο απώλειες και στην ουσία έχει την ίδια δυναμική με αυτή του Γιώργου Χατζηδάκη που έχει σκαρφαλώσει και αυτή στους 11 δημοτικούς συμβούλους! 

Με δεδομένο λοιπόν πως ο κ. Ψυρρόπουλος θα είναι υποψήφιος μαζί με τους Μαρίνο Μπασούρη και Χριστίνα Σερέτη για την ηγεσία έκριναν ως μη όφειλαν πως θα έπρεπε να γίνει και προσωρινός επικεφαλής.

Το γεγονός προφανώς και του δίνει προβάδισμα στην κούρσα για την διαδοχή και φυσικά δίνει και άλλο χρόνο στον Γιώργο Χατζηδάκη να αλώσει τα πάντα αφού του άφησαν έναν ολόκληρο χρόνο με διαρχία στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" άλλος επικεφαλής της παράταξης και άλλος επικεφαλής της δημοτικής ομάδας.

Η επιλογή Στάθη Ψυρρόπουλου εάν και προσωρινή δίνει στους πολλούς την εικόνα μιας παράταξης που για ένα χρόνο πετάει λευκή πετσέτα στη "νέα" διοίκηση αφού προφανώς και δεν θεωρεί κανείς πως με δύο μισθούς μέσα από τον δήμο Ηλιούπολης η οικογένεια Ψυρρόπουλου μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στα κακώς κείμενα. 

Η επιλογή αυτή προφανώς και έγινε εξ ανάγκης και θα οδηγήσει και σε άλλες αποχωρήσεις πριν το συνέδριο της παράταξης στο τέλος του τρέχοντος έτους όταν προφανώς και η βάση της δημοτικής αυτής παράταξης θα "πιέσει" για επιστροφή Βασίλη Βαλασόπουλου στα τοπικά δρώμενα.

Για εμάς είναι κάτι που δεν θα συμβεί και εάν γυρίσει θα χάσει από τον Γιώργο Χατζηδάκη εκ νέου αφού έχει καταφέρει ο Βρούτος και έχει αλώσει την πρώην παράταξη που τον ανέδειξε εκ των έσω παίρνοντας ό,τι βρήκε μπροστά του Αικατερίνη Χωματά, Παναγιώτη Βιδάλη, Γιάννη Αντζινά, Κώστα Σεφτελή, κ.α προεκλογικά και συνέχισε με Γιώργο Γιαννόπουλο και Τζάνα Σκαβενίτη για να μην πω για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ήδη συνεργούν και φωτογραφίζονται με πρόσωπα της "νέας" διοίκησης.

Δεν ξέρουμε τι αντιπολιτευτική γραμμή θα ακολουθήσει ο κ. Ψυρρόπουλος στα δημοτικά συμβούλια αλλά φανταζόμαστε πως θα είναι "σκληρή" δεδομένου πως θα είναι υποψήφιος για επικεφαλής σε μερικούς μήνες.

Λανθασμένη προφανώς τακτική που θα τον οδηγήσει βέβαια ποιο εύκολα στην καρέκλα του ηγέτη της δημοτικής παράταξης αλλά μάλλον θα καταγράψει ακόμα 1-2 απώλειες από τους 11 εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους.

Για εμάς ήταν λάθος του που δέχθηκε να οδηγήσει το βουλιαγμένο καράβι όπως λάθος θεωρούμε και το γεγονός πως μπορεί κάτι να αλλάξει στο δήμο μας με αναφορές σε δημοτικές παρατάξεις που έκλεισαν τον κύκλο τους μετά από 9 χρόνια διοίκησης του δήμου μας.

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" απλώς θα υπάρχει για να θυμίζει πως κάποτε είχε τα ηνία του δήμου όταν σε αυτή συμμετείχαν και οι Χατζηδάκης, Βιδάλης , Αντζινάς, Σεφτελής όπως υπήρξε και η παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου που στις πρόσφατες εκλογές δεν κατήλθε ανοίγοντας το δρόμο και αυτή στον Γιώργο Χατζηδάκη για να είναι ο νέος μας δήμαρχος.

Τελευταία ελπίδα για να μην έχουμε έως και το 2027 δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη είναι η άμεση επιστροφή Βασίλη Βαλασόπουλου στα δημοτικά συμβούλια με κύκλους και εξ αποστάσεως δεν βγαίνει κάτι απλά συνεχίζεται ανέφελα η θητεία Χατζηδάκη που θα μας απαλλάξει και από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας γιατί κάποιοι από όλες τις παρατάξεις εξακολουθούν και ποντάρουν στον άκρατο λαϊκισμό. 

Τίτλοι τέλους λοιπόν και για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που μέχρι το τέλος του έτους θα εκλέξει προφανώς αυτόν που θα ηττηθεί στις εκλογές του 2023 από τον Γιώργο Χατζηδάκη.

Γιατί προφανώς και όλο το "καλό" παλιό και "ορθόδοξο" ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι στο πλευρό του. Όσοι ακόμα οπαδοί του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν απομείνει μακριά του ετοιμάζονται να πάνε ....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: