ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Στάθη Ευσταθόπουλου στο "ETAL CLUB"

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Η ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Στάθη Ευσταθόπουλου στο "ETAL CLUB"




Η εικόνα δεν είναι καλή αλλά ο ήχος και το μήνυμα της ομιλίας πεντακάθαρο. Ζητάμε συγγνώμη από τους δεξιούς αναγνώστες μας που έχουμε μείνει πίσω στο πολύ ρεπορτάζ που έχουμε αναξιοποίητο από την χθεσινή εκδήλωση αλλά βλέπετε δεν μπορούμε και να μην ασχοληθούμε με όσους μας θεωρούν εύκολο στόχο και εμπόδιο στις προσωπικές τους φιλοδοξίες. 



Ακούστε λοιπόν την ομιλία και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα ο δικός μας σχολιασμός καθώς και πολλές ακόμα φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση ακολουθεί.

Καυστικές οι αναφορές για όσους βρίζουν ανώνυμα καταξιωμένα στελέχη της παράταξής μας στην πόλη μας.

Είναι και ο λόγος που το ιστολόγιό μας αναγκάστηκε σε προέγκριση σχολίων προφανώς και επειδή δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε έναν βρώμικο πόλεμο που δεν θα έχει για τους εμπνευστές του κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Άλλωστε εμείς δημοσιεύουμε οποιοδήποτε ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιο , εμείς σχολιάζουμε με ονοματεπώνυμο με τα λάθη και τις παραλείψεις μας αλλά με γνώμονα το καλό της πόλης έτσι όπως τουλάχιστον το αντιλαμβανόμαστε εμείς και κρινόμαστε καθημερινά από όλους εσάς για τα γραφόμενά μας.

Θεωρώ πως η ομιλία του προέδρου θα αποφορτίσει το κλίμα και όλοι μαζί θα εκλέξουμε τον επόμενο πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Εμείς ξεκάθαρα έχουμε ταχθεί υπέρ του νυν προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου και υπέρ της υπερψήφισης των κυρίων Δημήτρη Ρέππα και Γιάννη Λαμπαδάκη που κατεβαίνουν στο πλευρό του σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Εάν αυτό ενοχλεί δεν μας πειράζει , εμείς δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις άλλωστε και κάθε φορά επιλέγουμε αυτούς που εμείς κρίνουμε πιο ικανούς.

Άλλωστε επίσημα άλλη υποψηφιότητα προς το παρόν δεν έχουμε , ανεπίσημα ακούγεται το όνομα του δημοτικού συμβούλου Θανάση Αθανασίου που βεβαίως και έχει την δυνατότητα να κατέλθει ως υποψήφιος αφού και για εμάς έχει πιο πολύ ενδιαφέρον μια ανοικτή εκλογική διαδικασία παρά ένας ορισμός.

Βέβαια επειδή η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι σε ομάδες θεωρούμε πως δεν βοηθάει μια υποψηφιότητα ενός δημοτικού συμβούλου μιας εκ των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων αλλά αυτό είναι ώριμος να το κρίνει ίδιος ο κ. Θανάσης Αθανασίου που είναι ιδιαίτερα ευφυής πρέπει να πάρει ανεπηρέαστος την πιο σωστή απόφαση πρώτα για την κεντροδεξιά στην πόλη μας και μετά βεβαίως και για τον ίδιο.

Άλλωστε η σωστή απόφαση είναι αυτή που ευνοεί και τους δύο αλλά δεν θέλουμε και ούτε θα το κάναμε ποτέ να υποδείξουμε σε κάποιον τι πρέπει να πράξει.

Ότι γράφουμε εμείς το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ και όσοι προφανώς μας παρακολουθούν βλέπουν πως δεν  έχουμε κανέναν δισταγμό να βρεθούμε σε πολλά θέματα απέναντι και από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις λέγοντας την δική μας αιτιολογημένη ΑΠΟΨΗ.

Όλοι κρινόμαστε άλλωστε από τις δημόσιες τοποθετήσεις και θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς εάν οι κύριοι Αναγνώστου , Ευσταθίου και Αραμπατζής κάθονταν σε ένα τραπέζι και μας έλεγαν πως το 2023 πάμε στις δημοτικές εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο.

Εμείς και τότε ΔΗΜΟΣΙΑ θα στηρίξουμε κάποιον , δημόσια θα στεναχωρήσουμε κάποιους άλλους και στο τέλος ΔΗΜΟΣΙΑ θα υβριστούμε από όσους δεν θέλουν να υπάρχουν ΜΜΕ με ΑΠΟΨΗ.

Το γράφω από τώρα μακάρι να διαψευστώ και μπορούν άμα θέλουν να με διαψεύσουν με την ΚΟΙΝΗ τους απόφαση τα στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας αλλά και το 2023 πάλι διασπασμένοι θα πάμε στις εκλογές.

Και προφανώς τότε δεν θα αναζητήσουν ευθύνες σε εμάς αφού ο ΘΕΟΣ έχει άλλα σχέδια και μόνο από ΘΑΥΜΑ θα είμαστε παρόντες σε αυτή την "μάχη".

Μια μάχη που θα επικεντρωθεί στα του οίκου μας για να πανηγυρίζουν πάλι οι κεντροαριστεροί της πόλης βγάζοντας έναν ακόμα δήμαρχο από τον πολιτικό τους χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  ΣΤΑΘΗ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 






Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: