ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποτέλεσμα περιμένουμε να δούμε από μέτρα και εξαγγελίες χορτάσαμε !

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Αποτέλεσμα περιμένουμε να δούμε από μέτρα και εξαγγελίες χορτάσαμε !

Φορτηγά  "εξπρές" ακούμε αλλά μάλλον δεν θα τα δούμε αφού είναι χαλασμένα! Το νέο πρόγραμμα καθαριότητας που είδαμε αναρτημένο στο διαδίκτυο προφανώς και ξεκίνησε από χθες στην περιοχή Αγία Μαύρα - Αστυνομικά και  εάν φεύγοντας αφήνουν πίσω τους τόσα μπάζα και κλαδέματα μάλλον καλύτερα να περάσουν και πάλι το Σαββατοκύριακο εκτός και εάν κάποιοι πέταξαν τα ογκώδη μετά για να τους εκθέσουν.



Σήμερα Τρίτη θα πάνε στα Πολυκλαδικά - ΟΤΕ τους αναμένουμε στην Αγία Μαρίνα (Πέμπτη) για να δούμε τι θα αποκαταστήσουν από το χάλι που υπάρχει.

Πάντως η εικόνα της πόλης δεν είναι σε καμία περίπτωση καλή και προφανώς φταίει η διοίκηση και όχι οι δημότες που άλλωστε δεν μπορούν να περιμένουν να δουν και πολλά πράγματα από υπαλλήλους που έχουν κριθεί και στο παρελθόν για το αποτέλεσμα των εργασιών τους.

Τώρα πόσοι εργάζονται από όσους είναι εγγεγραμμένοι στον τομέα της καθαριότητας αυτό είναι έργο της διοίκησης να μας πει Εάν είναι λίγοι όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι να μας πουν πόσοι ακόμα χρειάζονται και ποιος είναι ο μαγικός αριθμός για να δούμε καθαρή πόλη. 

Οι μετακινήσεις ικανών και έμπειρων υπαλλήλων προφανώς και δεν βοήθησαν την πρώτη μέρα λειτουργίας της καθαριότητας και πλέον κινδυνεύει και το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο διαμένω να χάσει την καλή εικόνα που είχε εδώ και μία δεκαετία.Μια εικόνα που δεν την έχασε ούτε την μέρα των απεργιών προφανώς γιατί οι κάτοικοι κράτησαν τα σκουπίδια στα σπίτια τους.

Μια παράλληλη οδός πιο κάτω η Απόλλωνος κοντεύει να γίνει χωματερή αφού ογκώδη αντικείμενα βρίσκεις σχεδόν καθημερινά ιδίως εκεί που υπάρχει οικόπεδο χωρίς οικοδομή και προφανώς χωρίς πεζοδρόμια. Όποιος έχει κάτι για πέταμα προφανώς το κουβαλάει εκεί! 

Μετά και από αυτό το πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί ο δήμος θα έχουμε προφανώς ως δημότες την απαίτηση από τους υπαλλήλους να μας διατηρήσουν καθαρούς.

Εάν δεν μπορούν και με δεδομένο πως η διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο για τους εργαζόμενους αλλά και για μια καθαρή πόλη το επόμενο βήμα θα είναι να απαξιωθεί τόσο ο τομέας της καθαριότητας που να αναζητείται ιδιώτης να μας ξεβρωμίσει. 

Και επειδή καμία δημοτική παράταξη από τις υπάρχουσες δεν το υποστηρίζει αυτό , θεωρούμε βέβαιο πως μια νέα θα πάει με τέτοιο σύνθημα στις εκλογές του 2023.

Αυτά από εμάς αναμένουμε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και από Δευτέρα θα αρχίσουμε να δημοσιοποιούμε τις φωτογραφίες των δημοτών εφόσον η κατάσταση παραμένει ως έχει.

Μια εικόνα που φθείρει μια διοίκηση λίγων μηνών αφού εμπιστεύεται τους ίδιους που κατέστρεψαν και τις προηγούμενες διοικήσεις.

Προφανώς με ανακάτεμα της τράπουλας δεν θα βγει κάτι. Η τράπουλα πάλιωσε οι "Άσσοι" έχουν από καιρό συνταξιοδοτηθεί και το "νέο" αίμα λόγω απειρίας φανταζόμαστε δεν καλύπτει παρά τις υπερωρίες την εμπειρία όσων τα μετά από μερικά χρόνια που δεν ενεργούσαν στην καθαριότητα βγήκαν στην σύνταξη!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: