ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ντροπή σας - Έτσι αξιοποιούν την δημοτική περιουσία αυτοί που τάχα θέλουν να πάρουν από την ΕΤΑΔ και άλλη για ανάλογη "αξιοποίηση"

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ντροπή σας - Έτσι αξιοποιούν την δημοτική περιουσία αυτοί που τάχα θέλουν να πάρουν από την ΕΤΑΔ και άλλη για ανάλογη "αξιοποίηση"



Μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά")  δήλωσε ΛΕΥΚΟ (Όχι θα έπρεπε να ψηφίσει ) για το απαράδεκτα χαμηλό αντίτιμο της ετήσιας παραχώρησης δομών του δήμου μας στα ΝΠΔΔ του!

Από την αριστερή τσέπη στην δεξιά δηλαδή αφού τόσο ο δήμος όσο και τα ΝΠΔΔ έχουν ως κύρια πηγή εσόδων την κρατική χρηματοδότηση αφού έχουν αποφασίσει να παραχωρούν με χαμηλά μισθώματα σε ιδιώτες την δημοτική μας περιουσία. 

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως πληρώνουν και τη ΔΕΗ όσων έφυγαν από ποδοσφαιρικό σωματείο και άφησαν φέσι! Στείλτε τον λογαριασμό στον πρώην ιδιοκτήτη εκτός και σας κρατάει και του είχατε υπογράψει πως θα του καλύπτεται εκτός από τη ΔΕΗ και μέρος από τις μεταγραφές που θα κάνει "σύντροφοι".

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Ιανουαρίου 2020 τα ΝΠΔΔ στα οποία έχουν παραχωρηθεί τα ακίνητα θα πληρώσουν ελάχιστα και έτσι δεν θα  νοιάζονται και τα ίδια για να εισπράξουν και πολλά από μια σειρά ακινήτων που προφανώς και θα επέφεραν εκατομμύρια ευρώ στον δήμο εάν δεν τα έδινε για εκμετάλλευση έναντι ενός πινακίου φακής σε ιδιώτες. Έτσι ο Δημοτικός Κινηματογράφος "Μελίνα Μερκούρη" με 200 ευρώ τον χρόνο "καθαρίζει" και γιατί να ψάξει για έσοδα αφού και  ζημιές να καταγράψει θα καλυφθούν από την κρατική επιδότηση που παίρνει η Σοβιετία που θέλει και άλλα ακίνητα της ΕΤΑΔ για να γεμίζει τις τσέπες των επιτηδείων. 

Ποιοι είναι αυτοί ;Μα όλοι όσοι διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ για να προάγουν τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό που όλοι βλέπετε! 

Για να το δείτε και καλύτερα κάντε κλικ εδώ μέχρι 500 ευρώ ετησίως το αντίτιμο  τα δίνει το ένα χέρι στο άλλο , μαθαίνοντας στα ΝΠΔΔ να μην νοιάζονται για αξιοποίηση και να τα παραχωρούν και αυτά ΤΖΑΜΠΑ ή σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ στον καθένα ιδιώτη και πρωτίστως κολλητό  που θέλει να γεμίσει τις τσέπες του με χρήματα. 

Από την συνεδρίαση έχουν αποχωρήσει 19 από τους 41 δημοτικούς συμβούλους που και εκεί να ήταν βέβαια θα ψήφιζαν ΝΑΙ σε ΟΛΑ γιατί έτσι έχουν μάθει και έτσι γίνεται εδώ και χρόνια.

Μια διαδημοτική ΟΜΕΡΤΑ που όλοι έχουν ακριβώς την ΙΔΙΑ άποψη και παλεύουν μόνο για το ποιος θα διαχειριστεί το χρήμα , θα πάρει τις καρέκλες και θα βολέψει "κολλητούς" και φίλους.

Γιατί προφανώς και η Σοβιετία βγάζει και βίτσια γιατί άμα δεν δουλεύεις κάτι πρέπει να κάνεις για να περνάει το οκτάωρο στο γραφείο!

Με τον νέο Νόμο οι πρόεδροι και οι Αντιπρόεδροι των ΝΠΔΔ πληρώνονται και προφανώς διαχειρίζονται μερικά εκατομμύρια ευρώ για το "καλό" όλων μας.

Στον ΠΑΟΔΗΛ π.χ μάθαμε πως υπάρχουν υπάλληλοι που αμείβονται με πάνω από 1200 ευρώ τον μήνα προφανώς για να μας υπενθυμίσουν πως η κρίση είναι για τους ιθαγενείς που τους ψήφισαν και όχι για αυτούς!

Βέβαια με τέτοια "προσφορά" στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό στον ΠΑΟΔΗΛ και λίγα παίρνουν αλλά φανταζόμαστε πως ουδείς θεωρεί πιθανό πως ένας οργανισμός που διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο έχει ανάγκη να μην αμείβει τους "σκληρά" εργαζόμενους υπαλλήλους του! Και φυσικά τα ιδιωτικά αθλητικά σωματεία θα συμβάλλουν στην "ψυχαγωγία" των υπαλλήλων που σχίζονται στη δουλειά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους! 

Ένα ΟΧΙ δεν βρέθηκε από 41 δημοτικούς συμβούλους που σε κοινή γραμμή όπως και στο θέμα της δημόσιας περιουσίας περιμένουν να αλλάξει κάτι όσο οι ίδιοι μάλλον δεν ΞΕΡΟΥΝ τι καν ψηφίζουν! 

Ας ξαναμπεί μέσα οικονομικά  κάποιο  ΝΠΔΔ και άμα η αντιπολίτευση δεν τους στείλει στη Δικαιοσύνη (ήδη θα έπρεπε να είχε γίνει αυτό)  θα πει πως για όλους έχει ο "Θεός" ,γιατί το να ψηφίζεις ΘΕΤΙΚΑ για εμάς πλέον δεν είναι ανοησία αλλά συνενοχή!  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: