ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Εσκομπάρ" νίκησε τον "Ρώσο" μέσα στην Τούμπα- Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ "το τερμάτισαν" μπλέκοντας τον πρωθυπουργό στα ποδοσφαιρικά τους

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο "Εσκομπάρ" νίκησε τον "Ρώσο" μέσα στην Τούμπα- Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ "το τερμάτισαν" μπλέκοντας τον πρωθυπουργό στα ποδοσφαιρικά τους


Η zougla.gr προφανώς και είδε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και δεν κρύφθηκε πίσω από τις αστείες δικαιολογίες όσων θεωρούν πως μπορούμε να τρώμε τον σανό τους. 


 Στο καλύτερο και πιο αντικειμενικό ρεπορτάζ για το ντέρμπι κάνει λόγο για το έξυπνο παιχνίδι των ερυθρολεύκων που τους έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό  στο ντέρμπι της Τούμπας που προφανώς και θα μείνει αξέχαστο στους οπαδούς της ομάδας που οδεύει ολοταχώς για το 45ο πρωτάθλημα στην Ιστορία της  

Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως έχει το ρόστερ να ανταπεξέρχεται στους διπλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρά την υπερπροσπάθεια αλλά και την ήττα από την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη για το Europa League κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ και τον ταπείνωσε μέσα στο σπίτι του. 

Και ενώ μέχρι εδώ καλά οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ επέτρεψαν να πολιτικοποιηθεί για ακόμα μια φορά η δική τους ανικανότητα αναρτώντας πανό που προσπαθούν ματαίως να συνδέσουν το ποδόσφαιρο με την πολιτική προκαλώντας την θυμηδία όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων που φυσικά και δεν τρώνε σανό για να πιστέψουν τα όσα εδώ και δεκαετίες διακινούν όσοι δεν μπορούν να φτιάξουν ομάδα και περιμένουν από το Κράτος να τους δώσει κάνα πρωτάθλημα. 

Η άψογη διαιτησία του Γερμανού ρέφερι Τομπίας Στίλερ δεν μειώνεται προφανώς από δημοσιεύματα ΜΜΕ που ελέγχει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που προφανώς εάν συνεχίσει έτσι θα υποστεί και άλλες ήττες αφού δεν κοιτάει τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του αλλά προσπαθεί να ανακατέψει την κυβέρνηση με απαράδεκτα πανό που δεν θα είχαν θέση σε κανένα γήπεδο δυτικού κράτους. 

Το τεράστιο πανό που βλέπετε στη φωτογραφία και το σύνθημα σε αυτό " Δολοφονίες- Τζήλος- Στημένα- Noor1 " και η συνέχειά του κυρίως που αναφέρει "Πρωθυπουργέ να χαίρεσαι τον νέο Εσκομπάρ" προφανώς και είναι η παραδοχή του ΠΑΟΚ για την απώλεια του πρωταθλήματος που έρχεται ελλείψει προφανώς ομάδας και όχι επειδή ένα αόρατο χέρι κινεί τα νήματα στο ποδόσφαιρο και θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. 

Οι αιτιάσεις λοιπόν όσων ταΐζουν σανό τους φιλάθλους είναι αυταπόδεικτα μακριά από μια πραγματικότητα που λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ είχε ομάδα και τύχη πήρε πρωτάθλημα και ας αναζητήσουν την καθίζηση της ομάδας τους στις λανθασμένες επιλογές του καλοκαιριού και στις μεταγραφές που δεν έγιναν και ας αφήσουν τον πρωθυπουργό έξω από τα δικά τους προβλήματα. 

Οι αγωνιστικές "σφαλιάρες" σαν την χθεσινή θα επαναληφθούν και στο Κύπελλο Ελλάδος για αυτό ας επικεντρωθούν στα αγωνιστικά τους προβλήματα και ας αφήσουν τα κόμματα και τη Βουλή να ασχοληθεί με τα σοβαρά για την πατρίδα γιατί δεν τους είδαμε να έχουν τις ίδιες ευαισθησίες όταν ο ιδιοκτήτης τους έμπλεκε την ομάδα τους με τα πολιτικά λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός! 

Εάν νομίζουν πως τα πρωταθλήματα τα μοιράζει ο εκάστοτε πρωθυπουργός ας κάνουν υπομονή έως το 2023 που θα επανέλθει ο Αλέξης Τσίπρας μπας και τους "χαρίσει" αφού έτσι πιστεύουν ακόμα ένα. 

Όσα και να τους "χαρίσει" βέβαια θα είναι πολύ μακριά από τις τρεις ομάδες του ΠΟΚ που δεν θα τις φτάσουν ποτέ σε τίτλους με τα μυαλά που κουβαλάνε και κυρίως με τις συμπεριφορές που έχουν επιδείξει σε όλη την Ιστορία τους. 

Μια ζωή γκρινιάζουν για το Αθηνοκεντρικό κράτος και το "κατεστημένο" που τους στερεί την δυνατότητα τίτλων  και κάθε φορά που βγαίνουν στην Ευρώπη συνεχίζουν το ίδιο "βιολί" αφού και εκεί τους αδικούν όπως ισχυρίζονται. 

Προφανώς και τους "φοβούνται" οι ξένοι για το τρομερό ποδόσφαιρο που παίζουν και για το πλήρες ρόστερ τους με Πασχαλάκη, Βαρέλα , Γιαννούλη , Λημνιό , Πέλκα και φυσικά το αστέρι της ομάδας τον Βϊερίνια που θα ζήλευαν όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αλλά που τους κρατάει ο Σαββίδης στην Ελλάδα με τα εκατομμύρια ευρώ που έχει εάν από τις τεράστιες επιχειρηματικές του δραστηριότητες! 

Αυτά και προφανώς εμάς δεν μας απασχολεί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο τόσο όσο αυτούς που επενδύουν σε αυτό και έχουν εδώ και χρόνια καταλάβει πως η διαφορά μας από τους μεγάλους Συλλόγους στο εξωτερικό είναι πως εδώ οι οπαδοί θεωρούν "λογικό" να κρίνεται το πρωτάθλημα από τον εκάστοτε πρωθυπουργό ενώ σε άλλα ανεπτυγμένα δυτικά κράτη κανένας ιδιοκτήτης ομάδας δεν θα μπορούσε να ρίξει την δική του ανικανότητα στις πλάτες άλλου. 

Το "παραμύθι" της "παράγκας" κατέστρεψε και την δική μου ομάδα τον Παναθηναϊκό αφού το βολικό για τους ιδιοκτήτες φραγκοφονιάδες μήνυμά της ήταν μα γιατί να αγοράσουμε παίχτες αφού το πρωτάθλημα δεν είναι καθαρό! 

Τελικά και στο βρώμικο πρωτάθλημα το 2012 έγινε το νταμπλ όταν οι τότε ιδιοκτήτες ξόδεψαν χρήμα και στον τελικό Κυπέλλου έριξαν τέσσερα γκολ στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη . 

Όλα είναι θέμα ρόστερ και χρημάτων που επενδύονται και η όποια "παράγκα" διαλύεται εάν έρθει ένας Ρονάλντο στην ομάδα. Αλλά ποιος καρμίρης θα δώσει 100 εκ ευρώ για να τον φέρει; 

Ουδείς ούτε προφανώς ο Μαρινάκης ή ο Σαββίδης αφού το ζόρι χαλάνε 10 -15 εκ ευρώ τον χρόνο για μεταγραφές  και έχουν και όνειρα για μεγάλες Ευρωπαϊκές διακρίσεις σε ένα Champions League όπου παραμένουμε οι φτωχοί συγγενείς με μοναδική παρουσία την ομάδα του Ολυμπιακού που δεν έχει να επιδείξει και κάτι ιδιαίτερο τόσα χρόνια που συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Οργανώσεις. 

Για αυτό ας μην περιμένουν και πολλά οι Έλληνες φίλαθλοι από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις φτωχοί συγγενείς είμαστε και φαίνεται κάθε Κυριακή για όσους παρακολουθούν τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και παράλληλα και το δικό μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: