ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και όταν οι ΗΠΑ κλείνουν τα σύνορά τους σε ταξιδιώτες από την Κίνα η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να έχει ακολουθήσει το παράδειγμά τους - Στο πλευρό της Τουρκίας προφανώς και είναι όλος ο δυτικός κόσμος στις μάχες που δίνει κατά του δικτάτορα Άσαντ και των φασιστών συμμάχων του

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και όταν οι ΗΠΑ κλείνουν τα σύνορά τους σε ταξιδιώτες από την Κίνα η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να έχει ακολουθήσει το παράδειγμά τους - Στο πλευρό της Τουρκίας προφανώς και είναι όλος ο δυτικός κόσμος στις μάχες που δίνει κατά του δικτάτορα Άσαντ και των φασιστών συμμάχων του


ΗΠΑ και Αυστραλία έχουν απαγορέψει την είσοδο στις χώρες τους ταξιδιωτών από την Κίνα αλλά εδώ οι "ψεκασμένοι" προσπαθούν να σας πείσουν πως ο κορονοϊός είναι μια απλή γρίπη



Κατηγορούν τα ΜΜΕ για δημιουργία κλίματος τρόμου την ώρα που τα αμερικανικά δίκτυα έχουν ήδη αρχίσει να επιρρίπτουν ευθύνες στο κράτος παρίας Κίνα που απειλεί για ακόμη μια φορά να τινάξει στον αέρα την παγκόσμια οικονομία.

Και μπορεί η Κίνα να "αντέχει" τους 2.500 και πλέον νεκρούς αλλά καμία δυτική κοινωνία δεν θα ανεχθεί κυβερνήσεις παντελώς αδιάφορες και εγκληματικές για τους λαούς τους.

Στην Ελλάδα που μας αφορά η κυβέρνηση ακόμα επιτρέπει τις αεροπορικές πτήσεις από Κίνα θέλοντας προφανώς για ακόμη μια φορά να αποδείξει σε όλους πως δεν έχει σαφή γεωστρατηγικό προσανατολισμό ακόμα και σε ζητήματα που αφορούν την υγεία των πολιτών της.

Όλα τα αντιδημοκρατικά κράτη Ρωσία , Ιράν και οι λοιποί προσπαθούν να υποβιβάσουν τις τεράστιες ευθύνες στην εξάπλωση ενός ιού που τείνει σύμφωνα και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να πάρει διαστάσεις πανδημίας.

Οι λόγοι που επικαλείται το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας για να γλιτώσει τον παγκόσμιο αποκλεισμό είναι αστείοι όπως επίσης και οι "ψεκασμένοι" ισχυρισμοί της πως τον ιό δημιούργησαν οι Αμερικανοί στα εργαστήρια και όχι οι συνήθειες να τρώνε ποντίκια και ακρίδες οι τάχα πολιτισμένοι Κινέζοι με την πανάρχαια ιστορία που προφανώς και δεν τους βοηθάει να αποκτήσουν το κυριότερο που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.

Μια χούντα η οποία κρατάει χρόνια σε ένα κομμουνιστικό κράτος που έχει αγκαλιάσει η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε και η Ρωσία του δικτάτορα Βλαδίμηρου Πούτιν απειλεί να γεμίσει με φέρετρα όλων τον κόσμο και δυστυχώς για εμάς εδώ προέχουν οι καλές σχέσεις με ένα αντιδημοκρατικό κράτος που καταπατάει καθημερινά βασικά ατομικά δικαιώματα των πολιτών του.

Όσοι φιλοκομμουνιστές υπάρχουν και στη χώρα μας προσπαθούν ακόμα να μας πείσουν πως κράτη παρίες όπως η Κίνα έχουν θέση "ηγέτη" στο παγκόσμιο στερέωμα την ώρα που κινδυνεύουν να αφανιστούν από μια πανδημία που οι ίδιοι με τις αβλεψίες τους σε βασικά θέματα υγιεινής δημιούργησαν.

Προφανώς οι υπαίθριες αγορές όπου πουλούν σκυλιά, ποντίκια , ακρίδες και άλλα είδη διατροφής των Κινέζων είναι μέρος της δυτικής προπαγάνδας και όχι η σκληρή πραγματικότητα ενός κράτους παρία που το 80% του πληθυσμού του ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και που το 100% στερείται όλα τα ατομικά δικαιώματα που απολαμβάνει ο δυτικός κόσμος. 

Μην ακούτε και μην διαβάζετε όσους τάχα θεωρούν πως για ακόμη μια φορά οι ΗΠΑ θα ασχοληθούν για να βρεθεί το εμβόλιο καταπολέμησης και αυτού του ιού. Οι ΗΠΑ άλλαξαν και προφανώς δεν είναι διατεθειμένες να παρέχουν στους μόνιμους υβριστές τους όλες εκείνες τις ανέσεις για να συνεχίσουν να επιβιώνουν. 

Ήδη το μήνυμα έχει ληφθεί από τα γνωστά κράτη παρίες που θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους εναντίον του δυτικού κόσμου που τον θεωρούν εχθρό τους στην διατήρηση των τυραννικών καθεστώτων τους.

Και επειδή στην γειτονιά μας γίνεται πόλεμος σαφέστατα και η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό όσων πολεμούν εναντίον του δικτάτορα Άσαντ ακόμα και εάν πολεμικά ενεργούν οι αιώνιοι εχθροί μας Τούρκοι.

Γιατί προφανώς και οι ροές προσφύγων δεν θα σταματήσουν ποτέ όσο τύραννοι κυβερνούν κράτη- παρίες που απειλούν τον δυτικό πολιτισμό και δεν έχουν καμία θέση στο δημοκρατικό κόσμο.

Ας το δουν αυτό όσοι υποστηρίζουν τους δικτάτορες και εάν θέλουν να τους βοηθήσουν να συνεχίσουν τις τυραννίες τους πηγαίνοντας να πολεμήσουν εκεί στο πλευρό τους όπως κάνει σήμερα η Ρωσία του Πούτιν.

Ο Θεός ΑΓΑΠΑ την Αμερική και στο τέλος θα βγει και πάλι κερδισμένη , αφού ο αγώνας της για την διατήρηση του δυτικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο την κατατάσσει στην κορυφή μιας πυραμίδας όπου δεν νοείται κανείς πως μπορεί να γκρεμιστεί από πολιτισμούς πολύ κατώτερους και βάρβαρους που απλώς υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν την μοναδικότητα της Δύσης και όσων Αρχών και Αξιών πρεσβεύει. 

Όποιος δεν νιώθει δυτικός ας εγκαταλείψει την χώρα και ας πάει να ζήσει εκεί όπου η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κυριαρχεί και που φυσικά ΜΜΕ όπως αυτό που διαβάζεται απαγορεύεται να υπάρχουν.

Το ιστολόγιο αυτό προφανώς και θα συνεχίσει να πολεμάει τον αντιαμερικανισμό που είναι μια πολύ επικίνδυνη μόδα για τα συμφέροντα της πατρίδας μας που ζει και αναπνέει έχοντας δύο "πνεύμονες" τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία.

Ας το έχουν καλά αυτό στα υπόψιν τους οι κυβερνώντες γιατί προφανώς κάποιοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη  συχνά -πυκνά το ξεχνάνε. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4&list=RDlZD4ezDbbu4&start_radio=1&t=33