ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μεταναστευτικό απειλεί την συνοχή της κοινωνίας μας

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το μεταναστευτικό απειλεί την συνοχή της κοινωνίας μας



Μπορεί η "αριστερή" πόλη μας να αρνείται να παράσχει τροφή και στέγη σε πρόσφυγες και μετανάστες αλλά προφανώς και εκεί που το έκαναν τα τελευταία χρόνια άλλαξαν μυαλά.



Κάτοικοι οι οποίοι είδαν ως επικερδή επιχείρηση τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ( τους πούλαγαν το νερό σε απίστευτα υψηλές τιμές , τους είχαν για να μαζεύουν τις ελιές τους κ.ο.κ) ξαφνικά συνειδητοποίησαν πως δεν αντέχουν άλλους μετανάστες και πρόσφυγες. 

Λες και άντεχαν πριν 2 χρόνια, λες και δεν ήταν οι ίδιοι που κατηγορούσαν όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν μπαίναμε στη διαδικασία να έχουμε μια κλειστή ή ανοιχτή φυλακή για πρόσφυγες ή μετανάστες από την Αφρική και στην δική μας γειτονιά. 

Η υποκρισία της αριστεράς είναι τέτοια που στην πόλη μας κάποιοι μαζεύουν πράγματα για πρόσφυγες και τα στέλνουν σε δομές εκεί ή όπου υπάρχουν αλλά δεν θέλουν μια δομή στην πόλη μας.

Μια δομή χρήσιμη για να αντιληφθούν ΟΛΟΙ πως δεν υπάρχει αρμονική συμβίωση με άλλους πολιτισμούς που τάχα είναι ίσοι ή και ανώτεροι από τον δυτικό μας.

Ακόμα δεν είμαστε όπως αυτοί επειδή γεννηθήκαμε στη Δύση της Δημοκρατίας και των Ατομικών Ελευθεριών όσοι επιμένουν πως μπορούν οι πολιτισμοί να συνυπάρξουν απλώς αγνοούν την Ιστορία. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να υιοθετεί όσα καταστροφικά νομοθετεί η Ε.Ε για τους λαούς της ας ακολουθήσει το παράδειγμα των ΗΠΑ που μόνες μαζί με την Μεγάλη Βρετανία στέκουν ακλόνητες σε Αρχές και Αξίες και αποτελούν αυτή την στιγμή τα μόνα κράτη που αγωνίζονται με πράξεις και όχι με λόγια για την διατήρηση του Δυτικού πολιτισμού ως εγγυητή Δημοκρατίας στον κόσμο.

Προφανώς και οι κάτοικοι των νησιών που τώρα ξεσηκώνονται κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών της είναι οι ίδιοι που τους καλοϋποδέχονταν πριν μερικά χρόνια και διεκδικούσαν και Νόμπελ Ειρήνης,

Στο ερώτημα λοιπόν εάν η Ε.Ε έχει ανάγκη από μετανάστες τρίτων κρατών η απάντηση είναι πως δεν έχει και πως κάθε ένας τέτοιος μετανάστης απειλεί αυτό που ονομάζουμε Δυτικό Πολιτισμό.

Γιατί προφανώς και η Δύση δεν είναι αφηρημένη έννοια και όσοι θεωρούν πως η ενσωμάτωση τέτοιων πληθυσμών θα σώσουν την Ε.Ε από το πρόβλημα υπογεννητικότητας που μαστίζει την γηραιά Ήπειρο απλώς την οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και καταστροφή της.

Η Ελληνική Κοινωνία προφανώς και δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και προφανώς η "αλληλεγγύη" της Αριστεράς είναι ψεύτικη και οδηγεί την χώρα μας σε περιπέτειες και την Ε.Ε σε αποφάσεις που προφανώς και θα ληφθούν αφού ήδη τα περισσότερα κράτη- μέλη της κρατούν τα σύνορά τους κλειστά σε όσους θεωρούν πως θέλουμε να γίνουμε "θύματα" τους. 

Η Χριστιανική Ευρώπη προφανώς και δεν μπορεί να αλλάξει επειδή κάποιοι θέλουν να βγάλουν μερικά εκατομμύρια ευρώ παίζοντας τάχα τους φιλέσπλαχνους και τους αλληλέγγυους προς τον συνάνθρωπο.

Στο ερώτημα λοιπόν που τίθεται εάν είμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενήσουμε όλη την ΑΦΡΙΚΗ η απάντηση είναι πως ΟΧΙ .

Οι αποικίες τέλειωσαν καιρός και για τους ίδιους να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους αφού ο κακός δυτικός άνθρωπος είναι η αιτία της "δυστυχίας" τους ας μείνουν στα κράτη τους αφού πλέον είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν εκεί τις δικές τους ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ κοινότητες και να επιλέξουν οι ίδιοι τις διοικήσεις και το πολίτευμα που θέλουν για να διοικηθούν.

Όσο για τους Σύρους προφανώς και δεν φταίμε εμείς για τον δικτάτορα Άσαντ που υπηρετούν διώκοντας κάθε τι δυτικό και χριστιανικό υπάρχει στο κράτος τους.

Η υποκρισία είναι πως οι εδώ οπαδοί του δικτάτορα Άσαντ αμφισβητούν την δημοκρατικότητα του δυτικού κόσμου την ώρα που ακόμα και ένα πεντάχρονο παιδί γνωρίζει πως χωρίς τα κράτη που αυτοί καθημερινά υβρίζουν δεν θα είχε καμία αξία αυτός ο κόσμος. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Σταματόπουλος είπε...

Ο σωστός όρος: είναι λαθρομετανάστες, σύμφωνα του Άρθρου 79 παρ. 2 περίπτωση γ της Λειτουργίας Συνθήκης της Ε.Ε. Διάβασε το και ούτε καν δε το τηρεί ο Αλέξης Μητσ.. σορρυ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καμία φορά μπερδεύομαι τι Κυβέρνηση έχουμε.
.
Σταματήστε να τους λέτε "πρόσφυγες" και "μετανάστες". Είναι ξεκάθαρο.
.
Υ.Γ.: Μήπως είναι καιρός να κλείσετε το μαγαζάκι της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Ηλιούπολης;;; Ήδη παραιτήθηκαν στην Χίο...